לכל המיואשים...

אוסי

New member
לכל המיואשים...

לכל החיים לעיתים מובילים אותנו למקומות שלא היינו או לא חשבנו אי פעם להגיע ... אבל תחשבו שאם כבר הגענו עד לאן שהגענו אז... למה לא לנצל את זה לטובתינו האישית .. הרי כל יום שעובר לא חוזר ... אז אנחנו צריכים לחיות את היום ולא לדחות למחר.. אל תגידו מחר פן יהיה מאוחר .. ובטח שלא נאמר מיותר ... בשבילך דובשנית ...אל תחפשי על מה להיות שמחה ... תהיי שמחה בגלל הסיבות הכי לא מצחיקות.. תחשבי חיובי ..נהני מכל רגע יקר... ולכל המיואשים איתכם לאורך כל הדרך ...

Mrs.Dvash

New member
אוסו`ש

אני לא מחפשת על מה להיות שמחה, אני מחפשת איך להשאיר את השמחה ולא לתת לעצב, כאב, צער מה שזה לא יהייה להשתלט עליי. והנה אני ביום-יום עם מסכות אינספור כי אי אפשר להיות עצובים כל הזמן. אבל לפעמים אני כבר לא יכולה אז אני מוציאה קצת החוצה, משתדלת לא להעיק יותר מדיי על הסובבים, כי ביננו זה לא נחמד להיות סביב אדם שכל הזמן מדוכא. אני לא מיואשת כי אין לי דרך ואין לי סיבה. אני מיואשת כי אין לי מוצא, אין לי דרך החוצה מכל הרע הזה. אנשים קוראים, מנסים לעזור, אומרים מילים טובות ויפות, שולחים חיבוק, נשיקה, מציעים להתקשר רק שיהייה טוב. ואחרי כל זה, אחרי כל העזרה מהוירטואל ומהמציאותי אני לא מצליחה להתעורר לבוקר של טוב. בגלל זה אני מיואשת, כי זה נראה כאילו כלו כל הקיצים. אם פעם כתיבה או בכי היו הפתרון - עכשיו גם הם אינם בנמצא. אבל יהייה טוב בסוף רק שיגיע כבר.

אוסי

New member
תנסי להבין...

שאין זמן יותר טוב מעכשיו ... להיות מאושרת ,הרי אין לך צרות ... את רווקה נכון??? אז אל תכניסי את עצמך למצב של עצבות תחשבי שלהכל יש פתרון.. אולי עכשיו לא פתרון ממש מושלם .. אני מכירה את ההרגשה ששום דבר לא משמח אותך.. והכל נראה כמו...(לא יודעת מה ) אבל אם תחליטי להרים את עצמך אז.. את תעשי את זה כמו שצריך כי בסך הכל את רוצה את כל הטוב שבעולם בעצם רק את יכולה לעזור לעצמך ... אנחנו רק יכולים להעיר אותך ..או.. להאיר את עינייך .. אוהבת .....

Mrs.Dvash

New member
כל זמן הוא זמן טוב

להיות מאושרת. את צודקת שרק אני יכולה לעזור לעצמי. אבל אין לי... אין לי את הכוחות הנפשיים לזה וכמה שזה נשמע אבסורדי - כי יש לי הכל [טפו..טפו..טפו..] אין לי כלום. בגדול אני מאמינה שלכל דבר יש פתרון - בגדול - כי לאור המצב הנוכחי אולי דברים מסויימים חסרי פתרון. לא יודעת. אולי אני פשוט משתגעת [תמיד אמרתי שיש איזה הסטוריה פסיכוטית אצלנו במשפחה...]. אני מנסה להבין שמסביבי יש טוב, אני מנסה להבין שזה צריך לבוא ממני אבל לא מצליחה לעשות שום דבר.

אוסי

New member
צודקת יקירתי ....

אך אם תאמיני שאין ביכולתך לעשות דבר .. אז באמת לא תוכלי לעשות כולם למענך... תאמיני בעצמך... א ת מו ש ל מ ת !!!! את הכי מקסימה בעולם ... ואין לך שום סיבה לכרסם בעצמך ... תניחי להכל תתמקדי רק בעצמך... תעשי שיקום עצמי ... עכשיו את עושה לעצמך הרס עצמי ... ראי הוזהרת !!!!

Mrs.Dvash

New member
יש לי המון סיבות לכרסם בעצמי

אבל לא משנה. אולי בבוקרו המוקדם של יום רביעי, כאשר אשטוף פניי, אלבש בגדיי, ואשים פעמיי לסיבוב באוויר הקר - נפשי תשקוט קצת, ותהייה מנוחה לבטני. מקווה שיהייה בסדר כי זה כבר לי תחילתו של השבוע הרביעי.

למעלה