לכל המעוניין

דורון4

New member
לכל המעוניין

קניתי פגיון - פלדת על חלד יפיפה ממש מזכיר את הפגיון של רפאל :) לא חרוט בו כלום ולא נעשה איתו שום טקס הוא עלה 120 ואני מוכר אותו ב50₪ בקרוב גם תמונה מצורפת מי שרוצה אי סי 11116133 דורון

דורון4

New member
ב...

הפי-טיי בקניון רננים ברעננה אאה כן וכן חרוט עליו משהו... stainless.... :) נ.ב חוץ מזה הוא ממש יפה וסבבה.. אה ויש לו גם סטנד יפה מעץ שבא ביחד איתו באדיבות , הדביל

דורון4

New member
by the way....

אני דורון מרעננה בן 18 מתעניין במאגיה , מיסטיקה (טבע...) נעים מאוד ובניגוד לכל מה שנאמר קודם אני מוצא שהפורום הזה הוא מקור תמיכה נהדר על מיסטיקה וכיוצא בזה רק חבל שיש אנשים שאין להם סבלנות ונכנסים עם דעות קדומות לכאן ושוללים כבר מההתחלה את כל מה שניכתב כאן... הכל בגלל הסופר אגו ;) סתם בצחוק...

אם כבר פרויד, אז זה בגלל האיד,

לא הסופר אגו או האגו. אם זה היה תלוי בסופר אגו, כולם כאן היו נחמדים ומנומסים.

דורון4

New member
:)

תפסת אותי :) אבל , לפי פרוייד, לסופר אגו יש את החלק שאחראי על "מה מותר ומה אסור ובלה בלה בלה..." שאומר שיש רק ה´ אחד ומאגיה זה בולשיט וכו... כמובן שאני מדבר ספציפית על התרבות שאנו חיים בה כיום... אבל במחשבה שנייה אני דביל ומה שאמרתי יכול להיות בבלת אחד גדול ...

אגב, אני רוצה לראות תמונה של הפגיון

נכון שאני לא אמצא בו שימוש, אבל אני אוהבת לעשות שופינג עם העיניים...

דורון4

New member
well...

ברגעים אלה ממש אני מנסה לתקן את הסורק שלי אם אני אצליח עד מחר תהיה תמונה ... הוא ממש יפה , וגם אני אוהב שופינג , ובמיוחד עם זה בדגש על חרבות סכינים וכו..

Tiger Eye

New member
אני אשמח

אם תשים תמונה... אולי אז אני אהיה מעוניינת. סילאן, עם הפטיש לכלי נשק שבחיים לא ימצאו שימוש.

korinalir

New member
אני רוצה!

טוב כבר שלחתי לך הודעה לאי סי קיו תחזור אלי!

למעלה