לכל המשצים!!!!!

ofird2

New member
לכל המשצים!!!!!

ב1/7 יום חמישי זה מגיע מסיבת סיום ויציאה מהתנועה למשצים והתחלה מטורפת לכל עושי הגרעין למיניהם מסיבה חוף מטורפת שלא נראתה כמותה זה שנים רבות המיקום:חוף בית ינאי זמן:שעות הערב המאחורות כניסה במחיר סימלי ללא מטרות רווח (20 שקל לא כואב מידי בכיס) המחיר כולל:שתייה,מוזיקה טובה ודמיי אבטחה (ניס מבטיח שיהיה טוב) מוסיקה מטורפת מכל הסוגים והמינים(אולי אפילו מוצרט יעשה קאמבק) והכי חשוב כל מי שפגשתם אי פעם במהלך התנועה ואפילו אנשים חדשים ששווה להכיר אז קבענו יום חמישי ה1\7 חוף בית ינאי בשעה 11 20 שקל מחכים לראות אותכם תעבירו לכולם לבירורים אופיר דיין:0544942374 ניס רובין:0524871222 *נא להעביר את ההודעה לכל המשצים!!! כי מי שלא מוסר לא חבר

דורד

New member
אני רואה ששנה שעברה פתחנו מסורת

מעתיקנים... חח.. סתם בכיף בכיף תהנו!!

ofird2

New member
תיקון טעות

ב7\6 יום חמישי זה מגיע מסיבת סיום ויציאה מהתנועה למשצים והתחלה מטורפת לכל עושי הגרעין למיניהם מסיבה חוף מטורפת שלא נראתה כמותה זה שנים רבות המיקום:חוף בית ינאי זמן:שעות הערב המאחורות כניסה במחיר סימלי ללא מטרות רווח (20 שקל לא כואב מידי בכיס) המחיר כולל:שתייה,מוזיקה טובה ודמיי אבטחה (ניס מבטיח שיהיה טוב) מוסיקה מטורפת מכל הסוגים והמינים(אולי אפילו מוצרט יעשה קאמבק) והכי חשוב כל מי שפגשתם אי פעם במהלך התנועה ואפילו אנשים חדשים ששווה להכיר אז קבענו יום חמישי ה6\7 חוף בית ינאי בשעה 11 20 שקל מחכים לראות אותכם תעבירו לכולם לבירורים אופיר דיין:0544942374 ניס רובין:0524871222 *נא להעביר את ההודעה לכל המשצים!!! כי מי שלא מוסר לא חבר

אחלה רעיון!!../images/Emo70.gif

למה רק למשצים? יש גם כאלה שהולכים לגע שהם לא משצים.. לא כדי שתעשו לכל שכבת י"ב בתנועה? ואחלה רעיון!!!

ofird2

New member
חח זה היה אמור להכנס לפה מה שרשמתי ,

זה לכל מי שקשור לתנועה והוא בכיתה יב' גם אם מישהו שלא עושה גרעין הוא מוזמן!! כל משצ באשר הוא משצ כל פעיל מכיתה יב' גם מוזמן ואני מצטער אם הייתה טעות התאריך הנכון הוא בשביעי לשישי,בשביעי ליולי!!! (חשוב חשוב חשוב!!)

kedeman

New member
זה בעיה עם האלה...

השחורים האלה פשוט לא מחונכים!!

מחדש?

ב7/6 יום חמישי זה מגיע מסיבת סיום ויציאה מהתנועה למשצים ולמסיימי י"ב בתנועה והתחלה מטורפת לכל עושי הגרעין למיניהם מסיבה חוף מטורפת שלא נראתה כמותה זה שנים רבות המיקום:חוף בית ינאי זמן:שעות הערב המאחורות כניסה במחיר סימלי ללא מטרות רווח (20 שקל לא כואב מידי בכיס) המחיר כולל:שתייה,מוזיקה טובה ודמיי אבטחה (ניס מבטיח שיהיה טוב) מוסיקה מטורפת מכל הסוגים והמינים(אולי אפילו מוצרט יעשה קאמבק) והכי חשוב כל מי שפגשתם אי פעם במהלך התנועה ואפילו אנשים חדשים ששווה להכיר אז קבענו יום חמישי ה7/6 חוף בית ינאי בשעה 11 , 20 שקל מחכים לראות אותכם תעבירו לכולם לבירורים אופיר דיין:0544942374 ניס רובין:0524871222 *נא להעביר את ההודעה לכל המשצים!!! כי מי שלא מוסר לא חבר

spraizler

New member
כן את זה אני יודע

אבל במדויק, אם אני רוצה להגיע לשם. איך אני מגיע?

ofird2

New member
חפש באגד

כנס לאתר של אגד וחפש את התחנה "חוף בית ינאי" "מחלף חבצלת" בשביל לסדר לך את הכיוונים זה בדיוק איפה שנמצא M הדרך

lady tay

New member
מה שח לא תוציא רכב?

אז בשביל מה אלוהים ברא את הדלקן?(!)

spraizler

New member
תודה לעונים.. ולא נראה לי

זה יחסית רחוק וההורים גם צריכים אותו

harhanegev

New member
2 דברים :

[1] בימינו, אוטובוסים ציבוריים זה לא רק אגד. יש עוד הרבה חברות שקיבלו קוים שהיו של אגד. [2] המקום הטוב ביותר לשאול בו על אוטובוסים ורכבות זה "שרשור ההכוונה היומי" בפורום תחבורה ציבורית כאן בתפוז. הם בדרך כלל עונים מהר ולעניין.

למעלה