לכל העוסקים בג´ודו

לכל העוסקים בג´ודו

לפני כשבוע נערך כאן דיון על ג´ודו למבוגרים שבמהלכו הובא רצון לקיים מפגש קבוצות כאלה. בודוקאן אמרה שהיא בדקה עם יונה מלניק, ושהוא הביע את הסכמתו לקיים מפגש כזה. אתמול דיברתי בעניין עם שלמה, וגם הוא הביע את הסכמתו למפגש. הוא אמר שהוא מוכן לארח אותו אצלנו (רחוב איילת השחר מס´ 3 בת"א, ליד המסגר פינת לה-גרדיה), ושהוא גם יהיה מוכן להתארח במקום אחר, גם אצל יונה. עם זאת, סנסאי אומר שהוא מעוניין שמפגש כזה יתקיים בעוד חודשיים-שלושה, כדי שהמתחילים (ואני ביניהם) יצברו קצת יותר ניסיון כדי שיוכלו להפיק יותר מהמפגש, אבל הוא אמר שאפשר להתחיל "לבשל" את זה. אז בודוקאן ושאר הזקנים ( סתם
), לתשומת לבכם. ובודוקאן, אני בהחלט אשמח לקבל תשובה יותר קונקרטית. בתודה, לורנס

בודוקאן

New member
אנחנו כאן

שלום וברכה, שמחה שחזרת. החברה בקבוצה בהחלט גילו עינין. גם אצלנו יש לא מעט חדשים, כאלה שהתחילו רק לפני 4-5 חודשים, והאוירה אצלנו מאוד לא תחרותית. אנחנו מעמידים במקום הראשון את הבטיחות ואת התנועה הנכונה. כך שאני חושבת שכולנו צריכים להרגיש חופשיים. אגב, הכנסתי לאתר כתבה על סוף שבוע שבילינו אצל עמוס גלעד, בקיבוץ גונן. אני מצרפת לינק. לגבי המקום, צריך לקחת בחשבון כמה אנשים "זזים", אנחנו לא מעט, וגם את גודל המזרן: נוחות ובטיחות. אצלנו יש 80 מר´. אפשר להמשיך לסגור פרטים באי מייל, או בתיבת המסרים. אז להתראות, בקרוב.

למעלה