לכל המברכים, תודה

עילית33

New member
איש המערות../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

נהנית תמיד לקרוא את תשובותיך.. לא יכלה להיות בחירה טובה יותר מזו לניהול הפורום! בהצלחה לך!!!

karin45

New member
לאיש המערות.... ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

לכל המברכים, תודה

כמי שנעזר מזה כעשרה חדשים כמעט בפורום, אני יכול לאמר שהתמיכה שקיבלתי באופן אישי איפשרה לי לצמוח צמיחה אישית שמופלאה בעיני מאד. חלק לא מבוטל ממנה התאפשר לי באמצעות המעורבות והאינטראקציה עם בעיות שהועלו ע"י אחרים. התבוננות, מחשבה והזדהות עזרו לי למקד את עצמי במטרותי ובערכי. אני מעודד אתכם לשתף ולהגיב, כי זו הדרך להתבוננות ולשיפור עצמי. "מעמדי" כמנהל הפורום איננו שונה מזה של כל משתתף אחר. כל מי שמגיב בכנות מגיב כפי הבנתו ובמיטב הרצון לתמוך ובזאת כולנו דומים זה לזה. כל שניתן בידי כמנהל הוא צבע כחול לכינוי ומעט סמכויות טכניות, שאשתדל להפיק מהן את המיטב לטובת הפורום. אבל מי שיתן את הצביון האמיתי לפורום הם כל משתתפיו. עד היום זה עבד נפלא והצלחנו גם להתגבר על אי אילו הפרעות זמניות. תודה לכולכם.

ליידילי

New member
נכון

נכון שלא איחרתי מדי כדי לברך? והריני מברכת. בכל לב. צמח , הצעד, הובל, ו- עלה והצלח. (ואנחנו עמך)

ברכות

איחולים לבביים בקבלת המינוי
ו
שתניח בצד ליד המחשב, שיהיה נחמד

adam33

New member
מזל טוב

מפרגן בכל צורה ודרך וכבר נאמר " כל המציל נפש אחת"... בהצלחה

אחלה ../images/Emo45.gif

שמח שלקחת את זה על עצמך! אני חושב שאתה כמנהל הפורום (פחחח - כמה שאתה שונא את זה) האיש הנכון, במקום הנכון, עם הרגישויות והתבונות הנכונה. תהנה מכל רגע, דניאל - לתת זה גם לקבל.

מצטרפת לברכות....

יודעת שאתה האיש המתאים במקום המתאים..... אין ספק שכל עוד אתה כאן, אנו מוגנים .... ובטוחים .... ויש לנו ממי ללמוד..... עלה והצלח... נוכחותך תמיד נעמה !!!!!

יש שיר שמבטא את מה שאני מרגיש כאן

חברים/ דודו ברק; יוני רועה (ביצוע שייקה לוי) חבר אחד לימד אותי לשיר חבר אחד לימד אותי לשמוח גם חברתי הציעה לי לקחת קצת אויר ואת הרע מהר מאד לשכוח היה מי שלימד אותי לבכות היה מי שעזר לי גם לסלוח מכל הלטיפות העלבונות והמכות נשאר לי רק אל תוך עצמי לברוח מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב קיבלתי מכולם את המיטב את הכנות ואת מגע האושר קיבלתי קרן שמש וירח וכוכב את קו הרחמים את קו היושר עכשיו אני פוסע לי לאט ומעלי זורחת לה השמש חשבתי לי לתת פה לכולם אחד אחד את מה שחברי נתנו לי אמש מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב

האלי

New member
מוטב מאוחר מאשר אף פעם

מצטרף למברכים אותך על ההחלטה. מקווה שתמשיך לצמוח צמיחה אישית גם בזכות הפורום הזה. אני יודע שהפורום הזה יצא נשכר מאד מזה שהסכמת לקחת על עצמך את ניהולו. שלך, האלי.

אורמור

New member
../images/Emo50.gif לאיש יקר../images/Emo140.gif

מי שבחר בך למשימה ידע מדוע בחר, מברכת אותך שתתן ותפיק אור בפירגון

למעלה