לכל הפורום השמאלני הזה~

orusmoyalit

New member
לכל הפורום השמאלני הזה~

תתביישו!!!!!!אתם בושה למדינה, ובגלל שמאלנים כמוכם בעוד 10 שנים לכל היותר לא תיהיה לנו מדינה!!! אולי אתם השמאלנים תמשיכו לחיות בין הערבים כי הרי אתם סוג של ערבים, אבל לא תיהיה מדינה ואז כולם יבינו שכהנא צ=ד=ק אתם ממש צרי מוח ותומכים בשלום בלי לראות מעבר. הכי קל זה להגיד "אני תומך בשלום"-נראה אתכם אומרים אחרת. הרי לא תגידו אחרת כי אתם חבורה של פחדנים ושליחי השילטון המושחת. בסוף בצורה כלשהי תלמדו שטעיתם. אל תדאגו על טעויות משלמים, והמדינה תשלם על זה כנראה ולצערנו. תמשיכו לתת גב לאויב הערבי עד שבסוף תקבלו ממנו כדור בגב! "הם פצצת זמן"!!!!!!!!!

sharonhaimov

New member
אני איש ימין, ואני בעד דו קיום!

איך תסביר? אני תומך בליכוד וקפיטליסט, אז אני בוגד במדינה? או שכמה פרחחים כמוך שלא יודעים דבר וחצי דבר על הסכסוך, או כמובן שלא שמעתם אף פעם על דבר כזה שנקרא "זכיות אדם". לך תקשיב לרבי שלך, ושידפוק את המוח שלך עם אופיום, והמבין יבין.

masorti

New member
החתימה שלך לא מוכיחה רצון לדו-קיום.

חתימה עם השם המפורש ועוד בהקשר לעגני ברור, זו הוכחה ברורה למלחמת חורמה נגד הדת והדתיים. נ.ב. להזכירך שנעשה לנו נס גדול, והמפלגה שלך נמחקה מהמפה הפוליטית.

sela v

New member
מה רע בזה?

זה מה שהוא מאמין בו. זכותו לא? שדתיים בזים לאי אמונה זה כן בסדר?

masorti

New member
מי דיבר על זכויות?

השאלה היתה האם הוא חפץ בדו-קיום. ואם לדעתי ראוי לטרנספר את כל ערביי השטחים לירדן, אז היית תומך בזכותי לפרסם זאת בחתימה שלי? מן הסתם היית טוען שיש בחתימה כזו משום עדות על אי-תמיכה בדו-קיום.

איתיet

New member
הכל עניין של הגדרות

אל תשכח כי דרך ארץ קדמה לתורה. התלהמות בנוסח מי שלא תומך בדעתי הוא אויבי, אינן מתכון לדו קיום מכל סוג שהוא.

sharonhaimov

New member
אני לא מאמין, אני יודע!

אני מבסס את הדעה שלי על עובדות ותיאוריות מדעיות מבוססות. על מה בידיוק מבוססת הדת? על כלום!

masorti

New member
האם אתה מכיר תיאוריה מדעית מבוססת..

שמוכיחה שאין אל? אתה תקבל מיידית 10 פרסי נובל אם תציג תיאוריה כזו.

sharonhaimov

New member
חובת ההוכחה על הטוען.

באותה מידה אני יכול להגיד לך, תוכיח שאין פיל ורוד עם עקבים כחולים, בלתי נראה, כל יכול, כל יודע ומושלם, בשמיים! תוכיח שאין! ד"א, תיאורית האבולוציה שוללת את רעיונות הבריאה, לכן היא שוללת את כל הדתות, אז אפשר להחשיב אותה בתור שלילה לאל שאנחנו מכירים עפ"י הדתות, למרות שיש ניסיונות מוזרים לשלב את האבולוציה עם הדת, לא מצליח במיוחד. תיאורית האבולוציה מקובלת בקרב כמעט כל המדענים, ותיאוריות הבריאתנות והתכנון התבונתי, כמעט ולא מתייחסים אליהם ברצינות. ועוד משהו, טכנית אי אפשר להוכיח כלום, למשל, אם אתה נמצא מול מכונית, אתה לא יכול להוכיח שהיא קיימת בכלל, פילוסופים טוענים שאפשר להוכיח רק את המודעות בעצם האמירה "אני מטיל ספק" או שאפשר להסתפק ב"אני".

masorti

New member
אכן חובת ההוכחה על הטוען...

אתה טענת שטענתך מתבססת על תיאוריות מדעיות. אז תוכיח. אגב, למרות שחזרת על האיוולת הזו כמה פעמים - תורת האבולוציה אינה שוללת את קיומו של האל.

sharonhaimov

New member
אינה שוללת את קיומו של האל,

אבל האל התנ"כי שאנחנו מכירים, בתור האל הבורא של האדם, האבולוציה אכן שוללת את קיום הבריאה האלוהית. אם הבריאה האלוהית עפ"י התנ"ך מתבטלת עפ"י האבולוציה, אז משמע שהאל בורא האדם, אינו קיים בגירסא של אל שברא את האדם ישירות ללא כל שלבי ביניים.

masorti

New member
עוד פעם דיברת שטויות...

האבולוציה שוללת לכל היותר את התיאור המקראי כפשוטו. (וכבר הרמב"ם קבע שאין להתעקש על פשוטו של מקרא בעניינים מעין זה) אין סתירה לטענה שהאבולוציה הוא המנגנון שבעזרתו ברא האל את האדם.

masorti

New member
אתה רואה כמה שהאל חכם?

הוא השתמש במנגנון שמצריך רק התנעה ראשונית ואח"כ מייצר לבדו את כל עולם החי והצומח המורכב. דרך אגב, האבולוציה בנויה גם על שיחלוף ולא רק על מוטציות.

sharonhaimov

New member
אין לי שום דבר נגד הדתיים. לי בעיה

נגד הדת המזורגגת שלך, שמבוססת על כלום. אין פה מלחמת תרבות, רוצה להכריז על אחת? אתה מוזמן להצטרף לאוסמה בן לאדן, החבר המאמין מאוד שלך. הליכוד נמחק? 11 מנדטים זה נקרא מחיקה? זה קצת יותר גדול ממפלגת הפשיסטים של ברוך מרזל שלך, להזכיר לך, שברוך מרזל, הידוע בתור שליח השמאל בימין שגונב קולות לימין בישראל, לא ממש עבר את אחוז החסימה, כבר שנים אתם טוענים שתעברו, לבסוף בכלל לא עברתם.

masorti

New member
הדת המזורגגת שלי?

המפלגה המזורגגת שלך (שינוי... לא הליכוד) הלכה לאלף קיבינימט, ולא דקה אחת מוקדם מידי. נ.ב. התיאוריה שלך על תמיכתי במרזל היא אוילית בערך כמו שאר הטענות שלך.

למעלה