לכל המבינים בנושא

• פותח הנושא z12
  • פורסם בתאריך

z12

New member
לכל המבינים בנושא

מה הם הסיכויים להתקבל לרפואה עם פסיכומטרי 700, השנה דרך העתודה?

oritbd

New member
יש סיכוי

אצלנו יש עתודאים גם עם פסיכומטרי קצת יותר נמוך אבל עם ממוצע בגרויות מטורף. מה הממןצע בגרות שלך?

D a n n y b o y

New member
בבן גוריון, צריך סכם

715, לי יש 720 ומשהו עם ממוצע בגרות 110.4 ופסיכו 658. הצבא צריך רופאים, אז לא צריכה להיות בעיה עם מכסת עתודאים (ממש משתלם להם שתלמד רפואה על חשבונם, אתה הרבה הרבה יותר זול מרופא מבוגר שצריך לשלם לו באופן פרטי).

עומר ד

New member
כרגע ציינת את אחת הסיבות הכי מטומטמ

ות לכך שהצבא יצטרך רופא.. אף רופא וזה לא עניין של כסף אלא כושר גיל משפחה וכו´, לא יצטרף ליחידה קדמית או קרבית בגיל 30-35, לא מדבר כבר על יחידות עלית, ולנושא הכסף - רופא כללי בקבע מרוויח 10 אלף שח בערך לחודש שזה קצת יותר מרופא כללי בקופ"ח, ואני עוד לא מדבר על מומחים של הצבא.. אין שום קשר בין הכסף לרופא פרטי או צבאי, זה עניין של זמינות - הרופא הפרטי שאינו עתודאי לא זמין כלל עבור צרכי הצבא, ואין מישהו שממלא פונקציה כזאת..

D a n n y b o y

New member
בסדר, אז זמינות...

הסיבה לא מטומטמת. טעיתי, זה קורה. לדעתי, די הגיוני לחשוב שרופא פרטי מרוויח יותר מרופא בצבא, העובדה שזה הפוך בארץ נובעת מאותה סיבה שכל דבר אחר מעוות בטירוף אצלנו. לפחות אתה מסכים איתי שיותר קל לצבא להפוך עתודאי לרופא מאשר לקחת רופא מהשוק, זה המסר העיקרי שניסיתי להעביר.

זה לא בדיוק ההפך...

עד כמה שידוע לי,זה נכון שרופא בארץ צריך לעבור תקופה די קשה, מבחינת המשכורת וכמות העבודה,אבל בשלב מסויים(ואני לא יודע מהו השלב הזה...),רופא (לפחות אחד טוב) מסוגל לפתוח קליניקה\או שהוא צובר וותק וקרדיט בקופת החולים בה הוא עובד,ובשלב הזה מתחיל לזרום הכסף... בוא רק נגיד שאני מכיר לא מעט רופאים מליינים בזכות עבודתם,אך גם שניים שנוהגים במשהו בסגנון של פונטו 89´... פייד!

or99

New member
לא בדיוק בפנים... לי יש...

פסיכומטרי 702 ובגרות בי-ם 11.16, ואני בהמתנה. אני בהמתנה גם בת"א ובטכניון. כל זה בהנחה שעברתי את קינן שפי שזמנו אותי לשם משום מה...

למעלה