לכל הפורום...כנסו

יעל 13

New member
לכל הפורום...כנסו

הייתה תקופה שהיה ממש לא נעים להיכנס לפה...והיא עברה ואז נהיה כייף פה בפורום...אבל היא שוב חזרה!!! תפסיקו בבקשה עם כל המריבות כי זה מעצבן ולא כיף להיכנס ככה לפורום! למה מירי צריכה לעזוב את הפורום לעזאזל!? אה!? למה!? כי כמה אנשים פה לא התייחסו אליה יפה? תארו לכם אם זה היה קורה לכם...תחשבו איך אתם הייתם מתנהגים!! אני מקווה שתקחו לתשומת ליבכם כי לי כבר אין מה להגיד באמת שנשבר לי מזה...ובאמת שאני לא רוצה שאנשים פה יעזבו... עכשיו אתם יכולים לשלוח את מה שאמרתי לעזאזל או לקחת לתשומת ליבכם ולעשות עם זה משהו

הדסוש15

New member
את צודקת במיליןו אחוז../images/Emo70.gif

זה ממש לא יפה איך שדיסרתם אלייה אביחי ויניב זה ממש מגעיל ועוד אתם מנהלים. אתם צריכים להתבייש לכם

אביחי 33

New member
כמו שאמרתי כבר...

שניכן לא יודעות את הנושא האמיתי למריבה אז פשוט אל תתערבו
אני לא רוצה לבזבז אנרגיות במיוחד לא ביום הזה בהסברים. שרשור מיותר לדעתי

k a b o o k

New member
בדיוק כמו שאביחי אמר../images/Emo45.gif

עדיף שאני לא אומר למה כל זה קרה בכלל
כי אני לא רוצה לסכסך פה, ולגלות פרצופים אמיתיים של אנשים. יש המון וותיקים מהפורום, שמכירים אותי ממש ממש ממש ממש ממש טוב
, ויודעים שבחיים שלי לא שנאתי בנאדם סתם.. או בכללי, לא שנאתי אפח'ד
. אם הגעתי למצב כזה.. אז כנראה שזה במ'ת עבר כל גבול. ואני יודע למה עשיתי את זה, וזה עוד כלום לעומת מה שמגיע לאנשים עושים דברים כאלה.. אז בבקשה, לא להתערב מי שלא מבין.

יעל 13

New member
כנסו

א. לדעתי זה ממש לא שרשור מיותר אביחי! ב. אולי אני כן יודעת אם הסיבות ואולי לא וזה ממש לא משנה אם אני יודעת או לא כי לא פתחתי את השרשור רק בגלל זה! תסתכלו על הפורום! הוא רק מתדרדר!! ואתם לא חייבים להתנפל עלי ועל הדס! או שאתם רוצים לריב גם איתי!?

הדסוש15

New member
יעל אני מסיכמה איתך מיליון אחוז..

יש פה בעייה שאף אחד לא מקשיב כל דבר נהפך להיות ריב וניהיה דוחה להכנס לפורום אז המקום לחשוף פרצופים של אחרים תתעסקו בפרצוף של הפורום כי הוא מתחיל להיות ממש ד=ו=ח=ה
כל יום שני וחמישי מישהו רב ומישהו עוזב בגלל שרע כאן אולי במקום לריב תתחילו לנסות לחשוב קצת על איך לסדר את העיניינים

k a b o o k

New member
למי שלא טוב בפורום..

והפורום "דוחה" אותו, יש איקס בצד.. שיילחץ עליו, וייצא פשוט. ברוך ה', הפורום שלנו משגשג
העזיבות שפעם היום כבר אינן.. אפח'ד לא עוזב, אלא למטרת חופשה או מש'ו כזה. הפורום מתפרסם בקביעות בראשי של תפוז, יש בו משחקים, דיונים ופעילויות, גולשים מדהימים
הפורום שלנו פשוט מקסים
ההפך הגמור מ"דוחה".. אבל כמו שאמרתי, ההעצה שנתתי למעלה, תיישמו אותה מי שחושב ככה.

הפורום לא מתדרדר ולא כלום..

דווקא הפורום במצב יותר ממצוין.. הסיבה היחידה שאתם לא רואים פה ילדים זאת הסיבה שפשוט ח=ו=פ=ש יוצאים..טסים..נהנים..מבלים.. נכון..מירי עזבה..ואני יודעת את זה..ואני מאוד עצובה..בגלל שזה בגלל הפורום ולא מסיבות אחרווות.. ואני גם מנסה לשכנע אותה..ולא הולךך..
אז מה לעשות..
ממשיכים הללאה..למרות שאני עצובה..אבל אי אפשר רק לשבת ולכעוס כאן על הילדים בפורום..(עלינו כאילו..) והיא בעצמה יודעת שאם היא תחזור..לא תיהיה ילדה שיותר מאושרת ממני.. מקווה שהבהרתי ת'צמי
-הילה-

אממממ..../images/Emo110.gif

אני לא רוצה לא להסתכסך עם אביחי ולא עם מירי.. לא רוצה להיות חלק במריבה כלשהי בכלל.. אני שונאת שרבים ובכלל ריבים
אבל תראווו.. לא באה בטענות לא למירי ולא לאביחי ולא ליניב ולא לאפחחחד.. אבל אם אתם רוצים לריב אל תריבו בפורוםם.. וזהוווו.. לא באה להטיף או בטענות לאפחד מכם אבל בבקשה תפסיקו לריב פה

הדסוש15

New member
זהוו זאת הבעייה הם רבים פה מה חסר

מקומות ליב
יש את המסנ ואת האייסי ואת המסרים מה אנחנו צריכים בפורום את כל הריבים הזה זה מגעיל וזה יוצר אווירה מגעילה.. וחבל

לפי דעתי...

זה לא משנה מה קרה או כל זה, כי באמת זה נכון ואנחנו לא יודעים את הסיבות למריבה שלכם... אבל לא הבנתי למה להוציא את זה פה בפורום? אם יש לכם משהו להגיב פשוט תגיבו אבל למה צריך שוב לעלות את המריבה כל פעם מחדש ושסתם כולם יתעצבנו כל פעם? לאן אתם חושבים שתגיעו עם כל המריבות האלה? ואם אתם רוצים להגיד משהו אחד לשני אז פשוט תגידו את זה אבל למה בפורום? אתם אומרים שהשאר לא יודעים מה קרה פה, ואולי אנחנו לא צריכים להתערב בינכם, אז מההתחלה אל תערבו את הפורום במריבות שלכם... *סליחה שהתעצבנתי או שמישהו לא הבין אותי נכון, אני לא כועסת פה על אף אחד אבל אם אתם רוצים לתת לנו הרגשה טובה, אז פשוט אל תתחילו לריב פה בפורום, וסתם חבל שילדים צריכים לעזוב את הפורום בגלל המריבות... וזהו, אני לא אתערב יותר, פשוט היה לי חשוב להגיד את זה...

k a b o o k

New member
איזה מגניב../images/Emo6.gif

מסבירים למנהל
אהבתי
לדעתי תדיחו אותי מההנהלה חח
סתםם.. צודקים, לא היה מתאים שזה יהיה על גבי הפורום.. מי שמכיר ת'מקרה, יודע שזה היה ללא שליטה, וזה היה מוצדק לעשות את זה.. כדי שפעם אחת ולתמיד אותה אחת תבין.

למעלה