לכל המהממות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לונה..

New member
לכל המהממות שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרן נשמה שלי!!!!!! יו אר דה בסט מאמא אבר.... מתההההההההההה עלייך זמרת!!!!! שירי ממי שירררררריייייי ואל תפסיקי לעולם!!!!!! אין עלייך נשמה ירחחחחחחח שלי יפה!!! עד שתראי את זה אני בטח אצא לפנסיה מוקדמת.... משוגעת עלייך פזזזזזז יא לא מוגדרת!!!!! חולה עלייך בלבלונהההההה שלי!!!!!! אני מתה עלייך... ממתי את פה?!?! וולקאם האני עיניים שלי יא קרועהההה תמסרי ד"ש לכל חדר המורים!!!! מתה עליייך גילי!!!!!!!!!!!! נשמהההההההה לירון ממי שלי!!!! אני מקווה שאת נהנית לך שם בחו"ל ולקחת את הרשימה שלי ברצינות..... חחחחחח כחולוששששש ממי... די להעלם לנוווו מייייייי ממי !!!! כולי געגועים.. אמממ... מי עוד יש ???? אלהההההה נשמה שלי שיהיה לך דה בסט וייקנד אבר ותרגישי טוב ממי.. ג´יה יא מתופפת קטנה!! אני מתגעגעת... טוב.... התעייפתי וכל המשפטים פה גם נהיו אותו הדבר... אז נהיה לי משעמם.. בכל אופן.. לא שכחתי אף אחד פשוט אני עייפה כי לא ישנתי כבר ארבעה ימים ואני אנסה לנמנם לי קצת... אז ד"ש לכל מי שלא נכתב... ואני מתה עליכןןןןן אה וקרן ממי... מתי שאת רואה את ההודעה.. תתקשרי אני צריכה לשאול אותך משהו... אני רק לא יודעת מתי תקומי אוהבתתתתתתת המון מולונה המלעונה (של זמרת)

קרן^

New member
לונה ../images/Emo60.gif לונתי היפה

בוקר אור !!!!! הרגע (לפני 15 דקות) התעוררתי עדיין מתקשה להאמין שכל כך מאוחר.. כרגיל... אני מתאוששת קודם..... אח"כ מדברת... כי אין לי קול עדיין... מה שלומך נשמה? איך עבר השבוע? לא יוצא לנו לדבר כל כך הרבה בצ´אט כי אני לא כל כך מצליחה לפתח שם שיחות... רק רעש חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח טוב... אני גם איטית עכשיו אז אני מסיימת פה.. אני אוהבת אותך מתוקה קרן

לונה..

New member
מאמא קטנה שלי......!!!

אז זהו... שהרגע עלתה לי מחשבה: לא מפריע לך שאני קוראת לך ככה, נכון? אם כן נא להודיע בהקדם... דבר שני: הרגע חשבתי גם על מאמא קרן במציאות... אני רוצה אחיינים!! עוד!!!! חחחחחח סתם... אני מרגישה כמו המשפחות הסתומות האלו: "נו... ומתי הילדים עושים ילדים? אני רוצה אני רוצה מישהו לתת לו כסף בפסח!!" וכו´ וכו´ אז.. בעצם מה שרציתי להגיד שלדעתי תהיי אחלה מאמא וגם נורא משעמם לי כמו ששמת לב... אז נראה.. כנראה שאני בים.. סלסלי לי לאב יו לייק הללללל לונה
ושבי

inbal-d

New member
לונההההה פארקקקק ../images/Emo60.gif

לונאיתתתתתתתתתת אני מתה עלייך גם!!!!! אני פה כבר שבוע בערך!! טאנק יו פור יור וואלקם

לונה..

New member
בלבלונה שלי יפה!

אני רק שמה לב שאת פה... ונמרח לי חיוך על הפרצוף נעל שלי.... חחחחח יו הייתי חייבת לרשום את זה!!!! איזה מצחיק!!!! סתם... אין לי פרצוף נעל.. יש לי פרצוף רגיל לחלוטין... המממ.. המממממ.. ונחזור לענייננו: נשמה התגעגעתי כבר מאתמול... ובעצם אין לי משהו חשוב לומר... אז אני כאן... וזהו אוהבת לונה

inbal-d

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

יוווווו לונה הייתה לי הרגשה שיש לך פרצוף נעל אבל לא רציתי לכתוב את זה כי אם במקרה אני טועה אז שלא יהיו בעיות
סתםםםםםם סתםםםםםםם סתםםםםםםם אוהבת אותך!

למעלה