לכל המצוברחים כאן......

פפצוק

New member
לכל המצוברחים כאן......

כשרוצים לאמר שעצוב לא תמיד המילים יוצאות אולי בגלל זה....... אלוהים המציא את הדמעות. ולכן כשקר ועצוב וזה מרגיש לגמרי לבד תבכו תשחררו וההקלה תגיע מיד

פפצוק

New member
לכל המצוברחים 2

יש דמעות השורפות כאש יש דמעות שסופן לייאש יש דמעות הנובעות מלב קרוע לכן כשאתם בוכים אל תתנו לאף אחד לשאול :מדוע?

פפצוק...

הבכי הפרטי שלי... הוא בכי השחרור... ואין למה ומדוע... סתם לשחרר רגשות.. לא אתן לאף אחד לשאול אותי למה אהבתי את ההודעות שלך ליהי

patishon

New member
פפצ`וק...................שאלה!

מהיכן הם המים אשר לא יזלו מרום שמים פעם מרים כלענה ופעם מתוקים מדבש. _______________________ פפצ`וק >הדמעות כן הדמעות פעם מרים כלענה ופעם מתוקים כדבש. יום טוב לך וכל הבוכים למינהם.

גילית.

New member
לפפצוק, אהבתי נורא

לעיתים בוכים, לא יודעים את הסיבה, זה משהו בפנים, שעושה כזה רע, איזה מין געגעוע, או כעס שאינו מרפה, ואז בוכים, עד שיוצאים מזה. אוףףףףףףףףףף אבל לפעמים זה נידבק, להרבה זמן, וזה כבר סיפור לאופרה אחרת. פפצוק, מקווה שלא תדמעי, ממני גילית

פפצוק

New member
לא הבנתם.....

זה לא אני שדומעת .... זה אנשים שאני אוהבת פה... זה הוקדש להם

לורה...

New member
פפצ`וק..בואי רגע..

אהבתי,תהודעה שלך.......אהבתי את שתיהן... כל-כך בזמן ! אוהבת אותך לורה

כרמלה

New member
פפצ`ולה

ואני חשבתי שלהיות עצוב וכואב-זה להיות חלש ואז גילתי שאני בעצם לא לבד זה מותר להיות שכזה זה בעצם אנושי וזה בעצם-לא לבד

מרי-לו

New member
כרמליתה

שאני עצובה ומרגישה חלשה אני פונה לחברה טובה TAL שלי היא איתי בכל צעד בכל פינה רק היא יודעת להוציא אותי מהמילה הזאת - עצובה. אז כרמליתה להיות עצובה זה ממש לא להיות לבד, כי ברגע שיש מי שיינגב את הדמעות - זה כבר לא לבד ולהוריד דמעות זה לא חולשה - זה פורקן, זה עוזר, זה נותן לנפש להתנקות. מרי-לו

למעלה