לכל המושפעות

OoנויoO

New member
כן ואני שכנה של בריטני ספירסס

יאללה כל אחד נהיה לי "שכן" פה נו!! ושרון אח שלי מה אתם עוד רוצים להמציא?!

ללרינוש איך שלא קואים לך...

תיזהרי ממני יחתיתכת כלבההה דייי מה לא נמאס לכם להיכנס לפה ולרדת אליהםםםםם למרות שאין על מה לרדת...פשוט משעמם לך בחיים ???זכותנו להיות מושפעות1!!!! אנחנו אוהבות אותםםם המוניםםםםםםםםםםםםם

פחחחחחח פתאום כל אחד ניהיה שכן

איזה קטעים בדיוק אושרי ושרון עברו לדירה מתחתי והם מתחתנים איתי יאללה מותק לירון או איך שלא קוראים לך תורידי פרופיל ומהר!! מהר למה תזהרי שאני וכל הבנות פע בפורום נכנס בך יאללה שבי בשושו וזדייני לי שתי מטר מהעיניים קלטת שתי מטררררררררררררררררררר ואם בכלל את חושבת שאנחנו מושפעות למה נכנסת לפה?! אה אה למה?! שבי בשקט ומהר הבנת מהר אבל! תזהרי שלא תדבקי "במחלת המושפעות שלנו"..... אם עוד חצי פעם את נכנסת לפורום הזה אני מקימה עצומה לחסום אותך מפע הבנת יופי לא הבנת גם יופי עכשיו כנסי לתחת המחוצקןוהמתלהב שלך ואל תחזרי לפה יותר בחיים שלך הבנת?! ואללה יופי מה את אמא שלנו שתבואי ותחנכי אותנו את מי להעריץ ואיך להעריץ?! יאללה זדייני מהפורום ומהר שתי שניות ואת לא פה!!!!!

חח כנסי כנסי כפרה!

מה קרה פתאום כל אחת נהיית שכנה של אחד מהם !? מותק בחלום הכי ורוד שלך את לא היית שכנה של אדם אז דיי לדמיין דיי !1. ואם אנחנו מושפעות ואת " לעע" אז מה את עושה פה ?!! הרי לא היית נכנסת רק כדי להגידד שאנחנו מושפעות וש"אדם " שכן שלך!!..! כיי את פשוט גם " מושפעת !.." !!. הריי לא היית בכלל מתאמצת לחפשש פורום עליההםם! ודרך אגבב מושפעת ?! כע אני מושפעת יש לך בעיה ?! יא תולעת ! אמא שלךךךך היצורה הזאת מופעת !!. ט'חח אני עוד על הרצפה פה !

OoנויoO

New member
ירדן?

יש לי שאלה? אם את רשומה בפורום פה למה כולם רבות איתך? כי לפעמים יש מצב שאת בעד הפורם אבל לפעמים יש מצב שאת בעצבים פה על ילדות...ואני ל=א במטרה של לריב

לנויו'שש !../images/Emo13.gif

א' => אני לא רבה עם כ=ו=ל=ם !. סך הכל רבתי עם בר והיא הבינהה { אני חושבת..} שזה היה בטעות כי בהתחלה לא הבנתי שזזוו היא בככל כי כל הפורום התבלגן לי ועשוב סליחהה ברו'ש ! ב=> עם עדי זה התחיל בפורום הרישמי ! כי פתחתי אשכול אם בא להן שיקראו לזה אשכול צומי אין לי בעיה וכי רבתי עם חברה שלהה כי היא חושבת שהיא יכולהההה להגיבב לכל אחד איך שבא לה אז רבתי גם איתה !!....!!. ו.. נ.ב .. לא רבתי עם כולם פשוט כולן החליטו להגן עלל בר למרותת שזה לא היה בכוונהה !!..... אם את חושבת ככה זה מעציב אותי מאודד 1. מי שיודע להסתדר איתיי ומכיר אותי ! יודע שאניי בנד'ם דווקא חאמוד מאוד !!!.!!..!!.!! תלוי מי אוהב להסתדר ומי לא !!.!!...!!.!!.... מי מתחיל ברגל ימין ומי לאא....... ודרך אגב בצ'אטים ופורמים אי אפשר להכיר ת'בנדם !!..!!.!... כמו שהוא באמת ... ככה ש... מקווהההה שהבנת מותק..

OoנויoO

New member
לירדן...

חחח הבנתי...סורי אם העלבתי אותך או משהו.. צודקת אולי לא תמיד אפשר להכיר את הבנאדם דרך זה... אולי בגלל שכולם היגנו על בר אז חשבתי שרבת איתם עם נעלבת.. סליחה...

לנויו'ששש

זה בסיידר גמור כפרה גם אני אומרת מה שאני חושבת בפננים ... ולפעמים גם אני טועה..
טוב אני חייבת ללכת כי אחי רוצה את הממחשבבב זה האיסיקיו שילי 206324827 ביי בובה.!!

נוישששששששששששששש

את כ"כ צודקתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אי אפשר להכיר בן אדם דרך פורומים!!! דרך אגב הבנות פה ממש חמודות ועכשיו קלטי איך אני מתחנפת: ואת ממש חמודה! סתם אני רצינית!!!

OoנויoO

New member
חחחחחח תודה גם את....כנסי

קודם כל ברוכה הבאה... תאמת היתי עצבניתתת ושימחת אותי טחחח סתם... גם ירדן אמרה את זה ככה שאנחנו שוות..(מבחינת תיקו לא מהתלהבות חח) ורעותתתת אנחנו ננסה לשפר את הפורום גם אם את בתקופה של מבחנים או שאת עמוסה ואנחנו ננסה לשפר את הפורום ושהתקופה הזאת לא תחזור וכל מי שניפגעה אזז סליחה!!!!!!!

נויייייייייי

חפיף הכל כבר יתסתדר! תראי אני אתמול נכנסתי בפעם הראשונה בחיים שלי לפורום וכבר תקפו אותי... נעלבתי אבל כבר הסתדרנו ועכשיו כיף לייי אני מקווה שגם את תיהני!!! את נשמעת לי ילדה ממש חמודה

OoנויoO

New member
ורדדד

חח אני מקווה שזה יסתדר... אל תדאגי פעם ראשונה ואחרונה שיתקפו אותך חחח כולם פה חמודות חחחח איזה עולם קטן חחח... אני נהנית שמחה שהסתדרת...חחח גם את!!! ת=ה=נ=י בעיי

OoנויoO

New member
חחח תודה תודה חתימות בסוף חח סתאםםם

בראסמי אתם מביכות אותי אבל אתם חמודותתתת אוהבת אותכם חחח...

למעלה