לכל הנשים... הידעתם...?

ramoni1

New member
לכל הנשים... הידעתם...?

< מגילת העצמאות של הגבר ניכתב ב 7 ימים יאיר לפיד 1. תלמדו לתפעל אסלה. אתן ילדות גדולות , תורידו אותה. אנחנו צריכים אותה למעלה ,אתן צריכות אותה למטה, ככה זה. אתן לא שומעות אותנו מתלוננים על זה שהיא תמיד למטה. 2. בשבת יש כדורגל. מדובר בשעתיים ברוטו. יש בשבוע 168 שעות. אם רבת עם אמא שלך, אתן תהיו מסוכסכות גם בעוד שעתיים. 3. בכי הוא סחיטה. 4. "אני הולכת לאמא שלי" זה לא סחיטה (זה כן אבל היא לא עובדת). 5. אם את רוצה משהו, תבקשי. בואי נבהיר זאת : רמזים דקים לא עובדים! רמזים ברורים לא עובדים! רמזים בעובי של עומרי שרון לא עובדים! פשוט תגידי מה את רוצה. 6. זה שהחברות שלך אומרות שאת צודקת, עדיין לא אומר שאת צודקת. 7. "כן ולא" הן תשובות מספקות לרוב השאלות. 8. תבואי אלינו עם בעיה רק אם את רוצה שנפתור אותה. זה מה שאנחנו יודעים לעשות. בשביל תמיכה רגשית יש לך את החברות שלך. 9. לא בבוקר! לא משנה מה רק לא בבוקר. 10. אם כאב ראש נמשך יותר משבוע, לכי לראות רופא. 11. אין דבר כזה כאב ראש שמופיע רק בלילה. 12. "חולה מין" הוא אדם שרוצה סקס פחות מפעמיים בשבוע. 13. אם את רוצה "שנהיה יותר רומנטיים", תתחילי בזה שתלבשי ביריות, חוטיני ממשי, נעלי עקב וחזיית תחרה שקופה. 14. קחי בחשבון שהביטוי "אנחנו צריכים לעשות יותר דברים יחד", כולל ביליארד, פוקר סטריפ וכדורגל. 15. אנחנו מעדיפים לשחק שש בש עם החברים שלנו. לספור מהלכים באצבעות זה לא חינני. 16. כל דבר שאמרנו לפני שישה חודשים ומעלה, אינו תקף בזמן ויכוח. למעשה, כל הערה שהערנו בטלה מתוקף לאחר שבעה ימי עבודה מלאים. 17. אם נדמה לך שאת שמנה, את שמנה. אל תשאלי אותנו. 18. השמלה שנראית יותר טוב היא זו שאת לובשת כרגע, אנחנו רוצים לצאת כבר. 19.במסיבות בגן של הילד את רוקדת איתו, אנחנו מצלמים. 20. אם הכרחת אותנו לבוא איתך, אל תשאלי כל הזמן "אתה נהנה?" תחיי עם התוצאות של מעשייך. 21. גברים לא מסתכלים על נעליים. זה למטה מדיי. 22. אם אפשר להבין משהו שאמרנו בשתי דרכים, ואחת מהן גורמת לך להרגיש עצובה או כועסת, התכוונו לדרך השנייה. 23. את יכולה לבקש מאיתנו לעשות משהו, או להגיד לנו איך לעשות את זה. לא שניהם. אם את יודעת יותר טוב מאיתנו איך לעשות את זה, תעשי את זה בעצמך. 24. אם זה מתאפשר, תגידי מה שיש לך להגיד בזמן הפירסומות. 25. התחתנו, לא התעוורנו. 26. בסרטי אקשן, לא איכפת לנו איך הגיבורים משחקים. 27. אנחנו אוהבים פורנו. תחיי עם זה. 28. אם את מועילה לראות איתנו פורנו, קחי בחשבון שנריץ את העלילה כדי להגיע לחלקים שמעניינים אותנו. במקרה כזה, לספור מהלכים באצבעות זה דווקא חינני. 29. אנחנו מעדיפים לטעות בדרך מאשר לבקש הסברים. לכריסטופר קולומבוס זה הצליח. 30. כל הגברים מסוגלים לראות רק 16 צבעים, בדיוק כמו תוכנת " חלונות". אפרסק, למשל, הוא לא צבע, זה פרי. כנ"ל לגבי דלעת. אין לנו מושג מה ההבדל בין אדום, ארגמן ובורדו. 31. אם מגרד לנו, אנחנו מגרדים. לא משנה איפה זה. 32. אם אנחנו שואלים אותך מה קרה ואת אומרת "כלום", אנחנו נתנהג כאילו כלום לא קרה. אנחנו יודעים שאת משקרת, אבל אין לנו כח לזה. 33. אם את שואלת שאלה שאין לך מושג מה התשובה עליה, צפי לתשובה שלא תמצא חן בענייך. 34. "היא יותר יפה ממני?" אינה שאלה רטורית. 35. אל תשאלי אותנו "על מה אתה חושב", אלא אם כן את מוכנה לנהל שיחה על היחסים בין קלינגר ואבי נימני. אנחנו עלולים לחשוב על זה גם בעת נסיעה לילית בטוסקנה, עם בקבוק יין במושב האחורי. 36. יש לך מספיק בגדים. 37. יש לך יותר מדיי נעליים. 38. אם את גוררת אותנו לקניות, קחי בחשבון שנסתכל על המחירים. 39. לא מעניין אותנו אם המכנסיים יושבים לנו טוב על התחת. מראה זה מקדימה. 40. תודה שקראת. כן, אני יודע שאני אצטרך לישון הלילה על הספה. האם ידעת שלרוב הגברים ממש

שרשירית

New member
התייחסותי לדברי החכמה של מר יאיר לפיד

1. מצטערת לאכזב, אף פעם לא הפריעה לי העובדה שהאסלה למעלה. כשרציתי הורדתי. בזמן שהיינו נשואים החלטנו (ורק בגלל הפנג שוואי) שהאסלה תהיה תמיד סגורה. חוסך מריבות לקטנוניים. 2. לא רק בשבת יש כדורגל. ומה עם כדורסל? ואם לכם יש כדורגל/כדורסל/סנוקר/טניס/כדורעף לא מוצאת בעיה שלנו יהיה את נעם מהישרדות לרייר עליו. 3. בכי הוא סחיטה. - נכון ואנחנו מנצלות את זה כשצריך בלי שום ייסורי מצפון. 4. "אני הולכת לאמא שלי" זה לא סחיטה (זה כן אבל היא לא עובדת) - אנחנו יוצאות מהבית ולא משנה לאן כי נמאס לנו לפעמים לראות את הגופה שלכם שרועה על הספה מול הכדורגל. 5. אם את רוצה משהו, תבקשי - כל מה שיש לי להגיד אני אומרת. לימדו אותי שלשמור בבטן זה רע. מהנישואים שלי לקחתי שלקרוא מחשבות אני לא יכולה. אם יש משהו שמפריע תגיד אחרת אני לא אדע. ודרך אגב אני גם מפליצה. 6. זה שהחברות שלך אומרות שאת צודקת, עדיין לא אומר שאת צודקת - עד החברות שלי מאמי. זה טיעון שתמיד עובד ולא משנה אם אני באמת צודקת או לא. 7. "כן ולא" הן תשובות מספקות לרוב השאלות - בתנאי שהתשובה מתאימה לשאלה שלי. 8. תבואי אלינו עם בעיה רק אם את רוצה שנפתור אותה - אבל אז יש לכם בעיה שהחברות שלי אומרות שאני צודקת. 9. לא בבוקר! לא משנה מה רק לא בבוקר - אין בעיה. לא בערב! לא משנה מה רק לא בערב. 10. אם כאב ראש נמשך יותר משבוע, לכי לראות רופא - בלי סקס בבוקר בלי סקס בערב - איך לא יכאב? 11. אין דבר כזה כאב ראש שמופיע רק בלילה - רק לא בבוקר? אז מתי שיופיע? - בלילה. 12. "חולה מין" הוא אדם שרוצה סקס פחות מפעמיים בשבוע - עם כל הכבוד ליאיר לפיד, אולי תשלח אותו לפורום שלנו אח"כ אין מצב שהוא ירשום בדיחה שכזאת. 13. אם את רוצה "שנהיה יותר רומנטיים", תתחילי בזה שתלבשי ביריות, חוטיני ממשי, נעלי עקב וחזיית תחרה שקופה - מאמי כבר לבשתי אתמול, עכשיו תורך! 14. קחי בחשבון שהביטוי "אנחנו צריכים לעשות יותר דברים יחד", כולל ביליארד, פוקר סטריפ וכדורגל - קורעת אותך בביליארד, אתה חייב לי בירה! 15. אנחנו מעדיפים לשחק שש בש עם החברים שלנו. לספור מהלכים באצבעות זה לא חינני - אני מעדיפה פוקר סטריפ. 16. כל דבר שאמרנו לפני שישה חודשים ומעלה, אינו תקף בזמן ויכוח.- סליחה מי אתה? מה אמרת? 17. אם נדמה לך שאת שמנה, את שמנה. אל תשאלי אותנו - אז זהו שאתה מכוער ומתאים לך להיתקע עם שמנה כמוני. 18. השמלה שנראית יותר טוב היא זו שאת לובשת כרגע, אנחנו רוצים לצאת כבר - אין בעיה גם ככה אני שמנה אז עכשיו אני גם אהיה מכוערת. אז אל תתלונן. 19.במסיבות בגן של הילד את רוקדת איתו, אנחנו מצלמים - כל עוד אתה משלם מזונות בזמן ועומד בהסדרי ראייה - אין בעיה. תזכיר לי שוב מי אתה? 20. אם הכרחת אותנו לבוא איתך, אל תשאלי כל הזמן "אתה נהנה?" תחיי עם התוצאות של מעשייך - בתנאי שאתם לא תשאלו אותנו באמצע הסקס כל הזמן "את נהנית"? תחיו עם התוצאות של מעשיכם. 21. גברים לא מסתכלים על נעליים. זה למטה מדיי - כל עוד אח"כ אני יכולה לגרש את כרטיס האשראי בלי לשמוע אותך מתלונן אין לי בעיה. 22. אם אפשר להבין משהו שאמרנו בשתי דרכים, ואחת מהן גורמת לך להרגיש עצובה או כועסת, התכוונו לדרך השנייה - עדיף שתשתקו. 23. את יכולה לבקש מאיתנו לעשות משהו, או להגיד לנו איך לעשות את זה. לא שניהם. אם את יודעת יותר טוב מאיתנו איך לעשות את זה, תעשי את זה בעצמך - אין בעיה. תארוז את החפצים שלך ותלך. אין בך תועלת. 24. אם זה מתאפשר, תגידי מה שיש לך להגיד בזמן הפירסומות - הגזמת... לדבר איתך במשך 5 דקות רצוף. בחייאת תן שקט, עדיפה שתעביר לכדורגל ותמשיך לבהות. 25. התחתנו, לא התעוורנו - אל תהיה בטוח, תן קצת זמן גם לזה אני אדאג. שמנה, מכוערת, אנחנו רוצים כבר לצאת, לא מסתכלים על נעליים - תחייו עם התוצאות. 26. בסרטי אקשן, לא איכפת לנו איך הגיבורים משחקים - גם לנו לא. כל מה שמעניין אותנו זה מתי הם יורידו כבר חולצה כדי שנוכל לרייר על הגופה. 27. אנחנו אוהבים פורנו. תחיי עם זה - בא לך שנדבר על גודל או על ביצוע? ידעתי שלא. 28. אם את מועילה לראות איתנו פורנו, קחי בחשבון שנריץ את העלילה כדי להגיע לחלקים שמעניינים אותנו. במקרה כזה, לספור מהלכים באצבעות זה דווקא חינני. - כל עוד לא תגמור לפני אין בעיה אחרת גם אני מריצה את הסקס בנינו לחלקים המעניינים וזה אומר לחלק בוא אני הולכת לישון. 29. אנחנו מעדיפים לטעות בדרך מאשר לבקש הסברים - חבל שלא אמרת לי את זה לפני שהתחתנתי איתך. רושמת לי לטפל גם בזה. 30. כל הגברים מסוגלים לראות רק 16 צבעים, בדיוק כמו תוכנת " חלונות" - עכשיו אני מבינה איך לפתור את הבעיה איתך! לעשות ריסטרט. 31. אם מגרד לנו, אנחנו מגרדים. לא משנה איפה זה - גם אני. אל תתפלא אם תימצא אותי מגרדת לשכן. 32. אם אנחנו שואלים אותך מה קרה ואת אומרת "כלום", אנחנו נתנהג כאילו כלום לא קרה. אנחנו יודעים שאת משקרת, אבל אין לנו כח לזה - עכשיו אני יודעת שאתה משקר, לא קם הגבר שיכול להיות אדיש ל"כלום". 33. אם את שואלת שאלה שאין לך מושג מה התשובה עליה, צפי לתשובה שלא תמצא חן בענייך - זה לא שהתשובה לא מוצאת חן בעיני, פשוט לא חשבתי עד כמה אתה טיפש לענות תשובה שכזאת. 34. "היא יותר יפה ממני?" אינה שאלה רטורית - גם עיוור צבעים, גם עיוור, לא מבין בנעליים ובצבעים ובנוסף לכל טיפש, נראה לך שאני באמת מחכה לתשובה עניינית ממך. מה אתה מבין? בשביל זה יש לי את החברות שלי! הן תמיד צודקות! 35. אל תשאלי אותנו "על מה אתה חושב", אלא אם כן את מוכנה לנהל שיחה על היחסים בין קלינגר ואבי נימני. אנחנו עלולים לחשוב על זה גם בעת נסיעה לילית בטוסקנה, עם בקבוק יין במושב האחורי - טיפשים בלי הפסקה. 36. יש לך מספיק בגדים - ולך? לא הגיע הזמן שתיפטר מהתחתונים שקנית בכיתה ג' או שאתה מחכה לתרום אותם למוזיאון בתור מוצג ארכיאולוגי. 37. יש לך יותר מדיי נעליים - אההה, אז אתם כן יכולים להסתכל למטה. מעדיפה אותך עיוור. <רושמת לעצמי לטפל בזה> 38. אם את גוררת אותנו לקניות, קחי בחשבון שנסתכל על המחירים - כל עוד כרטיס האשראי בידי אין מצב שאני אגרור אותך לשום מקום. 39. לא מעניין אותנו אם המכנסיים יושבים לנו טוב על התחת. מראה זה מקדימה - וזו בדיוק הבעיה. 40. תודה שקראת. כן, אני יודע שאני אצטרך לישון הלילה על הספה - מצטערת, אצלי לא ישנים על הספה. מחכה לך עם הביריות, החוטיני ונעלי העקב. לא אכפת לי אם עכשיו בוקר או ערב - אם לא תיתן לי עכשיו בראש כמו השחקן פורנו או מינימום כמו ההוא בקהאם <בחייאת את מי זה מעניין איך הוא משחק כדורגל> אז באמת תצטרך לישון אבל לא על הספה שלי אלא על הספה של האמ-אמא שלך.

opi236

New member
Go Girl ../images/Emo24.gif הצחקת אותי עד דמעות../images/Emo59.gif

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת אלופההההההההה

אין עלייך!!! קרעת אותי מצחוק!!!

DANAQ32

New member
אין עליך, את גדולה... כמה צחקתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מריצה את זה בין החברות שלי... זה גדול.

Mika Rali

New member
את גדולה../images/Emo6.gif

בא לי להכין לו את הנוסח שלי ולשלוח לאישתו היקרה אבל אין לי זמן
רוצה ת'מייל שלה? חחח

הרסת אותי....../images/Emo6.gif

איך יש לך זמן וכח לכתוב כל כך הרבה.... לי אפילו היה קשה לקרוא את כל זה....

suzana9

New member
את הגדולה מכולם

מצטרפת באון לפסקה האחרונה....יואו ביצ'.

10 עובדות שלא ידעתם על יאיר לפיד

יאיר לפיד לא ממצמץ. היקום
פשוט צריך לנוח מדי פעם
יאיר לפיד לא אוכל
. הוא מחרבן הפוך.
אלוהים מרחם על ילדי הגן. יאיר לפיד לא.
בפורים, קאובואים מתחפשים ליאיר לפיד
מאחורי כל גבר
מצליח עומדת אישה
. מאחוריה עומד יאיר לפיד
לבנק הפועלים יש חשבון עו"ש במינוס
אצל יאיר לפיד
הצחוק של יאיר לפיד אכן מזוייף
. צחוקו האמיתי יצר את הקוסמוס ויהיה גם הסיבה להשמדתו.
כשיאיר לפיד מביט במראה, המראה ממצמצת ראשונה
להבדיל מחלק מהאנשים, שאוהבים לקרוא בשירותים
, בפעמים הספורות שיאיר לפיד היה שם הוא כתב את רוב ספריו אם מישהו חושב שהעמוד הראשון של 7 ימים זה עיתונות - בטח חושב שחדשות ערוץ 2 זה חדשות. ותחשבו על זה

Mika Rali

New member
../images/Emo6.gif גדולללללללל

מאיפה זה?! גבר שלי.... נהיה חם או שזה רק אני?

למעלה