לכל המדוכאות!!!

p r u d e n s

New member
אני פרו.../images/Emo176.gif

אחת הפעילות הראשיות בפורום נגד אנשים כמוך. ותתפלאי כמה יש לי להגיד, סנובית טיפשה. כשהכרתי אותך הבנתי שיופי לא הולך עם שכל יד ביד. וגם, שמעת על הביטוי "עדיף לשתוק ולהראות טיפש מלדבר ולהוכיח שזה נכון"? אז את ממש דוגמא חיה לזה. לכי לראות באפי ולשרוף את המוח בניסיון להבין.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif פרו!!!!

זה ממש לא נכון!!!! את חושבת שאין יפות חכמות???? היא מקרה עבוד אבל אני מכירה מלא יות חכמות...

שלקע

New member
מה ז"א?

מלמה את מתכוונת לגדולות יותר בלבד? אצלינו אין כזה דבר! מדברים על הכל ועם כולם!

MiTzi Miau

New member
בלאט סתמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo181.gif

מה את רוצה??? מה את חשה מה את אומרת את כולה בת 15 חושבת שהחיים התחילו ממך! אני בת 17 ככה שאת יכולה להוריד פרופיל זה דבר ראשון. חשבת האליטה שבאליטה? את קצת [הרבה] טועה, שמעת אותי? [לא
ות אין לי בעיה עם הגילאים שלכן.] גם לי יש חבר חצי שנה? אז מה? וכן גם אני שכבתי איתו. ואנחנו לא ילדים קטנים של "לראות ... אבל לא לגעת.. לא.. אסור.. אססוטר.." *טון של אמא מדברת לתינוק* נמשיך מזה שגם לנו היו בנות יותר ופחות מפותחות בכיתה זה לא עשה מישהי שתשכב עם מישהו ומישהי אחרת לא. זה רק עשה שהיא סיימה להתפתח מוקדם יותר,זה ההבדל היחיד והעובדה שהגוףץף שלך התפתח לא אומר שגגם השכל [כולנו למדות מההודעות שלך את זה] אגב כמו שאמרת "ללכת לפסיכוןלוג לא כואב" אני הייתי ממליצה פסיכיאטר אבל כאילו לא חושבת שאפילו הוא יוכל לעזור במצב הזה את נכנסת לפורום אף אחד לא מכיר אותך דופקת פוזה של שרמוטה [] כן שרמוטה אני בחיים לא הייתי מגיעה למצב שאנשים יציעו לי כסף וכן כפפרה, אני נראית טוב בטירוף ויש לי מספיק שעומדים בתור מתים לצאת איתי למזלי אני לא כמוך ולא מסכימה להיו תעם כל אחד ולא מוכנה להגיע להצעות כאלה בטח חבר שלך איתך רק כי יש לו פוזה מהעובדה שחברה שלו מפותחת, או כי את נותנת לו והוא ידע שזה יגיע מתישהו עכשיו תעשי לי טובה וסעי לי מהעיניים למה את מזה לא ברמה של אף אחת מפה.. טוב נו של ענת אולי. ואל תחשבי להעיז להגיד שאני מקנאה בך שמעת? כי בחיים שלי לא קינאתי בשרמוטה. ואני גם לא אתחיל אגב, העניין של מקובל לא מקובל נגמר בכיתה ד' אז cut it the fuck out

../images/Emo45.gifיאפ../images/Emo70.gif

את כל כך צודקת...
היא מה זה מפגרת ה"מקובלת" הזאת...והיא עוד מחשיבה אותנו כחברות שלה
דפוקה במוח זאתי...
לילה טוב
אתמול הייתי בהופעה של נינה וגבסו
(ושירי) היייתה הופעה מדהימה
וצילמתי 20 תמונות
וגבסו חתיך וחמוד גם במציאות

MiTzi Miau

New member
וואו. עשית?? ../images/Emo181.gif

אנשים אנשים תךנו כבוד הבחורה הראשונה ש עשתה את זה!!! כן כן לא תאמינו חתימות אח"כ לא להתנפל בבקשה אחת אחת!!! תרגעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אממ.. או ש..........לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ל ו ל י1

New member
את יודעת שאת דוחה?

מה הקטע לעמוד סתם מול בחור עירום? מה הפואנטה בזה?מה העניין לגעת? מה? את דפוקה
......

יווו!!!!!!!את לא תאמיני עכשיו!!!!!!

חצי שניה אחרי שאני הייתי עם חבר שלי,הצעתי לו שננסה לעשות סקס,אבל הוא אמר לי שהוא לא מרגיש בנוח עם זה,וקצת התבאסתי,והוא לא רצה לגרום לי להיות עצובה,אז הוא הציעה שנעשה ב"כאילו" כזה,כאילו כזה שאנחנו סתם נהיה ערומים וניראה אחת לשני,ולא היה אכפט לי (כי מגיע לו הוא חמוד)...! וזהו...!!!וזה מה שאתם עשיתם!!!!!! זה ממש אותו הדבר! לגדולות יותר בלבד!!!: אבל רק שאצלי,היה לו קצת מוזר לגעת,וראיתי שהוא מת לעשות את זה,אז הצעתי לו והוא שמח כאילו וכל זה כזה...!!!אם אתן מבינות אותי... אבל בתחילת החופש הגדול עשינו את זה (זה מה זה כיף)והוא אמר שאני מעולה!!!! (איזה כייייף ליייי!!!!)ומאז אין לו בעיה גם למשמש...
*מתביישת קצת* (למדתי את זה מחברה שלי שירי שמתמחה מעולה בפורומים)

MiTzi Miau

New member
שאלוהים ישמור אותך ../images/Emo181.gif

כמה הודעות את פותחת ביום!

babygrl

New member
הבעיה שלי..../images/Emo87.gif

הפורום מלא בטרולים.. עוד 3 ימים חוזרים לבצפר ולא קניתי יומן בגדים נעליים ולא סיימתי תעבודה במתמטיקה..

סתיו מם

New member
אני חושבת שאילי צודקת

נהיה פה ממש בלגן והרבה דברים כאלה... שלא ממש מתאימים לפורום שלנו. תודו שאתן מתגעגעות למענטזת מאשדוד, שאומנם דיברה אחרת ממה שאנחנו רגילות, אבל היה בה חן ותמימות. תראו מה הולך פה עכשיו
ולבנות החדשות - אנחנו מדברות פה על הכל, באמת על הכל, אבל קחו כמה ימים כדי להיכנס עניינים של הפורום. כי מאז שבאתן נהיה כאן קצת... אההממ.. אחרת. ואני לא בטוחה שאני אוהבת את זה

p r u d e n s

New member
אהההה../images/Emo176.gif

אני לא מתגעגעת בכלל הדבר היחיד שהיה לה זה תחת.

למעלה