לכל המדוכאות!!!

ל ו ל י1

New member
לכל המדוכאות!!!

אני משתתפת בצערכן על כל בעיה שייש לכן,ולכן החלטתי שתשרשרו כאן את כל הבעיות שלכן ואני יענה לכן ויעשה אתכן אופטימיות יותר! ככה יהיה כאן יותר שמח! תשלחו הודעות אני עונה תמיד!!!

היי מתוקה!!!

יש לי בעיה קטנה...ילד אחד שאני לא הכי אוהבת, יותר מחבבת, הציע לי לשכב איתו, ואני לא יודעת מה לעשות...מצד אחד הוא נורא חמוד והוא יפגע אם אני אגיד לו לא, אז כאילו מה לעשות??

MiTzi Miau

New member
אפשר לענות? ../images/Emo181.gif

את סתומה בת כמה את שכבר לשכב? ומה אכפת לך לפגוע בו מעדיפה לפגוע הבשם הטוב שלך אז כל אחד יציע לך לשכב איתו אז יאללה כולם פתאום ירצו NOT אוי העילגות..

זה לא בדיוק תמיכה ../images/Emo10.gif

אני מבקשת קצת תמיכה וזה מה שאני מקבלת
ביקשתי עזרה, אז את אומרת שאני סתומה
פגעת בי.

MiTzi Miau

New member
זה לא עניין של לפגוע ../images/Emo181.gif

זה מה שאת צריכה להבין הפעם הראשונה שלך לא צריכה להיו תכי הוא רצה אלא כי שניכם רציתם. בואי אליי לאייסי נעשה שיחה ארוכההההההההה ומעודדת.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif LOL../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אתם כאלה סתומות או שאתן עושות את עצמכן???? חחחחחחחחח.......... אתן קוראות אותי!!!! הטמטום שלכם כול כך מצחיק!!!!

moranooosh

New member
היי חמודה...

אמרת שאת בת 14 כן? תקשיבי פעם ראשונה זה דבר שאני מחשיבה אותו למיוחד. את לא יכולה לאבד את בתולייך כדי שהוא לא יפגע. זה צריך לבוא משניכם. וגם...את לא חושבת שגיל 14 זה גיל צעיר מדי? לפני שאת מחליטה תעשי חושבים עם עצמך...האם את מוכנה לאבד את בתולייך רק בשביל שאותו ילד לא יפגע?

p r u d e n s

New member
טוב האמת שהיא צודקת../images/Emo176.gif

את סתומה. את בת 14! לייק, אז מה אם הוא ייעלב אם תגידי לו לא? מה זה משנה? הוא לא יאהב אותך יותר
.

ל ו ל י1

New member
נטלי יש לי פיתרון!!!

אני חושבת שאת צריכה להמתין עם העניין לפי מה שנראה את עדיין לא מוכנה כדי לאבד את האת יודעת מה את צריכה לשקול את זה קודם לדון על זה עם הבן להיות מודעת לכך שאת מתחילה שלב גדול בחיים שלך ואני רוצה לצטט מתוך הספר יומני הנסיכה "אם תעשה את זה עם האדם הלא נכון אתה נשאר דפוק כל החיים" כדאי לך לקרוא את הספר הזה הוא מדהים!!! בקשר לבחור את צריכה לדון על זה עם ההורים עם הבחור ועם עצמך אל תעשי את זה בניגוד לרצון ההורים או בניגוד לרצונות שלך זה חשוב!!!

כנסי

ילד אחד
שאת לא הכי אוהבת
הציע לך לשכב
משו כמו - "היי, מה השעה
רוצה לשכב איתי
"
הצעה שלי - את לא הכי אוהבת אותו הוא ילד אחד ואת לא ממש רוצה תעשי חשבון לבד

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo19.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif

היא צודקת...
זאת שאלה בכלל
כאילו,בכלל חשבת שמישהי תגיד: "ברור,יאללה למה את מחכה,חס וחלילה שהוא יפגע!אסור לפגוע בו,הוא קדוש..."
תעשי מה שאת רוצה,אז מה הוא יפגע קצת,ויתגבר על זה תוך 30 דקות,את תצאי מרוצה-ונגמר הסיפור...לא

כן אבל 1

שכבתי פעם (לא בדיוק כיאלו היינו במיטה והתנשקנו והכל וזה והיינו ערומים והא נגע לי ומשמש וכל זה) 2 הוא חבר שלי והוא נורא חמוד אלי והוא מת עלי הוא שלוח לי מכתבים בדואר אלקטרוני וגם ברגיל וזה...התנשקנו כבר פעם 1 ולעיתים אנחנו אפילו יוצאים

שלקע

New member
כן אבל..

לדעתי אם תשכבי איתו אז כמובן שהחלאה יספר לכל הבצפר ולכל השכבה ואז ייצא לך שם של זונה וכולם יטפלו אלייך וירצו לצאת איתך וזה לא שווה את זה לסתם "ילדה שאני לא ממש אוהבת".. כעיקרון תעשי מה שאת רוצה אבל תקחי 3 צעדים קדימה ותראי מה יקרה

יווו!!!!!!!את לא תאמיני עכשיו!!!!!!

חצי שניה אחרי שאני הייתי עם חבר שלי,הצעתי לו שננסה לעשות סקס,אבל הוא אמר לי שהוא לא מרגיש בנוח עם זה,וקצת התבאסתי,והוא לא רצה לגרום לי להיות עצובה,אז הוא הציעה שנעשה ב"כאילו" כזה,כאילו כזה שאנחנו סתם נהיה ערומים וניראה אחת לשני,ולא היה אכפט לי (כי מגיע לו הוא חמוד)...! וזהו...!!!וזה מה שאתם עשיתם!!!!!! זה ממש אותו הדבר! לגדולות יותר בלבד!!!: אבל רק שאצלי,היה לו קצת מוזר לגעת,וראיתי שהוא מת לעשות את זה,אז הצעתי לו והוא שמח כאילו וכל זה כזה...!!!אם אתן מבינות אותי... אבל בתחילת החופש הגדול עשינו את זה (זה מה זה כיף)והוא אמר שאני מעולה!!!! (איזה כייייף ליייי!!!!)ומאז אין לו בעיה גם למשמש...
*מתביישת קצת* (למדתי את זה מחברה שלי שירי שמתמחה מעולה בפורומים)

שלקע

New member
ממ..

תקשיבי!!!! חאלס!! פרה משוגעת אחת! את סנובית במובן בלתי אפשרי!! את בטח הנטלי הזאתי!!! דיי!! עופי! פרו?! קצת עזרה כאן?!

שלקע

New member
ממ..

תקשיבי!!!! חאלס!! פרה משוגעת אחת! את סנובית במובן בלתי אפשרי!! את בטח הנטלי הזאתי!!! דיי!! עופי! פרו?! קצת עזרה כאן?!

מי זאת פרו?

ואני לא סנובית!!!!אני רק מראה את היופי שבי!!!!! ככה אמא ואבא אומרים שאני... אבל נעה החננה של הכתה אומרת שאני זונה...וזה קצת נכון,אבל לא נורא,זה לא אשמתי שהבנים מציעים לי כסף כדי לשכב איתם!!!! אני יפה מקובלת עם חזה מפותח,זה לא אשמתי!!!!!!!!!!!! בואי נהיה חברות!!!!!

שלקע

New member
ארררררררגגגגגגגגגגגגגג

אז מציעים לך כסף?! ואת מסכימה?!?!?!!? גאאדד דאמט... זאת לא אשמתך.. ממ.. אולי לא תסכימי?! עם זונות אין לי בעיה כי הן מרוויחות כסף אבל את?! את סתם מטומטמת!! את יפה? על כמה מתערבים שאת מכוערת.

למעלה