לכל המשוררים פה...

joe_schmo

New member
לכל המשוררים פה...

אני באמת מכבד אתכם ואת השירים שלכם, אבל העובדה שאתם מעלים פה שירים כל 2 דקות מדברת בעד עצמה, לא? אולי צשבו על שיר אחד כל פעם ותכניסו בו את כל מה שיש לכם להגיד? ההחלטה בסה``כ, מן הסתם, שלכם.

ronenw22

New member
קיבלתי אבל

אני חושב שזאת זכותי לרשום שירים בנושא רומנטיקה ונושאים הקשורים להכרויות כמו אהבה

joe_schmo

New member
אני לא אומר לך להפסיק...

בכבוד. ציינתי את דעתי, שלי, אישית, פרטית. קראתי את השירים שלך, נחמדים... זהו, נחמדים.

rin9

New member
למה?

לשבת וסתם לקרוא את השירים, מלבד להעביר את הזמן שגם כך אין לי, זה באמת נחמד, הם שירים מכל הלב, והרבה פעמים בשירים קצרים אתה לא מעבד את עצמך.

אבל הוכח....

לא רוצה ולא רוצה נה נה בננה מה תעשי תבואי להרביץ לי עם כרית? אני אנצח :)

rin9

New member
לא אתה לא

יש לי מומחיות של שנים,במילחמת כריות,והתאמנתי עם הטובים בתחום

שמענו שמענו רק בשבוע שעבר את...

אמרת שאני ינצח אז הסססססס ובום טרח מלאך זרק כרית מהאויר ועף לו לשלום בלי יונת שלום

rin9

New member
מי צריך יונת שלום

נראה אותך בא לדו קרב של כריות

joe_schmo

New member
:)

חבר`ה זה הכל בתנועת המפרק כשאתם מביאים את ההנחתה. ובקשר לזה... שניכם נגדי... :) חבל עליכם, אתם תגמרו מכוסים בנוצות או פוך או מה שיש לכם במילוי. :) :) :)

rin9

New member
אתה מאיים????

אין לך שום סיכוי , מלאך אתה בא, תכין את הכריות.

רייייןןןןןן 9

בא????? אני אקפץץץץץץץץץץץ :) אלייך בשימחה :) מלאך עף ומקפץ נותן לרין 9 ולאח הקטן והחביב כרית בראש פורש כנפיים ועף אל האופק ללא פגע מלאך שובב שכמותי ככה זה שאין נסיכה שתחנך אותי חחחח

אח קטן וחביב ...

אתה טועה יש לי כבר נוצות וזה הטעה אותך הנוצות הלבנות הצחיחות שלי :) ואתה זה שתהיה יחד עם רין 9 מלא בנוצות כמו איש שלג :) חחח

למעלה