לכל המע&#

תימי1

New member
לכל המע&#

אם יבואו אליכם וישאלו אותכם על מה תוותרו במשך חודש שלם, סקס או עישון, מה תענו? אני אשמח אם כמה שיותר יענו.

yulinka

New member
בואו נראה.....מצד אחד יש..

סקס....אשר לא רק פעילות כייפית בשל עצמה אלא גם הוכח כאחת הפעילויות הבריאות ביותר שאדם יכול לעשות..<מצוין לאור הפנים:)> מצד שני יש סיגריות...גועל נפש בהתגלמותו...מסריח..מגעיל..עולה המון כסף..וגם מתים מזה... ממש בחירה קשה:)

גם אני לא מעשנת

אילו הייתי..ברור שהייתי מוותרת אין כמו סקס- בעיקר, כשיש את הפרטנר הנכון

המממ

אני מעשנת והייתי מוותרת על עישון... :) זה לא שאני חולת מין... לא אל תבינו לא נכון. אני פשוט אוהבת לקיים יחסי מין עם החבר שלי!!!

A d i 23

New member
את באמת שואלת ?! ../images/Emo13.gif

ותשובתי היא, שילכו לעזאזל הסיגריות !!!

מצחיק שיש פה תמימות דעים

אבל כל המגיבים לא מעשנים קבועים... אולי שהמעשנים יגיבו גם? כי מאד קל לוותר על משהו שאתם לא עושים...
ואני מתארת לעצמי שקשה לוותר על התמכרות פיזית באופן פתאומי לחודש.. עובדה שכל כך רבים לא מצליחים! (ואני לא מדברת על התמכרות לסקס
) וחוץ מזה, לוותר על משהו: תמורת מה? let's talk business

יNOT

New member
../images/Emo9.gif

אישית הייתי מוותר על סיגריות, אבל זה בגלל שלא נגעתי בסיגריה, מעניין מתי סקס הפך להתמכרות כמו סיגריות?! הרי יש הרבה אנשים בלי בן/בת זוג שמכורח הנסיבות חיים בלי סקס לתקופה של אף יותר מחודש ימים, ואולי בשאלה שלך הכוונה היא בלי סיפוק מיני כזה או אחר... אם כן, כבר עשו על זה סרט
לא זכור לי אם הבחור בסרט עישן או לא למען האמת...
("40 יום בלי" -נדמה לי זה היה שם הסרט), בכל מקרה היה שם בסרט קטע אחד יפה...
בו הבחור מביא את הבחורה לאורגזמה רק על ידי....(כבר לא זוכר...
) ...מגלגל עליה עלי ורדים רק בנשיפות עדינות
(מעניין אם זה נוסה בהצלחה לפני/אחרי הסרט..
) וד"א חשבתי שכל מי שמעשן חייב "סיומת" מסויימת לקיום יחסי מין...אז השאלה שלך היא קצת שאלה מכשילה לא?!

למעלה