לכל המתעניין

drall

New member
לכל המתעניין

פנו אלי הרבה ואני מעדיף לעשות באופן ולא להסביר לכל אחד מה גם שאין בדבר נחיצות. אכן נעלמתי ומסיבות כאלו או אחרות איני כותב בשום פורום כרגע ואיני גם עונה לדוא"ל. אין לי מושג כמה זמן ההעלמות שלי תימשך , יום יומיים ת שבוע שבועיים או שנה שנתיים או לנצח. אני ממנה בזאת את בארס לממלא מקומי בכל עניין. אני משוכנע שכיום יש באמתחתו תשובת אמת לכל שאלה שיכולה להישאל בפורום הזה והינה ממין הפורום. מי שחייב את עזרתי האישית והספציפית מכל סיבה יכול לפנות לבארס והוא יודע איך ניתן ליצור איתי קשר. יהללוכם מלאכים ולא תאבד דרככם. דרול

satt

New member
יופי מצאת לך יורש

כפי שאני מכיר אנשים כמוך, אתה לא בדיוק תעזוב את הפורום מיד כי חשוב לך מדי לשמוע מה חושבים עליך כאן. רציתי שתדע שאצלי זה באמת אירוע נדיר להיכנס לכאן מכיוון שבעבר נכנסתי מספר פעמים כאשר אתה היית אחראי כאן על הפורום ולומר שהייתי מזועזע מהדיבורים שהלכו כאן על מדיטציות יהיה under statement. במיוחד אתה בתור מנהל הפורום הגזמת במיוחד. אני כמובן לא מצפה ממך שתבין דבר וחצי דבר ממה שאני טוען כאן מכיוון שאתה בדיוק מסוג האנשים אשר על ידי הקשקושים והלכלוכים שלהם הוציאו שם רע למדיטציה וגם הטעו את האנשים שקראו את הדברים מפוצצי האגו וחדורי אי ההבנה והבורות שאתה ועוד מספר אנשים כאן הפצתם. בפורום אשר דן בתחום החשוב ביותר אשר נע בין טכניקות להרגעה ותחושה טובה, לבין טכניקות אשר התרגול שלהן מוליך לשחרור מכל הסבל, הבנה של תופעות טבע וחוכמה שאף דת, ספר, או אמונה לא מסוגלים ללמד, כיכב האגו שלך ושל עוד מספר משתתפים וזלזול בטכניקות ומורים אשר מוערכים על ידי מודטים רבים אחרים. מה גרם לכם לחשוב או להתיימר לחשוב שאתם מבינים יותר? איפה הצניעות אשר היא אבן היסוד של החכמה? פה ושם מישהו הגיב על הדברים אבל מהר מאוד עזב את הפורום מרוב עצבים. אני כמובן לא מכיר את היורש המכובד אשר אותו מינית, אבל אם באמתחתו "תשובת אמת" כפי שלך הייתה, אז כנראה שמקצועיות ענווה והבנה לא יבואו לעזרת הגולשים גם מכוונו. אני כותב את הדברים כאן ולא לך באופן אישי מכיוון שאני סבור שמשתתפי הפורום החדשים וגם הוותיקים צריכים להיזהר ממה שנעשה כאן בטעות או במזיד לא אחת והוא לכלוך על מורים ומסורות אשר אתם לא חיבבתם. מי יתן והפורום הזה יהפך למקור מידע אמין ומקור השראה לאנשים ללכת ולנסות את הדבר היחיד אשר יכול לדאוג לאושר, וכלי יחודי להתמודדות עם בעיות, דאגות, מחלות ודכאון אשר קיימים או יהיו קיימים בעתיד אצל כל האנשים. הדרך היא תירגול מדיטציה!

כל ביקורת או שיפוט הם בעלי ערך

רק כשהם באים ממקום אמיתי ומקום מאוחד,דהיינו יכולים להיות בעלי ערך רק כשהאדם המבקר הוא אחד ואיננו רבים.כל סוג של ביקורת או שיפוט אחר איננו טהור וזאת משום שהוא מבטא את המאבק שלנו עצמנו בתוכינו בין כל "האניים" השונים.אני אחד רוצה להיות דומיננטי והוא תוקף בכל כוח כל מי שממחיש לו איזושהו אני אחר בתוכו,אשר דווקא הוא עשוי לשאת איזושהי אמת חשובה,שאנו מסרבים,כל אחד מסיבותיו הוא,להכיר בה. להכיר בעובדה זאת ולחוש בה באמת אף זאת היא מהאינדיקציות להתפתחות וזאת משום שהתפתחות רוחנית איננה יכולה להיות כפיית משטר מונרכי יחיד ואפילו דיקטטורי בתוכינו.כל מלך וכל דיקטטור לאורך הדורות חי בפחד,כך שאפילו היה נניח מלך שדוגל באהבה ובחמלה ובשלום,היה במוקדם או במאוחר נוקט אמצעים אחרים לחלוטין על מנת לשמור על שלטונו.והדבר היה חמור פי כמה, משום שלא היה רואה בדברים אלה סתירה לדיעותיו או אמונותיו אלא היה מתרץ אותן כהכרח וזאת הוא מקורה של כל התחסדות ושנאה נסתרת במסווה של אהבה, רצון לעוצמה כפי ניטשהורצון לשילטון.התפתחות רוחנית היא לא בהכרח ההפך מזה אלא בוודאי משהו שמעבר מזה. קראתי את דבריך בשם לב כשם שאני קורא טקסט שירי ולמדתי כל זאת ועוד. במסווה של כמה דברים בעלי ערך לכאורה שפכת כאן את מררתך וקיטונות של ביקורת לא כל הצדקה מכל סוג שהוא. אין כל הצדקה לאדם לבקר אחרים כל עוד הוא שלם בתוך עצמו.אין כל סיבה לאנשים להתעצבן כדבריך על מה שנראה להם כהטעיה של אנשים כאלו או אחרים כל עוד הם בטוחים במאה אחוז בדרכם שלהם. אולם לא זאת הסיבה שכתבתי זאת אליך ובוודאי שאין בדברי ביקורת אלא הצבעה על עובדות. והעובדות הן פשוטות ואני אומר אותם כפי שנהגתי תמיד דווקא בגלל שאיפתי אל האמת ואל אנשי אמת אמיתיים ולא מזוייפים. דרול כתב את מה שכתב כאן לא בגלל שרצונו לשמוע מה אנשים חושבים עליו אלא משום שבאמת פנו אליו אנשים ושאלו אותו לאן נעלם.אחד מהאנשים הללו הייתי אני לפני יומיים ובהחלט נראה לי הגיוני שיענה לכולם מעל גבי הפורום.עד כדי כך זה פשוט. בכל מקרה,אם בכל אופן מצאת לנכון לומר את דבריך ולעיתים יש ערך לדברים הנאמרים גם בביקורת,האם לא היה זה מן הראוי שלפחות תציג את עצמך על מנת שנדע מה ומי? מי אתה?מתי כתבת כאן בעבר ובאיזה שם?אשמח להכיר ולשמוע למה ואיך ומדוע וכמה ומי נגד מי ומדוע הזברה לובשת פיגמה :) זה מה שיש.לא צריך להתעצבן.הכל אשליה חוץ ממה שלא. מוטי.

למעלה