לכל המקצוענים

מצב
הנושא נעול.

yossitz

New member
לכל המקצוענים

לכל המקצוענים זה זמן רב שאני יושב על הגדר ומתבונן על הערכות שונות שלכם ובסופו של דבר יוצא מבולבל. עד היום סחרתי במניות לפי שווים הכלכלי ולא לפי מגמות טכניות. אז איפה הבעיה? הבעיה כשהבורסה עולה /מדשדשת אין מציאות אם אין שינויים כלכליים מיוחדים בפירמות שאני עוקב אחריהן. יוצא אם-כן שאני יושב בצד ולא מצליח להחליט האם להיכנס לדוגמא לקרן נאמנות באפיק המעוף וכד`. האם יש פה מישהו מספיק אחראי ועם ביצים שיכול לקחת סיכון ואחריות מקצועית ולתת הצעה להשקעה ברמה של אוהב סיכון 50%.

ל.ס

New member
כפי שאתה אומר בדיוק

לכל המקצוענים זה זמן רב שאני יושב על הגדר ומתבונן על הערכות שונות שלכם ובסופו של דבר יוצא מבולבל. עד היום סחרתי במניות לפי שווים הכלכלי ולא לפי מגמות טכניות. אז איפה הבעיה? הבעיה כשהבורסה עולה /מדשדשת אין מציאות אם אין שינויים כלכליים מיוחדים בפירמות שאני עוקב אחריהן. יוצא אם-כן שאני יושב בצד ולא מצליח להחליט האם להיכנס לדוגמא לקרן נאמנות באפיק המעוף וכד`. האם יש פה מישהו מספיק אחראי ועם ביצים שיכול לקחת סיכון ואחריות מקצועית ולתת הצעה להשקעה ברמה של אוהב סיכון 50%.
כפי שאתה אומר בדיוק השוק כרגע נמצא באיזה שהוא שלב של התגבשות סביב רמות המחירים החדשות וכנראה לקראת מהלך עלייה נוסף ( אולי אחרון בשלב העליות הנוכחי ). במצב שכזה אין הרבה מה לעשות מלבד לשבת בצד ולהמתין להתפתחויות על הגרף. כך לדוגמא בשוק המקומי אני טוען זה זמן שאנו במהלך תיקון בטווח הבינוני למהלכי הירידות מ 580 נקודות. בתוך מהלך זה קיימים מספר גלים קטנים כאשר אנו קרובים לסיומו של גל 4 ( תיקון מטה ) ולקראת עוד מהלך מעלה לכיוון רמות 445 נקודות. מה שבהחלט ניתן לעשות הוא לקנות סביב אזור התמיכה בין 415 ל 420 נק` . כמו כן לא לשכוח סטופלוס מתחת ל 415. ובנאסדק - גם שם אנו בגל 4 ארוך טווח - גל תיקון לירידות השערים של הטווח הארוך כאשר בתוך גל זה קיימים גם כן גלים משניים . להערכתי אנו סיימנו את מהלך הראשון שם ב 2250 נק` ועתה הנאסדק במסלול תיקון - חלק 2 בגל זה. דווקא היה כאן בפורום כמעט אחדות דעים לגבי סיכוייו או חוסר סיכוייו של הנאסדק לפרוץ רמות 2250 נק` אשר מהוות התנגדות חזקה ביותר ולעת עתה נראה שהצדק עימנו. יחד עם זאת אני טוען כי מהלך עליות יפה עוד לפנינו ובכך מסכים עם דעת הכריש. היעד לסיום מהלך העליות הבא וסיומו של גל 4 נמצא להערכתי ב 2800 נק`. כפי שכתבתי בשבוע שעבר אלו הערכות ראשוניות שלי שלעת עתה מתגשמות יפה אך אינן מבטיחות לגבי העתיד... ונתונות לשינוי באם יהיו התפתחויות חדשות על הגרף.

מישהו עם ביצים

מישהו עם ביצים כאחד שאוהב סיכון,אני חושב שהשקעה במניות שמעבר לים קרי מניות בנסאדק גרידא שנחתכו קשות ובעלות תזרים מזומנים חיובי יכולות להניב רווח יפה בתקופה של פחות מרבעון. ושוב זוהי רק תחושה שלי והיא לא מחייבת לכלום!

yossitz

New member
ספר לי על זה-אני עם טיוגה

מישהו עם ביצים כאחד שאוהב סיכון,אני חושב שהשקעה במניות שמעבר לים קרי מניות בנסאדק גרידא שנחתכו קשות ובעלות תזרים מזומנים חיובי יכולות להניב רווח יפה בתקופה של פחות מרבעון. ושוב זוהי רק תחושה שלי והיא לא מחייבת לכלום!
ספר לי על זה-אני עם טיוגה ואורכית כאשר אמרו לי את אותו הדבר בדיוק. שווי כלכלי ןשןב פעם שווי כלכלי. זהו הדבר הנכון ביותר ולא כמה נחתכו או כמה ירדו.

שים לב למה שכתבתי

ספר לי על זה-אני עם טיוגה ואורכית כאשר אמרו לי את אותו הדבר בדיוק. שווי כלכלי ןשןב פעם שווי כלכלי. זהו הדבר הנכון ביותר ולא כמה נחתכו או כמה ירדו.
שים לב למה שכתבתי מניות נאסדק גרידא ולא ישראליות בנסדאק זה אחד ושנית תזרים מזומנים חיובי ולא אורכית וטיוגה שההפסדים שם זה משהו מפחיד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה