לכל המעוניין

tetris6

New member
לכל המעוניין

חבר שלי מארגן טורניר בדיזינגוף הטורניר יעלה(אני חושב) 5 שקל או הכסף או קלפים זוהרים הוא עוד לא החליט וזה יהיה אולי ביום ראשון בתל אביב כנראה בדיזינגוף לאותו אחד קוראים ארתור אין לא מחשב אז מי שרוצה פרטים 160779522 שידבר איתי באיי סיי קיו

tetris6

New member
שינוי קטן

ארתור ביום ראשון לא יוכל לבוא לטורניר שלו יש לו אסיפת הורים אז הוא כנראה ידחה את הטורניר שלו ליום אחר אז אני בנתיים יעשה את הטורניר שלו אין שינויים רק אני מנהל את הטורניר והטורניר הוא יוזמה פרטית שלי ולא של הפורום

digiash

New member
הוא יופיע לאחר כמה מאות צעדים

פשוט תחשבו על זה כעל ביצת פוקימון בלתי נראת..

digiash

New member
איך זה הגיע לכאן?!

אני בטוח ששירשרתי את זה לזה ששאל איך משיגים לטיאס!

tetris6

New member
עוד שינוי קטן!

אם תהיה שביתה ביום ראשון הטורניר יתחיל ב1!

R m4n1

New member
איך בידיוק הולך הטורניר?

זה בשיטה של שנייים נלחמים ואךה שניצחו בשלב הראשון עולים ונלחמים וכך עד שיש מנצח? או אחרת?

tetris6

New member
תושבה

הטורניר ילך בסיגנון ליגה יבואו ככל הנראה 16 ילדים אם יבוא 16 ילדים אז הטורניר יחולק 4 בתים ו4 ילדים בכל בית 2 הראשונים מכל בית עולים לשלב השני שיכיל 2 בתים של 4 ילדים כל בית ו2 הראשונים בכל בית יעלו לשלבי החצי גמר! ואז לגמר! עכשיו שיתת הניקוד תהיה שונה קצת ניצחון = 2 נקודות ניצחון שליריב ניגמר החבילה (ED)= נקודה ניצחון על הטור הראשון (FTKO) = שלוש נקודות ניצחון 3-0 חלק! = 3 נקודות! וניצחון שאתה לוקח יותר מכמות הפרסים הנדרשת = 3+ כל פוקימון שהרגתה! מקווה שהבנתה

tetris6

New member
שעת הטורניר! (מקווה שזה סופי)

אם לא תהיה שביתה ביום ראשון ליסודים אז הטורניר יהיה ב4 אפילו אם תהיה שביתה בעל תיכונים! להזכירם בקניון דיזינגוף בתל אביב

R m4n1

New member
מהזתאומרת...

"יותר מכמות הפרסים שנדרשת" יש 6 פרסים לוקחים את כולם ניצחת. אני מלובלב
אה כן, הוצאתי את כל הקלפים שלי מוואקום (שמתי אותם לפי כמה חודשים בשקיות עם ווקאום כי חשבתי שאני לא אשחק איתם יותר אז לפחות שישמרו במצב טוב) וישבתי ושיפרתי את כל הדקים שלי. תקשיבו טוב, בדק אחד היה לי גנגר בלי גסטלי והונטר ובדק אחר היה לי פוקימון ברידר בלי שהיו לי פוקימונים רמה שלישית בדק
ועוד דבר אחד. החבילה הבאה שתהיה (אקווהפוליס, אקספדישיון וכו') תהיה סקיירידג' והיא תהיה האחרונה שוויזארדס תוציא. ראיתי באתר וויזארדס! חבל

tetris6

New member
עוד תשובה!

א. אנחנו משחקים על 3 פרסים! ב. אפשר לקחת 3 פרסים! למשל אם טרניטר נאו 2, ופיצ'ו ועוד פוקימונים שעושים נזק גם לבנץ' וגם לפוקימון ג. יצאו עוד חבילות של פוקימון!!!!!!!!!!! רק שויזרדס לא יוציאו אותם אלה ניטנדו

למעלה