לכל המעוניין...

white crane

New member
לכל המעוניין...

שלום לכולם, אני לא יודע אם אתם מודעים לכך אבל תוך 19 יום הכינרת הולחת להתייבש ולא יוכלו לשאוב ממנה עוד מיים. אם ךא יקרה נס כל שהוא לא יהייו מיים. אני לא יודע מה ניתן לעשות, לא נראה לי שחוץ מלשמור על צריכת מיים לא מבזבזת יש מה לעשות במישור הארצי והפרקטי, אך אולי יש משהו שניתן לעשות ברמה האנרגטית. למרות שזה די מופרח אני אישית כן מאמין במסה קריטית המכוונת לאותה מטרה. במידה ומישהו מעוניין להצטרף למאבק בנושא באמצעות מדיציה וויזואליזציה (או אם יש למשהו רעיון אחר) אשמח לקבל תגובות בהגדם שלכם העגור הלבן הדואג ...

Zipadidoda

New member
אני מוכן אבל זה אפשרי לעשות

כישוף לגשם פשוט כל מה שצריך זה לדמיין את האזור ולהגיד משהו זהו! אם כולם פה בפורום יעשו את זה אני חושב שזה יעבוד

Zipadidoda

New member
יש לי רעיון

אז ככה סביר שאם רק שנינו נעשה את הכישוף או עוד כמה אנשים זה עדיין יעזור ממש קצת בקרוב אני הולך לעדות לעשות כישופים עלפי הקבלה שזה שימוש באנרגיה של אלוהים! כישופים רבי עוצמה אני ינסה כישוף אחד על לעזור לכינרת אבל אני לא יודע אנשים באמת צריכים ללמוד לחסוך מים ורק שתדעו לכם! המבורגר אחד זה 7000 קילוגרם של מים! זה יותר מארבעים מקלחות! יש לי הרבה כאלה ואני טבעוני :) זה מסביר הכל כן

מוזר,אני וחברותי לכישוף רצינו...

לעשות כישוף גשם לא מזמן...בעצם אנחנו עדיין רוצות...אז אולי נקבע יום שכולם יעשו יחד...לא חשוב שלא באותו מקום...

jewel666

New member
זמן לקסם גשם

לכל חברי הפורום שמעוניינים לעשות כישוף לעזרת הכנרת.... אם בא לכם זה אפשרי ביום שישי.. באיזה שעה וכו` אני לא יודעת מתי נוח לכם?? תכתבו ותגיבו כדי שכולנו נעשה באותו זמן כדי שזה ישפיע!!! Jewel666

Zipadidoda

New member
כן נשתמש בצט

אבל אולי יש פה מישהו אם ניסיון לכישופי גשם? אני אחפש קצת מידע כי לא כדי שניקח כישוף שנמצא באיזה אתר כי יכול ליהיות שהוא לא פועל אז או שנכתוב כישוף בעצמנו או שיש פה ניסיון למישהו? מישהו פה הצליח?

למעלה