לכל המשכירים שלום

לכל המשכירים שלום

אני ובן זוגי מחפשים כבר משהו כמו חודשיים דירה בנרות . שמתם לב שהמצב של הדירות בתל אביב מזעזע?? אני לא מתכוונת למצב הפיזי של הדירות אלא לעובדה שיש ממש הרבה ביקוש וקצת דירות להציע . אז חשבתי לשאול אותכם איך הצלחתם מצוא דירה שמניחה את הדעת ???

NightElf

New member
שלום וברוכה-הבאה ../images/Emo140.gif

אני הייתי במצב דומה לפני שלושה חודשים וחצי, גם חיפשתי דירה בת"א. בהתחלה עוד הרשיתי לעצמי להיות בררן מבחינת הדירה\שכ"ד, אבל בסוף קצת התגמשתי... אני זוכר שגם אצלי זה היה ממש טירוף, דירות שהיו מתפרסמות בבוקר באתרים השונים, היו כבר לא אקטואליות לקראת ערב, או לחילופין, דירות עם ביקוש ממש גדול, הייתי רואה שההודעה לדירה הייתה נשארת זהה לאחר יום, רק שהשכ"ד עלה "פתאום", וכאשר הייתי מתקשר לשאול בקשר לדירה (לפני שהעלו את השכ"ד בין לילה), היא הייתה "לא אקטואלית". מה שכן, וזה יסכימו כולם, יש כאלה שמוצאים תוך יום דירה, ויש כאלה שזה לוקח להם חודשים, אבל בסופו של דבר מי שמחפש מוצא. שיהיה לכם בהצלחה, ונשמח לשמוע פרטים נוספים לגבי החיפוש, כמו למשל מהם מקורות החיפוש שאתם משתמשים בהם?

עד כמה שידוע לי,

יש בתל אביב עניין של "עונות" בכל הקטע של דירות. תקופת הקיץ - יולי עד אוקטובר - היא הכי חזקה ויש בה הכי הרבה היצע של דירות (בגלל תחילת הלימודים). ככל שמתקרבים לקיץ - ההיצע גדל, ככה שעכשיו זו תקופה שעדיין אין המון דירות אבל ככל שהזמן יעבור יהיו יותר ויותר דירות.

minidror

New member
אני חיפשתי בתקופה שהיה היצע מאוד

נמוך של דירות "שוות". בסופו של דבר, זה עיניין של התמדה ומזל. לעבור על ההודעות כמה פעמים ביום, להגיע ראשונים כמה שיותר, וברגע שמוצאים משהו שאוהבים - להחליט ישר ולא להתלבט (כי בינתיים מישהו אחר סוגר). בהצלחה!

למעלה