לכל המנותחות הטריות

נעמי 17

New member
לכל המנותחות הטריות

מצאתי היום פרוספקט של ג'ל רפואי שנקרא:KELO-COTE על פי הפרוספקט זהו ג'ל שקוף המכיל ריכבי סיליקון ביו אנרטים ונכתב שם כי: הוא מפחית אדמומיות מרכך ומשטח את הצלקת מקל גרד וכאבים, הג'ל מהווה מחסום בררני המפריד בין העור והסביבה ויוצר מחיצה נושמת בלתי חדירה למים וחוסמת מעבר חידקים. מורחים אותו לאחר ההגלדה והסרת התפרים. זוהי לא המלצה- מכוון שלא השתמשתי בעצמי, אבל חשבתי שמכוון שאנחנו תמיד מחפשות פתרון לצלקות שווה לבדוק את המוצר.

זואילי

New member
והמלצה נוספת

קרם רסקיו - מהרגע שנופלים הגלדים - למרוח כל יום במשך שבוע. אח"כ לעבור לשמן לוואנדר - לשבוע. ואח"כ לסירוגין. הצלקות שלי השתטחו ואף איבדו מעט מהצבע האדום, 3 חודשים אחרי הניתוח.

lilah696

New member
שאלה

איך הניתוח הולך, איפה פותחים ואיפה הצלקות אח"כ נמצאות ?

נעמי 17

New member
תלוי איזה ניתוח

בלפרסקופיה: חתך קטן בטבור, ושני חתכים קטנים מאוד בשני צידי הבטן.

ליאל ד

New member
חתכים

בלפרוסקופיה : חתך קטן מעל הפופיק, אחד בצד הבטן והשני בקו הביקיני. בפתיחת בטן - לרוב עושים חתך בקו הביקיני.

lilah696

New member
היי

פתיחת בטן כבר עשו לי בבלינסון. לכרות ציסטה שחלתית. שם גילו לי את האנדו ועד היום לא טופלתי.

זואילי

New member
חתכים חתיכיים

מסתבר שאצל כל אחת, גם החתכים זה משהו אחר... בד"כ בלפה, כמו שנעמי אמרה, זה של הפופיק - בתוך הפופיק. בד"כ. לגבי השניים האחרים, בצד או למטה. בכל מקרה, יש להן סוג של אפיל..

gui1

New member
דם המכבים זו התשובה

בדקתי את הקלאו שהמליצה נעמי על בשרי והוא לא מי יודע מה יש לחברת עשבי קדם תכשיר יותר נכון נוזלי גאוני שניקרא דם המכבים ] כן אותו צמח שמודבק על החולצה ביום הזיכרון ] אני השתמשתי בו והמלצתי למטופלות רבות אחרי ניתוח וסתם כתכשיר חובה בבית והוא ממש 10 לא משאיר צלקות ומרפא את הפצע הגלוי בצ'יקות מרחתי אותו על התפרים ועל דם שנוזל והוא עושה עבודת פלאים לא נשארו לי צלקות

למעלה