לכל הנבחנים

gabimaor

New member
לכל הנבחנים

רק תדאגו להיות רגועים ככל הניתן, לנסות ולהביא את הפוטנציאל שלכם למקסימום. תחשבו על כל הסימולציות שעשיתם ותבינו שהמבחן הוא סה"כ עוד אחת כזו.... והכי חשוב,הרבה הרבה הרבה

dana810

New member
תודה.. :)

וגם על כל העזרה שאתה ונמרוד סיפקתם לנו בימים האחרונים.... זה ממש נחמד שאתם מוכנים לעזור.. אני <ואני בטוחה שיש עוד> מעריכה את זה מאוד....

h i l a d i

New member
אז אחרי שהשרשור הקודם נהרס

והפך להיות דיון של - מי תורם מה בצבא וכמה מעריכים אותו אני שמחה שגבי פתח שרשור
חדש... אני חושבת שהוא סיכם את מה שכדאי לעשות יפה מאוד ויש לי תוספת קטנה אם אתם לחוצים נסו לדמיין את הבוחנים/בוחנות שלכם עירומים... ותחשבו על אלו שהולכים לקבל 200 ואל תחשבו לרגע שאלה הולכים להיות אתם... אתם הולכים לתת את המקסימום ולקבל ציון בהתאם!!! משהו שהמדריך שלי אמר לנו בסוף הקורס - זה שיהיה בכיתה שלכם ויגמור את הפרק אחרי פחות מ20 דקות - מה קרה לכם? הוא לא גאון!!! הוא איזה טמבל שחשב שבפסיכומטרי ישאלו אותו כמה זה 2 כפול 2 - אז הוא פשוט ניחש את כל התשובות - בגלל זה הוא סיים מוקדם... ועוד משהו שהוא אמר - אם אתם רואים שיש לכם עוד 30 שניות לפתור שאלה ואתם צריכים יותר - להעתיק אותה לכיסא או לשולחן ולהמשיך אותה כשיהיה לכם זמן באחד הפרקים הבאים - לא לשכוח לכתוב מספר פרק ומספר שאלה... לסמן קווין כמו סרגל על המחק לא לשכוח להציב ולהסתמך על שרטוט אתם לחוצים? יש עוד 30,000 כמוכם! תעצמו עיניים, לספור עד 3 (כי אין זמן עד 10), פול גז ולהמשיך!!! יאללה שיהיה ב
ה
צ
ל
ח
ה

Rinushkaa

New member
כמובן שצריך לדעת את

חמשת הכללים לשרטוט שקרן אבל בהרבה מקרים טוב להסתמך על השרטוט

1234aaa

New member
5 הכללים של לשרטוט שקרן?

את יכולה לכתוב בבקשה? נ.ב את יודעת "לצלם"

Rinushkaa

New member
מה הקשר לצילום?

במיוחד בשבילך( סתאם גם ככה באתי לפרסם אותם
) חמשת הכללים לשרטוט שקרן: 1. לא תואם את הנתונים 2. שאלות השוואה כמותית (בטבלה) 3. ניתן לשרטט אחרת 4. כשנתון אי שוויון 5. שאלה ללא נתונים מספריים * אם יש מצולע משוכלל אז השרטוט תמיד אמין!

1234aaa

New member
../images/Emo41.gifתגידו,

מותר לסמן על המחק? כאילו מבחינת המרכז (והבוחנים) זה חוקי?

Rinushkaa

New member
בוא נגיד ככה.

אף אחד לא יבדוק לך את זה ואף אחד לא יכול להוכיח כלום... אני סימנתי דווקא על העיפרון הרבה יותר יעיל והרבה פחות חשוד

Kolmus

New member
חחח, טריקים של השנייה האחרונה? :)

לא דעה של מומחה כמובן, אבל אני משער שזה יפריע להם. כמובן, סביר להניח שלא יתפסו אותך אם תכתוב משהו על המחק, וסביר להניח שזה גם לא יעזור לך.

למעלה