לכל המעוניין

איבצנית

New member
לכל המעוניין

רק רציתי לשתף... אני עסוקה עכשיו בחיפושים קדחניים אחרי דירה חדשה וגיליתי היו דרך העיתון אתר חדש. האתר הוא לא בשביל לחפש דירה אלא לראות תמונות של הבתים. יש לו תמונות של כמעט כל הבתים בכל הבתים בישראל פשוט צריך לכתוב עיר רחוב ומס' בית והוא מראה לך תמונה. אני די התלהבתי כי ככה אפשר לראות איך הבית נראה מבחוץ ואת הרחוב לפני שהולכים לראות אותו.

וואו

רק במקרה נכנסתי לפה (אני מחפשת לשכור דירה באזור ת"א) ופתאום הפצצה הזו. איזה יופי!!!

Mיקי_

New member
יו איזה אתר מעולה!!!

התמונה של הבית שלי שם ממש טובה ושל הבית הקודם שלי בכלל מעולה ממש רואים את החדר שלי הקודם... הבית של ההורים של בן הזוג שלי נראה מוזר.. רק כתובת אחת מכל 10 הכתובת שנתתי לו הוא פספס.. יש שם תמונות של בתים ב: אור יהודה, אשדוד, אשקלון, באר שבע, בני ברק, בת-ים, גבעת שמואל, גבעתיים, הוד השרון, הרצליה, חולון, חיפה, טבריה, טירת כרמל, יבנה, יהוד, ירושלים, כפר סבא, כרמיאל, לוד, מודיעין, נהריה, נס ציונה, נשר, נתניה, עכו, עפולה, פתח תקווה, קרית אונו, קרית אתא, קרית ביאליק, קרית ים, קרית מוצקין, קרית מלאכי, ראשון לציון, רחובות, רמת גן, רמת השרון, רעננה, תל אביב-יפו. אני חושבת שצריך להוסיף אותו לקישורים אני למועדפים שלי צירפתי אותו לפעם הבאה שאצטרך ללכת למקום שאני לא מכירה / לעבור דירה.

וואי איזה אתר טוב ../images/Emo45.gif

בדקתי אם יש את הבית שלי פה ויש- רואים את המספרות למטה אבל התמונה קצת מטושטשת אבל רעיון יפה

NightElf

New member
מעולה ../images/Emo45.gif

אני מיד מצרף לקישורים את הלינק.

גֶפילטע

New member
וואו... מה האינטרס של מפעילי האתר?

מה זה? מי עומד מאחורי זה? מאיפה המשאבים?

Noaal

New member
דווקא הבית שלי לא עולה ../images/Emo10.gif

ורציתי לדעת כמה הם מעודכנים (עפ"י המרפסת הכתומה שלי כמובן)

kkarinn

New member
היה על האתר כתבה ב- YNET

וגם דיברו עליו בתוכנית הבוקר של טל ברמן ואביעד קיסוס ... זה בערך 80%.

לקשמי

New member
אמנות הצילום

רק עכשיו יצא לי באמת לראות את האתר הזה, אחרי שכבר הרבה זמן אחותי מספרת לי עליו. (אבל היא גם מספרת שהוא הרבה פעמים נופל, בגלל העומס). משום מה הבתים שם נראים הרבה יותר יפים מאשר במציאות. אמנות הצילום.

יוֹאב

New member
הדירה היפה שלי

כאן <הדירה שלי היא זו עם דגל ישראל, השלט "יוצאים מעזה" והצעיף של מכבי במרפסת.>

למעלה