לכל הנעלמים-

a n g l o

New member
אני לא נעלמתי

רק התקרבתי למזגן 55 רצפה עד יום שני בצהריים משו כזה 70 תקרה עד יום שני 7 בבוקר 83 תקרה עד יום שני בצהריים משו כזה

נרשם.אני את שלי אמרתי. (שים לב לבית עם הכבשים

חד לדים סאן קור: "" זה זמן ציתותים? פרסי קבל שיעור השלמה: "מישהו יכול לתת לי סיבה ולו אחת,מה הייתה הסיבה לצאת עם קולים ביום ה' למעט הימור?" תגיד לכם שיודעת קנתה ולא בגלל הימור אלא בגלל שהתבלבלה בכדורים. מתתתתתתתתתתתתתתתתתהההההההההההההההה הטבח הצטמצם בחצי ל 1050 -1100 גם כי כבר יש מעט (יודעים להם) לטחון. ולחובבי הזמר העברי (מאיר אריאל ודני סנדרסון): "" בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק, סוף דרך לא סלולה בשדה ירוק, על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה על מרבד עלי עשב רוח שם ישבנו לראות שקיעה והייתה תחושה של תפוח והיינו כל כך קרובים לנגיעה בשדה ירוק, על גבעה תלולה בושם אהבה נודפת וטלולה בשדה ירוק על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה הכבשים גלשו אל השוקת על שפתי מפלי שיער חלילים התחילו למשוך את קו הרכס הרץ במעלה ההר בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק, סוף דרך לא סלולה בשדה ירוק, על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה בין הרים השמש שקעה לה וירח עוד לא עלה יפתי פתאום פחדה לה אל תהום פעורה - כאילו צללה היא נתנה לדעת לדעת היא הפליאה להיוודע ואני צמא דעת לגעת עד לקצה הידיעה, אל תוך הלא נודע בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק, סוף דרך לא סלולה בשדה ירוק, על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה

a n g l o

New member
איזה כבשים ? מי שלא ראה גן סגור מימיו

(טרום דף חלק) - שלא יצפה שיראו לו בכבשים. וזה בכלליות ולא באנגלית ! חוץ מיזה שגם כבשים זה מדיד או יותר נכון ספיר - מה שאומר שיש כאן ציפייה למיספרים במקום חרוזים על כבשים (שכבודם במקומם מונח (בין חברי הטובים ביותר יש כבשים)) נ.ב שכחתי לציין את המיותר לציין - ציפייה למספרים היא הפואנטה (לטובת מתקשי לכת)

מה לא ברור?

הטבח הצטמצם בחצי ל 1050 -1100 גם כי כבר יש מעט (יודעים להם) לטחון. תגיד, אולי פספסתי משו, אני עובדת אצלך? נחזור אל החרוז הישן והטוב - מתתתתתתתתתתתהההה תהיה בריא! יודעת למות..

a n g l o

New member
בסדר בסדר לא צריך להתרגז ככה אשה

פשות לא ידעתי שעברת לשיטת הפס הרחב של nu1 זה הכל חשבתי עכשיו למה לא פניתי אלייך מהתחלה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=347&msgid=104097476 תראי אולי את יודעת ואם לא תרשמי אותם שנבקר בעתיד (אבל רק אחרי שיענו לי!!!!!)

כי אני לא יודעת, ובתוך תוכך ידעת את זה

אני לא צנועה גרידא, פשוט... אין לי מושג! פס רחב ב1080 של 1000-1100 אומר משו.. לא? 1050-1100 מול 1055-1070 שלך, אומר עוד משו... לא? אני על אוטו הפס כבר 30 שנה.. ועוד לא היגעתי, וזה אומר דרשני. שאלתי את דרשני, אם שש בש הוא יודע, והוא שתק... - לא יודעת מה זה מסמל...

a n g l o

New member
גם את מכירה את דרשני ? באמת התורה עולם קטן

כמובן שאת צודקת לי זה לוקח יותר זמן לקלוט אל תשכחי שלי אין אינטואיציה נשית יאללה שבוע טוב שיהיה מאחל בכל זאת הצלחה לנינת תייב בדרכה החדשה בביתר ירושלים

טוב

אני לא הבנתי כלום, אבל בטח מי שצריך להבין (המורי הזקן עשות(בלי המלצה) על כתפו) הבין. שבוע טוב.

l a h a v100

New member
מי זה השמוק הזה שמתכתב פה עם עצמו?

XD

a n g l o

New member
שלא תעיז לדבר ככה על יד יודעת !! שמעת ?

היא הסרסורית של נינת

אנגלו, תודה, אבל לא תודה

אני מכבדת את נינט, ומסירה את הכובע בפניה. דוגמא קלאסית לככבת שעשתה תוכנית (ולא להיפך). אין מצב שכוכב נולד היתה מגיעה לאן שהיגיעה, אם מישהיהו אחר/ת הי(ת)ה זוכה, ולא נינט. לגבי הקללן דוגמת יודע לו כלום, אל תכעס הוא בטח עמוס בדוקים, כמו הבוס שלך, ושלא כמותו, מסתיר זאת פחוט טוב - מה שנקרע , טובעים השתיים (שתי עיגולים) מן האחד... מתתתתתתתתתתתתההההה

Barefoott

New member
ניזכרתי במשהו חחחח כנס להב

אור עבר דירה אז אין לו מחשב עדיין או משהו כזה D:

למעלה