לכל המעוניין.

SilentMike

New member
הגיע הזמן באמת.

מתי עולה האירוח עם חה"כ מרדכי וירשובסקי? ועם תיאודור הרצל? מה האיטיות הזו אצל תפוז? אינטרנט אנשים. הכל צריך לתקתק בכמה קליקים על העכבר.

אשרת

New member
הפעם לא.

תצטרך לשים את הרמקולים שלך על פול ווליום, כי תפוז שוב פעם פיקששו עם ה-sound שלכם, ואם אתה שומע לחשושים ורואה ידיים תוך כדי, אז תדע שגם לזה תפוז אחרים.
צפייה מהנה. אגב, חמישי ומוצ"ש יש עוד שני אירוחים, הפעם הם כתובים.

vinney

Well-known member
אי אפשר לשמוע כלום

ובשועל זה בכלל לא עובד. שיעשו איזה עיבוד על הוידאו, אי אפשר ככה, בושה וחרפה!

אשרת

New member
לצערי הרב, אני אמרתי לך

בצורה די ברורה שאיכות השמע לא משהו, בלשון המעטה. אתה יכול לפנות אליהם, כי לנו כבר נמאס. במיוחד שהחלק השלישי של האירוח שוב פעם תקוע!

asafz8

New member
../images/Emo207.gif יש סקר חדש

אתם מוזמנים לענות עליו

אשרת

New member
חחחחחחח

אני תוהה מי האופטימי שחושב ששינוי תקבל 5 מנדטים
אני תוהה על איזה 'חומר' הוא נמצא.

אשרת

New member
הבחור שלהם פשוט מחוק.

מישהוא פה הביא לינק לראיון עם היו"ר של עלה ירוק ביזיון עם דבר כזה נכנס לכנסת. יבוא מחושש לישיבות הכנסת...

אומרים מרבה נכסים מרבה דאגות אשרת

מלבד זאת, לא זה מה ששאלתי, שאלתי אם כבר הספקת לקרוא את הכתבה ומה אתם בשינוי מתכוונים לעשות בנידון? שהרי הבן אדם אשכרה כינה אתכם "שיבוטים".

אשרת

New member
אם הוא מדבר על שיבוטים

כנראה שהוא מדבר מניסיון אישי - הווה אומר - הוא בעצמו כזה. כל אחד רשאי להחזיק בדעות משלו, ולא משנה עד כמה הן הזויות ומנותקות מכל מציאות שהיא. סתם תוהה- כמה שילמו לו ומי שילם לו. כי ספק , אם הוא היה מסוגל לחשוב על הדברים הללו לבד. ודיייייייייייי עם המסטיק הזה.

יש לי גם סיסמת בחירות בשבילנו

"מחליפים את הסיגריות במסטיקים, כי עדיף חורים בשיניים מחורים בריאות." מה את אומרת על סיסמת הבחירות שלנו? יש לנו סיכוי לעבור את אחוז החסימה?

תהי בטוחה שלא את מינה קמח וחבריה

לא יודע אם שמת לב אשרת, אבל קדימה הספיקה לרדת בתוך פחות משבוע מ42 מנדטים ל33 מנדטים. אפילו במדינות הרבה יותר גדולות משלנו מקסימום השינויים בסקרים נע בין חצי אחוז לאחוז, לא יותר מזה. על כן סקרים שמשתנים בצורה כל כך קיצונית ועוד משבוע אחד למשנהו, לא יודע איך אפשר לקחת אותם ברצינות. רק עיוור לא ייראה עד כמה זה שקוף שהסוקרים מנסים עכשיו לספק לעצמם כסת"ח לפני שייצטרכו לתת דין וחשבון על כל הטעויות המגוחכות שלהם בסקרים.

למעלה