לכל המושפעות

liranush9

New member
לכל המושפעות

בואנה אתן כל כך מסכנות שזה מפחיד אתן כל כך אוהבות אותם בואו אני יסדר לכן לראות אותן במוחד כל אלו שאוהבות את אדם הוא שכן שלי ואני לא צוחקת אני מדברת ברצינות אבל דיי להיות מושפעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמממאאא....

השוויצריות בעיצומה!!! שמתן לב להתחלה? אז להתחלה- לכי לעזאזל! לפי מה שכתבת רואים שנכנסת לפה רק כדי להשוויץ ולהתגרות! אזז...האמת שהכפתור ליציאה מהפורום ממש בולט...

liranush9

New member
חחחחחחחחחחחחח

לפחות אני רואה אותו ומדברת איתו ואת לא יסתומה אין מה להשוויץ פה כולה כולכן מושפעות כמו לא יודעת ומה אמרתי שאני יסדר שתראי אותו?........לכי חפשי אותו לבד

תמשיכי לחוש

למה מי את בכלל שתקי שתקי חתיכת פוסטמה!! שאני לא אכנס בך ... עלק רואה אותו... אולי בחלומות שלך.. חחחח ולא ביקשתי ממך שתסדרי שאני אראה אותו

נושה 13

New member
בוננא מה את חשה כוסאממקק ?!

וואלה יופי שכן ש'ך ! אז מה את רוצה שננשק לך ת'תחת ?! לכי תשוויציי בפורום אחר לא פה ! ולמי את קוראת מושפעת הא ?! אז אם לא טוב לך לכי תתלונני לחברוות ש'ךך !! גיים בויז => הוכחה שנסיכים קיימים לא רק באגדות ;]]

חמודה כמו שאמרתי..

היציאה מהפורום נורא קלה- אולי תנסי אותה פעם אחת! אם לא להשוויץ אז למה כתבת את זה?!אע?! ונגיד אנחנו מושפעות, רק נגיד, ניתן לך לחיות באשליה שאנחנו מושפעות, אז מה?! מה זה מפריע לך?! אע?! את בכלל לא מכירה אותנו, את לא צריכה לדאוג שחס וחלילה "נדרדר" או משהו בסגנון... יום יבוא וכל אחת שבאמת אוהבת אותו תמצא אותו- מבטיחה לך! ולא משנה אם כתבת לי סתומה או לשניה (סורי שאני לא זוכרת את השם) תתחילי להרגיע את עצמך ומהר!... פה זה פורום להערצה לא להשווצה, התגרות, כאלה שחושבות שהן עושות טובה למישהו, חשות, או לא משנה מה...מובן?!...

נויוש131

New member
יא'חתיככתת משועעמתת!

מה את חשה לעצממךך!? חעחע עלקק שכנהה שלוו! לכי תעבדי על מיש'ו אחר לא עלינו שמעעתת!?

ב30 מילים!!

1-סתומה 2-מפגרת 3-שויצרית 4-בהמה 5-סנובית 6-חשה 7-פרה 8-מטומטמת 9-חסרת שכללל 10-טוב אין לי כח להמשיךך חח זה פשוט אינסוף אצלה אתן מבינות אותי?!

למעלה