לכל המעוניין

סביון28

New member
לכל המעוניין

אני בחור צעיר ושאפתן, תושב העיר מילדותי ומאוד מחובר לפתח תקוה מהרבה בחינות. אני מעוניין לפתוח מקום חדש וצעיר לטובת בני הנוער בעיר, נכנסתי ללא מעט פורומים ודברתי עם בני נוער ובוגרים בגילאים 17- 27 לגבי מקומות בילוי בעיר. נוכחתי לדעת שהרבה מהנוער היה מעדיף לצאת בעיר שלו במידה והיה לו אפשרויות לאן לצאת! וכאן אני פונה אליכם בשאלה- האם כדי לפתוח מקום בילוי לגילאים אלו והאם יש הצעות ייעול שיעזרו לי.. יש רצון יש יכולת ויש משקיע.... אשמח לעזרה ויעוץ.

hasoi2

New member
מקום בילוי

אין בפתח תקווה מקום בילוי נורמאלי אחד ! כולם יוצאים מפתח תקווה בשביל זה,זה חבל מאוד וכדאי מאוד להרים את הכפפה ולהקים כאן מועדון טוב לגילאי 18-22 בערך. בהצלחה

Cell313

New member
כן

כולם צמאים לכך ,אני בגיל צבא ואני וכל מכריי רק משתוקקים שייפתחו מקומות בפתח תקוה, חלקנו מתכננים אפילו לפתוח בעצמנו שנגדל. לדעתי צריך עוד פאבים (אולי סניף של מייקס פלייס, טמפל בר או משהו בסגנון) , זה ממש יועיל ויעזור

סביון28

New member
תודה

אני שמח לשמוע שזה כן מעניין והייתי שמח עוד יותר לדעת על הסגנון שהנוער מחפש(סגנון מוסיקה,גילאי כניסה,להקות מצליחות\להקות מתחילות מפ"ת שיקבלו במה),ומה נחוץ יותר: פאב, דאנס בר, קריוקי בר וכדומה..

Dug E

New member
שילב בין מוסיקה טובה ואווירה

זה הכי חשוב. הרבה מעבר לתפריט מגוון או עיצוב המקום תוך הדגשת היוקרתיות. בפ"ת יש לצערנו הרבה ערסים בלאגניסטיים.. צריך לפתוח מקום שאותם אנשים לא ירצו להכנס אליו וככה גם יביא אנשים בוגרים יותר נפשית למקום שיפוך לאיכותי. כי מה שהספיקו לפתוח באיזור לא עונה על כל הצפיות שלי מפאב ברמה גבוה שאפשר לשתות בירה ולעשן עם מוסיקה טובה ואנשים טובים. בהצלחה

סביון28

New member
תודה

אתה צודק בדבריך ואני חושב בדיוק על אותו הדבר אבל העניין הוא שאני לא יודע לאיזה טווח גילאים לכוון, אני מייעד את המקום לגילאים של 23-24 ומעלה כי אני יודע שיש המון סטודנטים בעיר ומעדיף קהל בוגר יותר מאשר נוער לקראת סוף גיל ההתבגרות! האם אני צודק? ולגבי העיצוב- זה התפקיד שלי מתוקף לימודיי כמעצב פנים אז אני פשוט אפרגן לעצמי!!

Dug E

New member
אני לא אובייקטיבי כ"כ כי אני רק בן 20

ולא נעים לי להתקל בסירוב כניסה למקומות מסויימים. אבל זה בסדר, אני יכול להבין את זה. זה בדיוק כמו שאני לא רוצה שילדים בני 16 יסתובבו לי מסביב לבירה.

לדעתי מה שצריך בעיר

זה פאב לגילאי 25-35 יותר לסטודנטים ולאנשים קצת יותר מבוגרים אולי אפילו סגנון של פיק אפ בר כזה. פאב יותר שכונתי סטייל הפאבים בבן יהודה, אבן גבירול וכו' אם אתה מכיר את פאב השכן בצפון אבן גבירול משהו כזה... יש המון חבר'ה צעירים באיזור, אפילו בני 30 ככה שרוצים לצאת לפעמים. אבל אם אתה מחפש להרוויח וזה בטח מה שהכי חשוב בתכלס( מן הסתם) נראה לי לחבר'ה צעירים זה יותר כסף... כי להם יותר קשה להגיע לתל אביב

למעלה