לכל המרזות...

לכל המרזות...

איך הולך? אצלי בעקבות מחלה - התיאבון ירד מאד... והסקיני עולה עלי ואפילו נסגר! אני מנצלת להפחתת כמויות האוכל מצד שני - נפצעתי בגב ואני נמנעת מפעילות גופנית. קניתי חטיפים של 100 קלוריות - יש שקיות קטנות של בייגלה וציטוס אפויים. מתאים לי כחטיף אחר הצהריים וגם לילדים. מעדני מיני של 100 קלוריות בטעם שוקו ווניל. אני אוהבת שיש לי אופציות טעימות, קטנות ומוגבלות קלוריות.

הי לך

אני בסדר.. היה סופ"ש מאתגר עם 4 (!!) ארוחות ענקיות עם בופה מפתה אבל הצלחתי לשמור יחסית יפה.. הלילה ישנתי גרוע מה שאומר שאני עייפה, ההגנות שלי חלשות והגוף רוצה לנשנש.. כבר בא לי ארוחת צהריים.. ואני בעבודה היום עד 20:00 מה שמקשה על העניין..

אני מכריזה על הצטרפות

קבל עם, עדה ופורום, אני מכריזה בזאת על הצטרפותי למדייאטות. בפעם הראשונה בחיי אני הולכת לקחת זאת ברצינות. התחלתי אתמול, לפי השיטה של שומרי משקל. היעד: המשקל של לפני ההריונות (ביניהם חזרתי לעצמי באופן טבעי, אבל בינתיים חלפו 3 שנים, ולא נראה שזה יקרה שוב...). מה שאומר שיש לי כ-8 קילו להוריד. ועכשיו כשהכרזתי כאן אין מנוס מלהתמיד!

adip78

New member
אצלי סבבה, תיזהרי אחרי מחלה

בסופ"ש שמרתי סביר (היתה אזכרה ומלא אוכל אחריה ואני נדבקתי לקערת עגבניות שרי ואכלתי רק אותן). היום ואתמול היה סבבה. עכשיו אני רעבה כי האגס שהבאתי ל10 בבוקר היה מגעיל ואחרי ביס הוא הלך לפח. אוטוטו ארוחת צהרים. לגבי מחלה - הרבה פעמים הגוף רוצה לפצות אחרי ירידה ממחלה. הבעיה היא שהגוף מרגיש שהוא איבד ק"ג בגלל מחלה ורוצה להחזיר אותם. תיזהרי לא לעלות בחזרה.

מיוליקה

New member
בהצלחה רבה

שימי לב שאוכל תעשייתי, גם אם הוא מתאים מבחינת הקלוריות והשומן (בדקת ?), אינו משתווה לאוכל טרי, ולא תמיד נחשב אוכל בריא. על כן 100 קלוריות של צ'יטוס אפוי אינן שוות ערך ל- 100 קלוריות של תפוח (סתם דוגמא). בכל אופן, ממליצה לך לאכול את האוכל התעשייתי, לכל היותר, פעם אחת ביום.

מודעת...

אבל גם נוטה להפריד בין דיאטה לאוכל בריא. הבנתי שאלו שתי מטרות די מנוגדות...

מיוליקה

New member
דווקא לא מסכימה

ירקות טריים, ירקות מבושלים, גבינות (עד 5% נניח), לחמים מלאים (לא חייבים לאכול לחם קל בעובי דף שרק מעצבן ולא משביע), דגנים מלאים - גם בריאים וגם מתאימים לדיאטה. הכל במידה. אני כבר לא כל כך מאמינה במושג דיאטה. לא מאמינה שמישהי עוד מסוגלת להרעיב את עצמה במשך ימים שלמים על מנת לרדת 2-3 ק"ג (מה שהיה נראה לנו כל כך לא מסובך בגיל העשרה). גם ברור לנו היום שזה חסר תעולת, שכן ברגע שנפסיק נעלה הכל בחזרה. אני חושבת שמה שעובד זה שליטה בכמויות ולהקפיד לאכול כל 3 שעות בערך - ארוחה קלה ואח"כ ארוחה עיקרית וחוזר חלילה, ואת זה להפוך לאורח חיים (כל כך קל לכתוב וכל כך קשה ליישם ...).

אני חושבת שאני מסוגלת לאכול מעט בתנאי שזה

טעים ולכן אני מסוגלת להיות רעבה ולחכות לאחר הצהרים בשביל חטיף 100 קלוריות קטן לכן אני מחליפה את הרעיון שלך של - לא ניתן לרעוב לאורך זמן ברעיון של לא ניתן לאכול אוכל לא טעים לאורך זמן בכל מקרה משתדלת לאכול מאוזן ובריא ככל שאני יכולה.

shtuli

New member
סופסוף מרגישה קצת שמשהו זז

במשקל ירדו כבר מעל 4 ק"ג. רק השבוע אני מרגישה את זה על עצמי. מרגישה שנכנסתי לתלם בעניין וזה כבר לא מאבק. מקווה להתחיל ללכת לפחות פעמיים בשבוע. הגיע הזמן.

וגם רוצה מכן טיפ

נגיד שאני בחוץ בצהריים ואין לי אפשרות לאכול מסודר במסעדה- מה אפשר לקנות? סלט עם ביצה? חצי מנה פלאפל? סנדוויץ לחם קל בארומה?אולי דווקא משהו "דיאטתי" במקדונלדס? מי תתן לי עצה טובה.

imasarit

New member
סלט ללא רוטב או כף רוטב לייט

אפשר בלווית פרוסת לחם, בלי חמאה. ד.א. ראית שעניתי לך למסר?

rnavina

New member
סלט ישביע אותך?

עם טונה או ביצה קשה? תבקשי את הרוטב בצד.

adip78

New member
אני הייתי הולכת על סלט כלשהו

אם יש ארומה אני אוהבת את הסלט עוף (לוקחת בלי רטבים). לוקחת עם לחם קל ואוכלת רק פרוסה אחת ממנו. אם אין ארומה ואין אופציה לסלט, אז אני מחפשת סנדויץ קל כלשהו (להקפיד בלי מיונז ובלי רטבים).

מקדונדלס וארומה

בארומה יש כריך שנקרא 345 ויש בו 345 קלוריות. הוא מאד טעים לדעתי. במקדולנדס יש איזי רויאל וגם סלט סטייק עוף עם ירקות קצוצים, עם רוטב לייט של אוליביה.

למעלה