לכל המעריצים שלה...

HONEYsivani

New member
לכל המעריצים שלה...

אני באמת חושבת שהיא אישה יפה אבל עם כל הכבוד בקליפ האחרון שלה im glad היא לא יכולה להרשות לעצמה להתלבש ככה !!! היא ממש אבל ממש לא רזה בקליפ הזה היא לא שמנה אבל גם לא רזה שיכולה להרשות לעצמה להתלבש ככה ומה אתם חושבים?

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gifאני חושב שהגוף שלה ממש

נראה טוב בקליפ, אבל התסרוקת לא מחמיאה לה... שימי
איזה בטן שטוחה ויפה יש לה שם, חוצמזה, שזה מחמיא לה לא להיות מקלון... צירפתי תמונה להמחשת העניין
(התמונה לא הכי ברורה, אבל אני בטוח שאנשים אחרים ישימו לך תמונות אחרות יותר טובות
)

HONEYsivani

New member
זהו לזה התכוונתי

שהיא ממש אבל ממש לא מקלון ודווקא בקלילפ הראשון שלה if u had my love היא כן והיא גם נראית שם הרבה יותר טוב ככה שג'ני תתחילי להרזות מותק

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifמישהו אמר ש

כל אחת שלובשת בגדי ריקוד צריכה להיות רזה? לא נראה לי. לג'ניפר יש גוף מדהים, והיא בדיוק המודל לדוגמה לבנות שלא צריכות להיות אנורקסיות כדי להרגיש טוב עם עצמן. הרי היא זאת שהייתה האישה הכי סקסית בעולם שנתיים ברציפות, לא?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo26.gif

זאת מישהי שמנה?
אז אני לא רוצה לדעת מה זאת שמנה באמת.

American Girl

New member
אני אישית...

אוהבת מאוד את הגוף של ג'ני. למרות שאני חושבת שאחוריים גדולות לא מחמיא אבל לג'ניפר זה מאוד מתאים וזה מה שעושה אותה יותר נשית.

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif אני חושב שהאחוריים

שלה ממש יפים. לפעמים הגודל שלהם נראה מוגזם (כמו בסרט סלינה), אבל בד"כ הם ממש יפים

HONEYsivani

New member
בסדר לא אמרתי אפילו לרגע

שג'ני שמנה כל מה שאמרתי הוא שהיא לא רזה ולא רזה בכלל... ולדעתי לא מחמיא לה הבגדי ריקוד שהיא לובשת בקליפ החדש.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifגם אם זה מחמיא לה

או לא, היא הייתה צריכה ללבוש את זה בכל מקרה. כי הסרט הוא העתק מדויק של הסרט פלאשדאנס, והם רצו לעשות בדיוק אותו דבר, ולא לעשות כזה בערך, ולהוסיף ולשנות. וארז- אני חושבת שמאז סלינה, ג'ניפר עיצבה את הגוף שלה והאחוריים קצת ירדו...

vashla

New member
יש לה גוף נורא סקסי.

ורגליים לא ממש יפות. אבל למי אכפת?! זאת ג'ניפר לופז!

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif נ"ש ../images/Emo26.gif New DVD

אל תתלהבו יותר מדי, זה לא יהיה DVD כמו Feelin' So Good, אלא DVD של I'm Glad, ובו יהיו 2 קליפים:
גרסא רגילה.
גרסא מוארכת. את ה- DVD ניתן להזמין כבר מהאתר של סוני (SonyMusicStore, לא יודע כתובת...) במחיר של 6.98$ (הזמנה מוקדמת).

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo45.gif

משהו כמו מיני סרט? אה ואני מחפשת בכל הארץ כבר את ה DVD של פורטו ריקו ואני לא מוצאת!!

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gifשלחתי לכם (כל הפורום)

מסרים
תבדקו את התיבות שלכם

QueIronia

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo118.gif נ"ש2 ../images/Emo26.gif

השבוע לא יהיה עדכון שבועי ולא יהיה קלי שבועי, כי הבגרות בהיסטוריה יוצאת שלושה ימים (ויומיים) אחרי... בכל מקרה, אם מישהו מעוניין לעשות עדכון שבועי, שפשוט יעשה חיפוש בפורום לפי תאריך ויכתוב את כל האירועים החשובים שקרו בפורום

למעלה