לכל הפורום!!!!

י ע ל 2

New member
לכל הפורום!!!!

היי מה שלומכם? טוב ניסתי כבר אתמול לכתוב פה כמה דברים אבל המחשב שלי קצת דפוק ושעה עד שהוא זז.. ואז לא הייתה לי כבר סבלנות.. טוב דבר ראשון בקשר לפגישת פורום העצומה.. דווקא היה סבבה כי לפחות יצא לראות חלק מהאנשים (גם אז היינו רק חמש.. אתם כבר יודעים מי..) ושירושקין תודה על המחמאה אבל הקרדיט לא צריך להגיע רק אלי!! דניאל היא זאת שעשתה את רוב העבודה... אני רק עזרתי להתקשר.. היא קבעה מקום דף קשר ושעה והעבירה את הקשר אז המחמאות אל דניאל... טוב אני חייבת להגיד שאישית אני חושבת שהחניכים היו ממש מיותרים בכיכר כאילו היו צריכים להביא רק את הקורס הקטנים יותר לא נהנו (אצלנו באו מכיתה ו ומעלה..) והגדולים יותר (אני לא מחשיבה את ט..) נהנו אבל שיגעו את המדריכים... טוב אני היום בלילה (ברבע לאחת עשרה אני צריכה להיות בבית ספר..) נוסעת לפולין (הטיסה בחמש בבוקר..) ואני לא אהיה כאן תשעה ימים.. אז לכולכם שיהי לכם שבוע וכמעט וחצי מהנה.. ודרך אגב שמתי
שהפורום יחסית התחיל להיות פעיל בזמן האחרון במיוחד אחרי הכיכר.. איזה יופי!!! טוב אז לכולם שבוע מהנה ונעים ותהנו מכמה שחם פה.. אני הולכת למות מקור.. ביי יעל

י ע ל 2

New member
לא.. אבל..

הם בטח טסים איתי כי אנחנו כמה משלחות באותו מטוס.. במשלחת שלי הם לא איתי.. ואני מאורט מעלות ואנחנו עם עוד שלוש משלחות אבל אין לנו חיפה

גם הבי"ס שלנו נוסע...

תהני, עד כמה שאפשר להנות... ואתם רק טסים יחד עם עוד כמה משלחות, או שכל הזמן אתם איתם? בכל מיקרה, גם הי"אלפים שלנו, בי"ס מיקווה ישראל, נוסעים מחר לפולין... נועה.

י ע ל 2

New member
תראי.. יש את המטוס

שיש בו 4 משלחות ה-4 האלה נפגשים רק במטוס ובבית הכנסת ביום שישי.. כל משלחת יש בה 4 בתי ספר בערך.. שהם מטילים ושינים באותם מלונאות אבל מסתובבים בתור קבוצות של הבתי ספר.. כשאמא שלי הסבירה את זה שמתי את זה על הצופים: את מסתובבת עם השבט (הישוב שלך) ואת ישנה ונוסעת ומטיילת עם ההנהגה שלך (המשלחת שלך) ואת טסה ובבת כנסת עם התנועה (המטוס..)

נסיעה טובה!!!!!!!!!!!

יעל...אני מקווה שתלמדי הרבה מהנסיעה הזו לפולין- כי יש הרבה ממה... ותחזרי ותספרי לנו על זה- כי שנה הבאה- אולי גם אנחנו ניסע:) שתהיה לך נסיעה טובה- ותביאי הרבה סוודרים וכן מעילים לשם... ודניאל- את יודעת כמה שאני מעריכה אותך על כל הדף קשר- והבלאגנים וכן הזמן שכולםםםםם מקדישים כדי להכינסת לפורום הזה פעם ביום:) אה.....חזרתי לפני חצי שעה מהשבט...מארבע עד שש ומשהו הייתי לי פעולת שכב"ג נחמד+, וכן גם ישיבה קטנה.... אחרי זה דיברנו על טקס רבין- שבסופו של דבר לא יהיה הנהגתי...ויש המון מה להכין. אחרי כל זה גם הייתה לי ישיבת צוות לפעולה שמחר שאנחנו הולכים להעביר תקשורת בין חברים ותקשורת בין החניך למדריך- ושיש עם מי לדבר וידה ידה ידה... הפעולה נראל חמודה...תהיהי הפירמידה, תופסים קו, פנטומימה, טלפון שבור ועוד..:) אז בקיץ קץ הייתה בשבט איזה חמש שעות.!!!! אני יודעת שכולכם רגילים לזה...אבל אני חושבת שזה אמור להיות לעיתים רחוקות ורק לפני פרוייקטים.... אז מספיק להתלונן!!!!!! לילה טוב..:)

למעלה