לכל הפורום!!!!

@poet

New member
לכל הפורום!!!!

האשה שמכנה את עצמה השונמית היא אינה!!! מנהלת הפורום היא קיבלה אזהרה באימייל! דקל מנהל הפורום

השונמית

New member
הסבר למסתבכים

להלן האזהרה שקיבלתי בדואר האלקטרוני: אני לא מבין בטוח שזה לא אני אני לא מוכן שתזדהי בתור מנהלת הפורום פעם הבאה אני אגביל אותך מהפורום עד כאן ההודעה. אז למר דקל הנכבד, אני לא מבינה מה אתה לא מבין! אם אתה אכן מי שאתה טוען שאתה, היכן היית עד היום? אם עברת על כל ההודעות הכתובות בפורום היית יודע מאיפה צמח הצורך של חברי הפורום למנות אותי למנהלת הפורום בפועל, יתכן ואתה מונית לתפקיד זה מטעם ``תפוז`` אך זה אינו נוגע לנו כלל ועיקר. הסתדרנו מספיק טוב בלעדיך, וכפי שראית גם אני יודעת לאיים באופן משכנע על כותבים מסויימים שאני אגביל אותם מכניסה לפורום. אם יש לך טענות על עצם תיפקודי (לקוי, בוטה, וכדו`) אתה מוזמן לשטוח אותם בפני ואני מבטיחה להתייחס אליהם בכובד ראש. להלן קישור שיקח אותך אל ההסבר למינויי למנהלת הפורום והקישור מתחתיו יקח אותך אל הרצון של חברי הפורום במנהל בפועל.

שיינדי

New member
הערה קטנה.

אם יש למשהו בעיה כלפי התפקוד, ראוי שתשטח בפני ההנהלה הקובעת ולא בפנייך. אני מקווה שכבר הכל בסדר לא ? שיינ`

גיטרה

New member
המגלומניה עלתה לך לראש?

אחרי העדרותי מהפורום למס` ימים לחשבון נפש כפי שלקחתי על עצמי בעקבות ``ירידה`` שירדתי עלייך, שבתי לפורום ועברתי על ההודעות השונות שנכתבו בזמן היעדרותי וראיתי את הגסויות ושחצנות הביבים שלך שירידתי עלייך מחווירה לעומתם והיא ליטוף לעומתם. ראיתי שהתבטאותי כלפייך היתה התבטאות עדינה מאוד בייחס להתבטאויותייך וגסויותייך המגעילות. אחרי שנוכחתי בהידרדרות הדרך ארצית בפורום דתיים שאמור להיות פורום עם הרבה דרך ארץ כי ``דרך ארץ קדמה לתורה`` כידוע. ידע אולי יש לך הרבה אך מסגרת לידע זה (=דרך ארץ) את צריכה עוד הרבה ללמוד וליישם. `` זה אני המדינה`` כך: ``הפורום זה אני`` מי מינה אותך למנהלת או שהחלטת לדבר בשם כולם ולמנות את עצמך. את יכולה להביא קישור אחד להודעה בה מצהיר מי מהמשתתפים שהוא בוחר בך כמנהלת? אני כבר לא מאמין לשום מילה שלך גם לא לכך שאת טוענת שאת אישה. אינני בטוח מכל התבטאויותייך הרבות בלשון זכר אני בכלל לא בטוח שאת לא גבר שמתחזה לאישה. איך את לא מתביישת להלבין פני רבים מהמשתתפים ע``י שאת מראה להם על שגיאות הכתיב שלהם ומטיחה להם זאת בפרצוף. אז לידיעך יש גם ``שגיאות מקלדת`` שהם שגיאות שמשתקרבבות כתוצאה מהקשה לא מכוונת על מקש לא נכון בתוך כדי הקשת טקסט. אני מציע לך לעזוב את הפורום בעצמך כי את לא מתאימה לפורום זה. אני בטוח שאף אחד ממשתתפי הפורום לא יצטער אם תעזבי את הפורום ואז הפורום יחזור לשלוותו מגסויותייך ומשחצנותייך המגעילות. אז תעשי לנו טובה........

ST

New member
הערה גם ממני!

או בעצם שאלה קטנה: מתי בדיוק מינינו אותך למנהלת של הפורום?

@poet

New member
אני אסביר את זה פעם אחת שונמית

אני מנהל כל הפורומים . ואני לא מניתי אותך ! מבול הטלפונים שתפוז מקבלים עליך ממש לא לרוחי שימי לב !. dekel forums admin

למעלה