לכל המעונין

icefox

New member
לכל המעונין

לראות תמונות באיכות גבוה שיצאו ממצלמה של סוני: רישמו לי את הדוא"ל שלכם ואשלח לכם תמונות איכות ברזולוציה מקורית ע"מ שתראו את ההבדל. התמונות שהועלו לאתר מוקטנות כך שאיבדו פיקסלים.

I R I S C

New member
ממש לא, לצערי,ראיתי ביצועים טובים

יותר, אפילו מ´סוני´, ואני מתכוונת לסוני דמויית הרפלקס 707 ,או איך שנקרא הדגם. בצילומים שם יש יותר עומק, יותר חיות ויותר חדות, כי האופטיקה שם היא מעולה, מסוג קרל צייס, אבל כמעט בכל הקו הזה של דגמים, של כל היצרנים (או כמעט כולם) המצלמות איכותיות והתוצאות מרשימות, הרבה יותר מאלו המתקבלות במצלמות הקומפקטיות הרגילות הדיגיטליות, וגם ביניהם, ישנם דגמים איכותיים יותר או פחות, גם במבנה וגם בביצועים. סה"כ כיף לצלם בדיגיטלית,נוח וקל, וזה מה שחשוב לרוב האנשים.

I R I S C

New member
ולמה הבניינים כאלו מעוותים?

צריך להתרחק ולצלם מרחוק בנינים גבוהים כדי שלא ייראה בתמונה שהם ´מטים לנפול´ על מרכז התמונה, ובטח לא להגזים בשימוש בעדשה רחבת זוית:לא מתאים לכל דבר. למשל:תמונת הנוף שצילמת בעזרתה מלמעלה, יצאה דווקא מרשים והעיוות העגול בצדדים התקבל ´לא רע´ בכלל. להבדיל
ונא להפסיק עם "של מי יותר גדול": אם נראה תמונה מהממת ביופיה ומיוחדת,כבר נשאל על בטוח במה צילמת, לא נפספס פרט חשוב כזה. יש מבין ? ובכלל:שאלה שרציתי לשאול אתמול: איזו או אילו תמונות מאילו שהעלית אתה הכי אוהב ולמה? שאלה מענינת והתשובה שלך מסקרנת אותי,מאוד. ביי

למעלה