לכל המעוניין לדעת...

AlanisJunkie

New member
לכל המעוניין לדעת...

יש ראיון עם "ראיין אדאמס" ב"תרבות מעריב". נכתב שם קצת על הקשר שלו עם אלאניס. יש גם תמונה, סוף סוף, והוא נראה אחלה.

מנצל שירשור בשביל...

סתם ידיעות קטנות ונחמדות שאולי לא ידעתם. אלאניס הייתה חיה בקאן (גרמניה) שלוש שנים מתוך כשהייתה קטנה. וויד (האח התאום שלה) גדול ממנה ב- 13 דקות. צ´אד - בשנתיים.

Rוית

New member
הממ... ../images/Emo4.gif

אם אני לא טועה, אלאניס היא זאת שגדולה מוויד בכמה דקות... ואמיל נראה לי חסרה לך שם מילה\שורה: "שלוש שנים מתוך (
) כשהייתה קטנה"

Rוית

New member
ראין אדאמס

הוא זמר שיצא לו לעבוד עם אלאניס וכ"כ התרשם ממנה שכתב שיר בשם "ALANIS" שלמרבה ההפתעה-הוא על אלאניס.
תמונה של השניים. אלו המילם של השיר: Here comes the sun She´s playing guitar And I wanted you to want me somehow So here comes the moon Soft silhouette And I wanted you to love me did you forget Go on and ask me to dance Go on and ask me to dance I just might I just might for you Alanis, rag doll marionette Hello, can you hear me? Hello, can you hear me? Alanis, Alanis So here comes the part The part with the strings Broken hearts laid on old wooden machines So here comes your girl Pretty as fuck Her eyes, they´re universes that the galaxies forgot So go on and ask me to dance Go on and ask me to dance And I just might I just might for you Alanis rag doll marionette Hello, can you hear me? Hello, can you hear me? Hello, can you hear me? Alanis, Alanis, Alanis

AlanisJunkie

New member
בתמונה הזו...

הוא נראה ממש ממש גרוע. בעיתון יש תמונה הרבה יותר טובה שלו.

Rוית

New member
מישהו אולי יכול לסרוק את הכתבה?

אני נטולת מעריב..

אמממ... *נסקלת*

הוא גם היה במעריב לנוער לא? כתבה גדולה כזאת... או שזה היה במעריב הרגיל (תרבות) רק.... אויש.

למעלה