לכל המעוניינים
א איתי נ New member 2/5/05 #6 החולדות מחונכות ורגילות לבני אדם../images/Emo70.gif אפשר להרגיל את החולדות לנחשים? היא גם כתבה מוחתמות... חשבתי שהחתמה זה רק בעופות (או בצ'קים).
החולדות מחונכות ורגילות לבני אדם../images/Emo70.gif אפשר להרגיל את החולדות לנחשים? היא גם כתבה מוחתמות... חשבתי שהחתמה זה רק בעופות (או בצ'קים).
B BabaGee New member 2/5/05 #7 נראה לי שכן יש מקרים שהחולדות המבוייתות (או העכברים) בכלל לא מזהות את הנחש כטורף כי כבר כמה עשרות דורות שהם בכלל לא היו תחת איום של טורפים. השאלה היא האם אפשר להרגיל את הנחשים לחולדות
נראה לי שכן יש מקרים שהחולדות המבוייתות (או העכברים) בכלל לא מזהות את הנחש כטורף כי כבר כמה עשרות דורות שהם בכלל לא היו תחת איום של טורפים. השאלה היא האם אפשר להרגיל את הנחשים לחולדות
B Beni Aroh New member 3/5/05 #9 כן אהה.. גם אצלי הם מתאחדים ציק צק.. ממש איחוד.. ממש מרגש לראות איך החולה יושנת לה בבטן הנחש.. מרגש..
כן אהה.. גם אצלי הם מתאחדים ציק צק.. ממש איחוד.. ממש מרגש לראות איך החולה יושנת לה בבטן הנחש.. מרגש..
B Beni Aroh New member 4/5/05 #12 אני סבור להניח שכן. היא יוצאת משם תוך כמה זמן רק הבעיה זה במצב הצבירה שלה.. הוא ממש שונה והיא לא מגיבה חחחחחחחחח
אני סבור להניח שכן. היא יוצאת משם תוך כמה זמן רק הבעיה זה במצב הצבירה שלה.. הוא ממש שונה והיא לא מגיבה חחחחחחחחח