לכל המחצללים שלום

לכל המחצללים שלום

אני מחצלל ותיק (כבר 10 שנים בעסק) למרות שלא יצא לי להסתובב יותר מידי בפורום הזה. לאחרונה פגשתי מישהו שסיפר לי שלפני 3 שנים הוא ניסה לחצלל וחוה שיתוק שינה בפעם הראשונה. מאז הוא כל הזמן מקבל שיתוקי שינה גם כשהוא לא רוצה וזה ממש מציק לו. הוא מפחד שזה ילווה אותו עכשיו כל החיים. מישהו נתקל בתופעה ? או שאולי יש לכם הצעות איך להתגבר על העניין ?

idan334

New member
שיתוק שינה..

קודם כל שיתוק שינה הוא גם אחד מהדרכים להיכנס לחלום צלול. לי זה קרה כמה פעמים והפסיק (בימי שישי). יכול להיות שהוא ניכנס לשיתוק שינה מהסיבות הבאות -שכיבה על המיטה בשקט והיסתכלות על נקודה אחת -שכיבה על המיטה בחושך והקשבה לתיקתוקי שעון -סתם ככה אלה כמה סיבות על קצה המזלג תגיד לו שהוא הולך לישון שילך לישון שהוא ממש עייף שיסים את השמיכה עליו ורצוי לא ליד שעון ואם זה לא עוזר שלך לי מסר,צריך להיכנס יותר לעומק.

idan334

New member
עוד משהו קטן

וזה יכול להיות גם בגלל שהוא חושב על זה כל הזמן ופוחד שזה יקרה ואז הוא חווה את זה כל פעם מחדש,שינסה להפסיק לחשוב על זה ויראה אם זה נעלם.

silverhawk

New member
שלום לך

ברוך הבא לפורום!
שיתוק שינה זו חוויה יחסית שכיחה וישנן מספר שיטות לצאת ממנה. להמנע מכך? בקשר לזה אני לא ממש יודע, אבל מה שבטוח - עדיף לדעת שמדובר בתופעה טבעית לחלוטין ולא לחשוש ממנה.

תודה על התגובות

אני חייב להגיד לכם שאני מכיר את את התופעה (שיתוק שינה) די טוב, אצלי קודם כל הופיעו השיתוקי שינה כתוצאה ממחלה ורק אחרי זה למדתי להפוך אותם לחלומות צלולים. השיתוקי שינה אצלי מופיעים כשאני מתעורר בבוקר, כך שאם אני יוצר חלום צלול זה החלום האחרון שלי שאחריו אני קם. הבחור שסיפרתי לכם עליו נכנס למצב הזה כתוצאה מהתעסקות עם חלומות צלולים, ועכשיו הוא נמצא במצב שלי כשהשיתוקים מופיעים לו כשהוא מתעורר (ולא כשהוא נרדם כמו ב ווילד). הבעיה שלו שנמאס לו מזה אבל הוא לא יכול למנוע את זה והוא גם לא מצליח לשלוט בחלומות הצלולים שלו. בעיה, אבל גם לי אין פתרון ........

למעלה