לכל המהגרים לעתיד!

kit k@t

New member
תראה,

אני אולי מאושרת פה, אבל אני לא רוצה להרגיש כאילו זה שעברתי לפה זו עבירה כזו גדולה. הארץ הייתה מרכז החיים שלי במשך הרבה שנים, ואני לא רוצה להרגיש כאילו אני פושעת בגלל שעברתי למדינה אחרת לחפש בה את מזלי. קאט

vladi03

New member
קשה לי להסיק מסקנות....

אני כולה חודשיים בארץ זרה. אבל טוב לי! חוץ מחברים (אני מסכים איתך בענין הזה) שחסר לי... הכל טוב? מי היה מאמין שיש מכונית חדשה ובית יפה, לא היה לי כזה ולא הייתי יכול לחלום על דבר כזה בארץ!! הכל לטובה... מה שיש בארץ זה הרבה חום!! הרבה פולטיקות!! הרבה מתח!! הרבה עצבים!! ממש לא חסר לי את זה פה. מה שכן חסר לי זה ים.. (אפשר להתסדר גם עם הקריביים), וחברים!!! חברים!!... אבל כן.. המעבר קשה! לפעמים זה מעייף ופשוט רוצה לעזוב הכל ולחזור לארץ הקודש, אבל אני חושב "מה הייתי עושה שם" בדיוק כמו שאני עושה פה.. אבל הקטע שוב של החברים חסרר.. אה כן המרחק גם מציק!!!! אני גר בטורנטו... אז מי שמהגר לארץ חדשה וזרה - זה קשה אבל אופטימיות לא תזיק!!

ויצמן j

New member
אממ

לא ירדתי או היגרתי בחיים שלי אז המילה שלי היא לא פקטור בדיון הזה... לרדת בא מהתפיסה של ארץ ציון וירושלים לא רק מבחינה יהודית ירושלים היא מרכז העולם להמון דתות ובלל זה כל העניים בעולם נשואות אליה ומפה בה הפירוש לרדת, לפי דעתי אין פסול במושג הזה זה לא פשע ולא מדד לאופי כמו שעלייה היא סוג של הגירה אבל אף אחד לא מוחה על השם... ולבחור מקנדה... כנראה שממש קשה וממש לא טוב לך שם אבל אל תשקע בדכאון בגלל זה תמיד יש בןאדם אחד שאתה יכול להתחבר אליו פגשתי המון אמריקנים מכל הגילים ו99 אחוז פלצנים אבל יש כמה שהם ממש חזקים תנסה להקל ראש כך דברים בפרופורציה אל תשנא לחינם כי המצב רק ידרדר

orrki

New member
סע לווסאגה בייץ

רחוק בערך שעה וחצי נסיעה מטורנטו נמצא 20 דקות נסיעה בערך מבארי... זה אומנם אגם אבל הוא יותר נקי יש חול אמיתי (לא חצץ כמו שאגם אונטריו) ואין אבנים בכניסה למים כמו באג אונטריו... תבקש ממהורים שלך לקחת אותך איזה בוקר בערב לא יהיה לך הרבה מה לעשות שם כי המקום מלא בפאבים ומועדנים שבבוקר מותרת אליהם כניסה של קטינים אבל לא מוגש אלכוהול והם בודקים כי מסתובבים שם הרבה שוטרים כי זה אזור בילוי (זאת עיירה קטנה שמאוד מזכירה את אילת מהרבה בחינות

למעלה