לכל המתכנתים

shai_shai_shai

New member
לכל המתכנתים

כל פעם שאני בונה תוכנית ועושה ממנה קובץ exe כדי לשלוח לחברים שלי שאין להם וויזואל בייסיק הוא נותן לי הודעת שגיאה(לא לי לחברים שלי) בייחוד עם בתוכנית שלי הוספתי פקד כמו winsock בבקשה תעזרו לי שי

SENDA

New member
אם התוכנית שלך צריכה לטעון

משהו תוך כדי ריצה (כמו לדוגמה תמונות), גם קובץ ה EXE יחפש מאיפה לטעון את העצם. אולי זה?

vbgames

New member
זה קורא גם לי

בשביל זה צריך לעשות התקנה, כי לחברים שלך אין במחשב בדיוק אותם קבצים כמו שאצלך יש או שהם בגרסאות שונות. אבל אם תשלח להם התקנה זה יעבוד בכל מחשב.

shai_shai_shai

New member
ל vbgames

אני לא מכיר את הדבר הזה אבל תגיד לי מה זאת ההתקנה הזאת ואיך אני משיג אותה וגם אם אתה יכול להסביר לי מה זאת ההתקנה הזאת אני אשמח

vbgames

New member
תשובה

אם יש לך את הוי בי המלא אז בתפריט התחלה -> תוכניות -> microsft visual basic 6 -> microsoft visual basic 6 tool -> package and deployment wizard אתה יכול לעשות התקנה לתוכנית שלך. ואז אומנם המשחק שלך שוקל יותר אבל ההתקנה תתקין במחשב של חבריך את כל הקבצים שדרושים להפעלת התוכנית. בתודה אורן

shai_shai_shai

New member
בעיה עם התשובה

אומנם הוא עושה התקנה אבל הוא עושה התקנה רק לקבצי vbp ולחברים שלי אני צריך לשלוח קבצי exe בגלל שאין להם וויזואל ביסיק

vbgames

New member
שהוא עושה התקנה הוא מתקין קובץ exe

כבר ניסיתי את זה הרבה פעמים

shai_shai_shai

New member
אתה צודק אבל...

זה נכון אבל זה מגדיל לי את ההתקנה ל 7 mb אין סיכוי הגודל המקורי הוא 60 k ועכשיו זה 7 mb אין דרך יותר טובה לעשות את זה

The Guardian

New member
לא

אני די בטוח שזאת הדרך היחידה..וגם לי הייתה את הבעיה הזאת לא פעם ולא פעמיים..אבל אין מה לעשות

vbgames

New member
עוד כמה דברים

אתה יכול לבחור בהתקנה איזה קבצים אתה רוצה שהוא יתקין, אז אתה יכול לבחור רק את הקבצים שיש איתם בעיה אצל החבר. חוץ מזה אחרי שהתקנת במחשב פעם אחת, אחרי זה לא תצטרך להתקין אצלו שוב.

odedc

New member
השתמש בתוכנות התקנה חיצוניות

כמן Install Master או Install Shield אם יש להם Windows 98SE/ME/2000 תוכל להמנע מהרבה קבצים שכבר קיימים אצלם

קבצי LOG

כאשר אתה משתמש ב-OCX-ים [או בREFERENCES ( כלומר קבצי DLL-ים)] קיים קובץ LOG שלהם וכמובן הקובץ OCX עצמו, והתוכנה שלך תחפש את הקבצים האלו במחשב שהיא תופעל עליו.(הקבצים נמצאים ב- WINDOWS\SYSTEM ). לגבי האפשרות שהועלתה כאן - שזוהי תמונה שלא נמצאת - אם זו תמונה הנמצאת על פקד (כגון IMAGE), אז התמונה מוטבעת ואין צורך להוסיף אותה. אם השתמשת ב LOADPICTURE, מן הסתם התוכנית תנסה להעלות את התמונה ותתקע... הפתרון, כפי שהוצע לך כאן הוא הטוב ביותר,בהנחה ואינך רוצה להוסיף קבצים ל-SYSTEM של כל משתמש: גש בכלים של VB ל- PACKAGE&DEVELOPEMENT (תמצא אותו בקלות, התקנת אותו עם ה-VB)... הוא יעשה את הכל בצורה אוטומטית בשבילך- וכדאי לך להעזר בתפריט העזרה לגביו.

למעלה