לכל המעוניינים...

לכל המעוניינים...

ללכת מכות, להתכסח, להרביץ, או פשוט סתם להוציא ריגרסיות..... אז נא לא לעשות זאת בפורום.... נא להמתין בסבלנות למוצ``ש... להכין את החרבות, כלי הסייף או שאר מני דברים... ואני אהיה שם להמתין לכם.... אבל שלא תגידו שלא אזהרתי.... אני מגיעה עם שומר ראש צמוד. ליהי

נשית

New member
ליהי יקרתי ..אני ישמור עליך..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבב מתוקההההההההההההההההההההה שלך נשית בוקר ...... ;-)

נפש אשה

New member
אני אתך

לאורך כל הדרך צמודה אליך מוכנה לצעוד לצידך, לפניך, וגם מאחוריך. שומרת עליך. אוהבת אותך מאד.

נפש אשה

New member
מתוקתי

מי כמוך יודעת שאני לא יוצאת מהוירטואלי.. אבל, אני בטוחה שתהנו גם כך. אם תצטרכי אותי תמיד אהיה לצידך. אוהבת אותך מאד.

רקדן

New member
ליהי היקרה!!!!!!!!!!!

ואוווווווווו אהבתי את מה שכתבת לדעתי מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר בככל לא. נ.ב שמחתי לשמוע שאת מגיעה למפגש ישר כוח רקדן

רקדן

New member
ליהי ישר כח על היוזמה!!!!

מסכים איתך וסוף סוף הגיע הזמן לעשות סדר בפורום. אגב שמחתי מאוד לשמוע שאת מגיעה למפגש

ליהי חמודה תזכורת קטנטנה

חבר`ה את הריגרסיות שלכם תראו לי על רחבת הריקודים אני מזמין כל אחד ואחת ממכם לתחרות מי נופל ראשון מהרגליים ולמי שמכיר אותי לא כדאי לעשות איתי תחרות כזאת כי אני מנצח ובגדול!!!! אז יאל`ה חבר`ה אני מצפה לראות אתכם במוצ``ש עם המון מצב רוח, למה הולך להיות פיצוץץץץץץץץץץץץץץץץ וזה בטוח, ואת החרבות תשמרו כפרה עליכם לתחפושת של הנינג`ות של הילדים שלכם בפורים!!! אוהב אתכם להתראות במוצ``ש וליהי שכחת להגיד שהשומר הראש שבא איתך זה אני ......אבל זה ביננו יום טוב קפצתי

למעלה