לכל המעוניין

לכל המעוניין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3375602,00.html בסופ"ש הם יהיו באילת, לא ממש ידוע עדיין באיזה מלון.... ואת זה אני יודע ממקור דיי מוסמך... אני לא יכול להגיד אבל.... אבל..! אני אתן רמז
הוא עונה לשם אימא מפי בר - והמבין יבין! וזה לא ממני! (ואין הרבה מה להבין..... :-\) נ.ב. אני לא חולה על הפרחה הקטנה... אני לא אוהב רכילויות... ת'אמת אני לא סובל אותה (למדתי איתה - דודה שלי עדיין בקשר עם אימא שלה) ואחותי לחצה עליי למסור את המידע הנ"ל
תהנו
לא יודע עד כמה זה יעזור לכם... אבל תהנו!

אהההה אוי אוי אוי חשוב!

למי מכם שיודע (יש פה בכלל מישהו שיודע?) אני כבר זמן מה נלחם על לעבור בסיס האומנם אני עובר לבסיס שעה וחצי נסיעה ממני יומיות ואומנם אנשים שם לא משהו אבל זה תהליך.... משם יהיה לי קל לצאת חזרה לפיקוד להצבה מחדש ושם אני כבר מקומבן אז יסדרו אותי בסירקין קיצר..... מחר אני נוסע לחצילים! ואין יותר צריפין
ישתבח שמי.... טוב בעצם כן יש צריפין אני נוסע מחר לראיון... אבל לא קרה עדיין שלא קיבלו מישהו.... רק יום ראשון חוזר לצריפין לטופס טיולים יוצא ואם יש פה מישהו מהבסיס הנוכחי שלי שיודע כמה נלחמתי על זה וכמה חיכיתי לזה (ומשום מה לא נראה לי שיש פה מישהו) הוא יעיד על כך. תודה. i rest my case.

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif על מי מדובר?

מי מגיע לאילת? יו כבר הרבה זמן לא הייתי באילת....

למעלה