לכל המד"צים שבינינו

YaLdoNet 4 EveR

New member
לכל המד"צים שבינינו

פרוטוקול פעולת זלזול. בערך. אממ טוב אז פעולות הזלזול אצלינו זה לגרום לחניכים משו במשותף (תוך כדי גם יש שיתוף פעולה מטורף.. זה מעולה) כגון בובה או פסל או משו שאפשר ליצור מארגזים ובקבוקים
, לתת להם ככה שעה לסיים את זה, להושיב אותם כשהתוצר המוגמר מולם: ולפרק אותו כאילו אין מחר!
ואז החניכים קצת בשוק וזה ומסבירים להם שככה אנחנו מרגישים *אוו.. טאצ'י* ואז הם מפנימים ומתנהגים למופת.
אצלי בהתחלה לא היה להם מוטיבציה לעשות כלום (הם הביאו חומרים והתיישבו ושיחקו בפלאפון o_O) חוץ מכמה בנות שניסו לצייר פרצוף וכל הגואש נזל על הרצפה. לאט לאט הרגשתי שאין מוצא אלא לשלוח אותם הביתה בבושת פנים ואין פעולה שבוע הבא
וכמעט בכיתי וזה.. אוקצור הם קלטו את העיניים שלי עוד שניה דומעות ולאט לאט יותר ויותר ילדים הצטרפו לתהליך ובסוף הם עשו בובה ממשששש חמודה! ^_^ איזה מותק של חניכים
. זהו אח"כ קראתי ל"חניך אמיץ" שיתנדב, אמרתי לו לפרק את הבובה בבעיטה (לא רציתי ללכלך ת'נעליים
) וכולם היו קצת בהלם וזהו.. שיחה, והבייתה. ייאי.

יש את הדבר הזה גם עם כדורי שוקולד

ועוד דברים. אני אישית רציתי לנקום בהם ולזרוק עליהם בלוני מים אבל המשצי"ת לא אישרה כי היא אמרה שזה לא מחנך. נאצית זינגרית.

Victor Fon FiFi

New member
אתה יכול לזרוק עליהם בלוני מים

בשבועות וגם לעשות להם זחיל האינדיאנית על קפה וקקאו וכל מיני ג'יפות אחרות זה נורא נחמד לראות אותם נגעלים!

Victor Fon FiFi

New member
שלי פרחות והן רק בכיתה ה'...

אתה יכול לעשות להם גם פעולת ג'יפה עם כל מיני דברים מגעילים כמו לאכול ספגטי עם רוטב דוחה או להשים להם קטשופ על הידיים וללת להם לשחק קוואקווא דלאומה זה ממש דוחה (לנו עשו את זה עם תרכיז מיץ פטל וזה היה דביק ומגעיל!)

Tree Hugger

New member
החניכים שלי אוהבים ג'יפה .

הם אוהבים לשחק קוואקווא דלאומה עם סירופ שוקולד וגועש וכאלה :) ח'מודים . מישהו יכול לתת לי פעולה ליחיד בחברה???????????? לא הייתי בהשתלמות X_X

YaLdoNet 4 EveR

New member
סתומה לא נותנים פעולות בהשתלמויות

נותנים לך כלים לבנות פעולה בנושא בעיקרון המד"בית שלי עשתה לי את כל העבודה, אולי גם אצלך זה יעבוד..

Tree Hugger

New member
טיפשה בחזרה

לא הייתי, אז אין לי את הכלים! x_X נו אופיר תתני לי את הפעולה שלך... ממלא לא הכנת אותה.

Victor Fon FiFi

New member
אם את רוצה יש לי חוברת של יחיד -

וחברה אני יכגול הלהביא אותה ביום ראשון ויש שם כל מיני משחקים ליחיד וחברה וניראה לי גם פעולות לא ממש בדקתי...

שטרודל¿

New member
הלוואי והיה מד"ת פה!

זה היה חוסך לי כמה שעות של הכנת פעולה! (ד"א זאת פיפי משתלטת על המחשב של חן אחות של שמרית)

Lorelai

New member
לנו יש מד"תית..

וחוץ מלקשט שלטים היא לא עושה הרבה.. (ד"א זאת שוב אופיר)

ofrikit

New member
אה כן..וזה לא חוסך לך שעות הכנה

כי המד"ת מביא לך את הרעיונות ואז מכינה את זה בעצמך זה רק חוסך לך זמן מחשבה:)

ofrikit

New member
אמ

למדצים שאין לה מדתים במושב (או בכלל) וצריכים פעילויות לחנוכה רק תגידו,יש לי ולהדס ולנועה כלמיני פעילויות נשמח לעזור:)

למעלה