לכל העובדים באיגוד ...

גורילה

New member
לכל העובדים באיגוד ...

כבר שנים שאין יותר קייטנות ונופשונים לחולי סי אף הדבר ברור (החיידקים בליחה ) אבל האם אי אפשר שכל חולה ישן בחדר ניפרד ?? הבוגרים ממש רעבים לנופשון פרטי (רק של הבוגרים )וחבל שהאיגוד לא עושה מאמצים להוציא את הדבר הזה לפועל (ואם הוא כן מתאמץ אז מאמצים אלה לא ניראים בשטח )

נחושתן

New member
אני לא השתתפתי אבל

בעתון "לנשום חופשי" ראיתי שהיה טיול אופניים של בוגרים- לפחות אחד, ואולי אפילו שניים, נדמה לי שברמת הגולן. האם השתתפת? גורילה - אתה נראה כמו אחד שאכפת לך. למה בעצם אתה לא פעיל בועד של האיגוד? אולי תיצג את הבוגרים באופן מעשי ותאכיל את הרעבים...

הי גורילה - מה שלומך?

ממש הייתי בטוחה שכבר לא אמצא הודעות - נכנסתי לפני כמחצית השעה, והנה בכ"ז יש עוד חרוצים וסקרנים כמוני... אז מה אומר לך - נחושתן ממש לקח לי את המילים מהמיקלדת... פאני, כנציגת הבוגרים בועד החולף, אכן ארגנה פעילויות, והיו בוגרים לא מעטים שהיצטרפו, ומאוד נהנו. איפה אתה היית??? אני יודעת שפאני מחפשת בוגרים שיסייעו בפעילות של הועד שאמור להבחר בחודש הקרוב - אתה ממש מוזמן... יש לך כבר שני נושאים לטיפול - תעסוקה, ונופשונים... "תישן על זה"?! להשתמע ריקי

גורילה

New member
נכון

נכון רציתי לבוא למסע האופניים אבל ד"ר יהב עם עוד כמה רופאים החליטו (ביחד עם הריאות שלי )שאני צריך אישפוז וזה בלי לבקש רשות
בכיף היתי הופך להיות פעיל באיגוד אבל הבעיה שאני גר די רחוק ונכון שיש לי רישיון אבל אין לי אוטו ...

גורילה

New member
טוב החלטתי סופית לאחר מחשבות רבות

אם אין אני לי מי לי .. איך אני מתערב באיגוד ... מישהו שיגיד לי איך אני ניכנס לעובי הקורה ....

MrBungle21

New member
אני בעד...

העלית לבטים שאני מאוד מזדהה איתם... בהצלחה.... התומך הראשון שלך :)

נחושתן

New member
תציג מומעדות לועד

לא מזמן קבלנו טפסים כאלה. אם אין לך תתקשר לאיגוד ותברר. בהצלחה. גם אני בעדך!

גורילה

New member
מערכת בחירות ?

אני לא חושב שיש מספיק זמן לפתוח במערכת בחירות וגם ככה אני לא חולה שממש מכירים אותו אז אין לי הרבה סיכויים אני חושב שבשנה הזאת אני אתנדב באופן עקיף ואתמודד בשנה הבאה ...

ציפלה

New member
גורילה יקרה

אם אתה באמת מעונין להיות מעורב בפעילות האגוד, אתה צריך לעשות צעד משמעותי. והוא להחשף. למשל בפני, אינך יכול להשאר אנונימי ולרצות להיות פעיל. אמנם אתה עושה רושם של בחור אינטלגנטי ובכל אופן. הבנתי שאין לך רכב איך תגיע לישיבות? כמה אתה מוכן להשקיע? האם מקום המגורים שלך יאפשר לך להגיע לישיבות שמסתימות ב 22 בלילה. לכןיש לך אפשרות לבדוק את המשמעות של מעורבות באיגוד ע"י התקשרות לריקי העו"ס במשרד, או לשלוח לי אימיל אישי באמצעות הפורום ונשוחח קצת. דליה

גורילה חביב

(למרות ההתעלמות בטלפון)...אני חושבת שכבוגר, הכתובת המתאימה ביותר להתיעצות היא פאני, נציגת הבוגרים בועד הנוכחי. תתקשר למשרד וניתן לך את הטלפונים שלה. לילה טוב

גורילה

New member
ריקי יקרה ...

שלא תביני לא נכון פשוט אני היתי קצת חולה כמה ימים אז לא היה לי מצברוח וכוח להתחיל שיחה ארוכה אבל שלא תחשבי שלא חשבתי לצלצל אליך בימים הקרובים ...

לא חשבתי...

אני מיצטערת לשמוע שהרגשת לא טוב. מקווה שאתה משתפר - חוץ מזה שתגלה שלדבר אתי זה עוזר להבריא....

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה רק לבוגרים? לצעירים אין בכלל כמעט לבוגרים יש מלא דברים!

יש לי הצעה

אולי בשלב ראשון, תכתוב או תכתבי לנו בפורום מה היית רוצה שיהיה לצעירים. ולאיזה גילאים את/ה מתכוון/נת?

למעלה