לכל המעוניין,

nepthys

New member
לכל המעוניין,

אתם מאמינים לאתרים זולים מלאים בגימיקים דפוקים ובולשיט טהור, אתם מקשיבים לאנשים שעולים לכאן וטוענים שהם נולדו עם כוחות גדולים יותר משל כל אחד, ובאמת חושבים שזה אמיתי רק בגלל שהוא אמר, אבל פשוט לא מצליחים להאמין לאדם שנכנס לכאן ועונה בצורה רצינית על השאלות כאן.. מה אני יכולה להגיד? אתם פשוט...תמימים..תמימים וילדותיים.. ומעבר לכל, אני חושבת שזה שאתם הולכים ופוסלים דברים רק מכיוון שהם הופכים את המאגיה לדבר לא כל כך פשוט וקל, זה לא נכון, זה לא רציני, וזה פשוט לא יעבוד לכם. מאגיה זה דבר מסובך, זה דבר שצריך לחשוב עליו הרבה ולא להאמין לכל מה שאומרים לכם כאילו זו תורה מסיני, אתם צריכים להתבסס רק על עצמכם, ועל עצמכם בלבד. ואתם גם לא צריכים להאמין לכלום, אף פעם. אתם צריכים לחקור ולגלות, אבל אף פעם לא תבטחו במשהו לחלוטין, כי תמיד יכול להיות שזה לא נכון, לא משנה כמה שכנעו אתכם. זו הגישה הכי בריאה והכי נכונה לכל דבר רוחני ופילוסופי, וגם לדברים מדעיים.

Justin Angel

New member
ווואו! ../images/Emo45.gif

*ג´סטין צועק לנטפיז "You Go Girl!!!"* חן חן על הבעת הדעה הזאת שאני מסכים איתה במאה האחוזים.

nepthys

New member
פעם ראשונה שמישהו תומך בי

בפורום הזה..:) בד"כ אני מקבלת בדיוק את התגובות שאתה מקבל..

jewel666

New member
חבל על הזמן

מי שצודק צודק "נפטיז"... זה כל מה שיש לי להגיד. רק במקום להתווכח פה על כל דבר אני מציעה שכולם יתחילו להבין שמאגיה זאת לא רק דעה אחת ושיטה אחת ואז אולי כולם יתחילו קצת להסתדר בסדר??? ג´ול!

nepthys

New member
מי את שתדברי בכלל?

את בדיוק האנשים שאני דיברתי עליהם! את האמנת לכל שטות, לא משנה עד כמה מגוחכת, של כל אדם שאי פעם הגיע לכאן, ואת עשית את זה בכזו תמימות שזה לא יאמן! את יושבת ומדברת על זה שלכולם יש גישה שונה וצריך לקבל את זה, אבל את עושה את ההפך ותמיד מנסה לגרום למי שאמר משהו שונה ממך להיראות כמו אידיוט! ויותר מזה, את לא מאמינה לאנשים שהופכים את המאגיה שלך ליותר מידי קשה בשבילך.. את בדיוק דוגמא בשבילי. וחוצמזה, אחרי הניתוח אופי העקום שעשית לי, שהתבסס על עובדה שהוכחתי כי היא לא נכונה, אני לא חושבת שיש לך מה להגיד לי. ורק לפרוטוקול, אני כותבת את זה "נפת´יס".

jewel666

New member
אני מציעה ש....

תקררי קצת את העצבים שלך. דבר ראשון ממש לא אכפת לי איך את כותבת את השם שלך.... ושתיים: אני רואה שאת היחידה פה שדי מחפשת סיבות לריב עליהם. אם אכפת לך כל כך מהפורום כפי שאת טענת פעם אז תפסיקי עם השטויות ומילים של הילדה הקטנה ותחזרי למציאות. לא עשיתי לך ניתוח אופי עקום- אני לא מכירה אותך וממש במקום לזרוק שטויות לאוויר תחשבי פעמיים. כל אחד לעיסוקיו- תעסקי בשלך ואני אעסוק בשלי- אני לא מנסה לכל מי ששנונה ממני להראות כמו אידיאוט- ראי שאת הדברים עם ג´אסטין כבר הבהרנו ביננו. מי שאני רואה שלא מסכים לקבל שום גישות זאת את לא אני..

nepthys

New member
ילדה קטנה

זו אחת שמאמינה לכל שטות שמספרים לה ונעלבת מכל אחד שטוען ההפך ממה שהיא חושבת. וגם לא אכפת לי מג´אסטין, הוא רק דוגמא למה שעשית לו כשהוא הגיע, וזה שהשלמתם לא משנה לי כי אני בעד התגובה הראשונית שלך. וההודעה על השם לא הייתה בשבילך, כמו שאמרתי, היא הייתה לפרוטוקול..

nepthys

New member
ותיקון טעות,

בלבלתי בינך לבין זוהי. ולכן, סעיף ניתוח האופי מבוטל, אבל גישתי כלפייך נשארת אותה גישה..

Justin Angel

New member
על שתיכם

שתיכם נראות מאוד נבונות ומאוד מבינות במג´יק ואני רואה בדיוק שום סיבה שתריבו על כלום.

למעלה