לכל הפורום....

inonpbs

New member
לכל הפורום....

טוב זה קצת מאוחר קצת להגיד אבל שירי מתארחת בפורום באתר הרשמי אז תיכנסו ותראו מה היא רשמה להתראות...לילה טוב...

אורון V1

New member
לילה טוב גם לך

היא מוזמנת לבוא ולהתארח גם כאן, בפורום שלא עושה בעיות בהרשמה.

אורון V1

New member
כך זה נראה

למרבה הצער הילדים שמנהלים את הפורום הרשמי עושים שימוש בכוח שלהם לרעה ואין מי שיעצור בעדם.

הילדים שמנהלים את הפורום.. ../images/Emo13.gif

לילדים שמנהלים את הפורום יש כנראה סיבה ממש טובה לא לתת אישור לאנשים מסויימים. אורון אולי כדאי שתחשוב למה
אם אתה צריך עזרה אני אשמח לתת פירוט במייל.

אורון V1

New member
רק שהילדים שכחו שפורום רשמי זה לא

...מועדון חברים. זה לא פורום פרטי שלכם שאתם יכולים לעשות בו בטוב בעיניכם, כמו לסתום פיות ולהתנכל למבוגרים, אלא אתר שקשור לחברת התקליטים שלה. בתור מישהו שרכש את האלבומים שלה וכרטיסים להופעות שלה לדעתי יש לי זכות גם לכתוב שם, ואם יש לך בעיות אישיות איתי אז זו לא הדרך לפתור אותן. בכל מקרה לי, לעומתך, יש ראש פתוח ואני מוכן לפתח איתך דיון מתורבת ורציני בנושא במייל, בתקווה שאולי סוף סוף סכסוך החד-צדדי המטופש הזה יבוא לסיומו.

אורון V1

New member
מותר

זה קרה בתקופה שעוד כתבתי בפורום הרשמי, לפני שנתיים וחודש לערך. היה תת פורום למבוגרים ושם אני הבעתי ביקורת בנוגע לכך שמנהלי האתר נוהגים לשים תמונות שלהם עם שירי בגלריית התמונות של האתר. זה לא מצא חן בעיני המנהלים ובנוסף לחברה של הדס, ילדה בשם נופר, הייתה בעיה עם שאר חברי הפורום שלא מצא חן בעיניהם שהיא מונתה להיות מנהלת במקום חברה אחרת יותר מוערכת, לכן הדס דאגה לזרוק את המבוגרים מהפורום ובהמשך גם לסגור את אותו תת פורום.

לזרוק את המבוגרים מהפורום!?../images/Emo4.gif

איזה פורום עלוב,אבל אתה מאוד רצוי פה

אורון V1

New member
ליתר דיוק את רוב המבוגרים

מלבד נופר נשארו עוד שני מבוגרים. בכל מקרה זה מראה איך הכוח משחית ולאנשים עולה השתן לראש. ותודה חמודה
אני שמח להיות כאן.

LiaTuSh18

New member
ולהשמיט פרטים זה נורא בוגר אורון...

שכחת לציין את זה שכתבת בלי בושה שהם לא נראים טוב בתמונות האלה, שכחת לציין את זה שחתרת נגד הפורום ופתחת פורום שכל המטרה שלו הייתה לנקום ולהעביר את כל המעריצים אליכם (מה שלא הלך, ברוך השם) ושכחת לציין את כל השמות חיבה הנחמדים סטייל "החמאס של הדס"
אולי כשאתה מגדיר את עצמך כ"מבוגר" תשקול שנית, כי ההתנהגות שלך ממש לא בוגרת לדעתי. שלא נדבר על היחס שלך לשירי שלזה אני אפילו לא אכנס כן? שיא הבגרות!

אורון V1

New member
ואת מסלפת ומשמיטה פרטים בעצמך

שלום גם לך ליאת. אני לא העלבתי את המראה שלהם בתמונות ואף לא התכוונתי לעשות זאת, מי שעשתה זאת זו כנראה שוש. לחתור תחת הפורום? לא ממש. הפורום שנפתח היה פורום פרטי של החבר'ה שנזרקו מהפורום שלכם ובהמשך הוקמה אלטרנטיבה כי היה צורך במקום בו מתנהגים לאנשים כמו שצריך. ואגב כינויים שאת מציינת, שכחת לציין שזה נלקח מתת פורום פרטי לפורום של אלה שנזרקו מהפורום הרשמי אליו החבר'ה של הפורום הרשמי דאגו לפרוץ, שלא לדבר שאלו דברים שנכתבים עקב כעס על המעשים הבזוים שנעשו ושאין תופסים אדם בשעת צערו. את גם לא מציינת שהדס כתבה, מאחורי גבם של האנשים שנזרקו, לליאבון שאנחנו "בעייתיים" ו"לא רצויים". ואני הוא לא זה שסירב לסיים את הנושא עוד בזמנו. ולגבי היחס לשירי מה הבעיה בדיוק? אסור להתייחס אליה בכבוד?

אורון..

תעשה לי טובה ותפסיק עם השטויות שלך... כרגיל כל הדברים שאתהכותב לא נכונים וחלקם חצי נכונים וככה את מציג תמונה ממש אחרת מהמציאות.. אבל עזוב זה לא המקום לפתור בו את הבעיות שלך מולנו אז נראה לי שכאן כדי להפסיק את הדיון הזה!

אורון V1

New member
זו המציאות שאני נתקלתי בה

אני מסכים עם ההגדרה שטויות כי כל ההתנהלות שהייתה אז היא באמת לא מכובדת, אבל לצערי זו הדרך שבחרתם בה. אלו הדברים שאני חוויתי, אני מציג את הצד שלי מהתמונה, אתם תציגו את שלכם אבל אין ויכוח על העובדה שהמבוגרים הם הקורבן כאן ואילו אתם ניצלתם את כוחכם לרעה. ואם יש למישהו בעיות זה לכם איתי ואני בכלל רציתי לפתור אותם ממזמן. בכל מקרה עברתי לטפל בעניין מול הדס.

LiaTuSh18

New member
תגובה

אני ראיתי את ה"כינויים" האלה פה בפורום בתפוז, אני בטוחה שאם תחפש בהיסטוריה של הפורום תמצא שאמרת דברים בסגנון הזה פה. ואני חושבת שללכת אליה אחרי כל הופעה בלהקה זה לא מכבד לא אותך ולא אותה, זה כבר גובל בהטרדה. מה יש לראות אותה כל כך הרבה? כאילו באמת לי אישית לא היה מה לדבר איתה בתדירות כזו גבוהה אז אני לא מבינה את המניעים שלך אבל בסדר, זה כבר לא עניין שלי, בעייני זה לא בוגר אבל זה חיים שלך ואתה תחיה אותם איך שאתה רואה לנכון.

אורון V1

New member
עוד חוזר הניגון

למיטב זכרוני הכינויים האלה הופיעו אך ורק בתת הפורום הפרטי של המבוגרים אצל יניב. ושוב את טועה, אני לא הלכתי אליה לאחר כל הופעה ב"להקה", אם כבר אז פעם בשבוע זו התדירות הכי גבוהה כדי לנצל את העובדה שזה לידי וגם בגלל שזו הדרך הטובה ביותר לפגוש אותה בדר"כ בלי המונים, אבטחה ושאר ירקות. הבעיה היא שעם שירי אי אפשר לפתח שיחה של ממש, כי היא כל הזמן לחוצה וממהרת, ולכן עושים את זה טיפין טיפין בלית ברירה.

חבל שאתה שוב עושה את זה..

אל תצפה אח"כ שנפתור את הוויכוח ה"חד צדדי" שקיים בינינו. כנראה שאתה באמת לא יודע מה עשית כל כך לא בסדר בפורום הרשמי.. מאוד יפה לבוא לכאן ולדבר על הפורום ככה, ומעבר לזה חבל שכל האנשים כאן מעדיפים לשמוע רק צד אחד. אני לא חושבת שאנחנו חייבים לתת הסברים למישהו שלא היה קשור לסיפור הזה, וכמו שאמרתי לך כבר בהתחלה אם אתה עדיין לא יודע מה עשית אז אולי כדאי שתפנה אליי בפרטי ולא על גבי הפורום, ואנחנו ילדים?...

אורון V1

New member
אני באמת מתקשה עד היום להבין מה עמד מאחורי

צעדייך, בטח שכשניסיתי לדבר איתך על זה את לא רצית. אין לי שנאה כלפייך ובטח שלא כלפי הפורום, כי בכל זאת היתה תקופה יפה בו בעבר, אני פשוט לא מבין אותך. בכל מקרה אני אפנה אליך באופן פרטי. ולמען האמת כולנו ילדים, ילדים של החיים |אריק איינשטיין|

למעלה