לכל המבולבלים...

לכל המבולבלים...

היו כאלה שלא ידעו איך לבדוק את הצלחת המתמודדים בין התוכניות...אז זאת השיטה...(בדוגמא להשווה בין ניצחון סקעת על פנדריך-טפטה לבין ניצחון נינט על שערבי- דוגמא לאיך בודקים בהשוואה בין תוכנית בה שניים מתמודדים ל-3)... זה לא בדיקה של אחוזים...ולא של מצביעים... זה יחס בין האחוזים!!! היחס בין 77% של נינט לבין ה-23% של בן שרעבי הוא מה שצריך לבדוק... דבר שאומר שנינט קיבלה ביותר מפי 3 ממנו... עכשיו...בתוכנית עם סקעת...הוא קיבל 140...ושניהם 80...בערך... נגיד שהיה בתוכנית שני מתמודדים, וכל מעריצי פנדריך היו מצביעים לסקעת (כי היא לא היתה משתתפת) ...עדיין סקעת לא מוביל פי 3 על טפטה...וזה בכלל לא בטוח שכל מעריצי פנדריך היו מצביעים לסקעת... דבר שאומר נינט ניצחה את שרעבי ביותר משסקעת ניצח את המתמודדים האחרים! ויעל שחר נגיד ניצחה את מיכל ואלון בפחות מ-1.5...דבר שאומר שהיא ניצחה בפחות מאשר שסקעת ניצח... תשאלו אם לא הבנתם...דרך אגב...מצטער שלא שרשרתי...פשוט זה היה בשרשור מאוד ארוך ואני ממש לא הייתי בטוח שיראו את זה וזה חשוב...

Jason2

New member
לא שיטה ממש טובה

יעל שחר עלתה לחצי גמר עם פחות קולות מאשר יעל פנדריך. לדעתי צריכים לעבור את כל הסולואים ואז לדרג לפי מספר הקולות שכל אחד קיבל בסופו של דבר.

זה לא נכון-מה שאתה אומר...

למעשה מספר המצביעים גדל מתוכנית ראשונה לשנייה עקב הצלחת התוכנית הראשונה... כמו שלגמר הצביעו פי כמות עצומה מאשר בתוכניות אחרות...כל הצלחה של תוכנית מביאה עוד רייטינג והצבעות לתוכנית הבאה...ובגלל זה, זה לא בסדר למדוד את זה ככה...

perrinat

New member
נראה לי שכמה מתמטיקאים../images/Emo103.gif

לא יסכימו איתך... אי אפשר לחבר שני מתמודדים למתמודד ולהשוות את זה לשנה שעברה... זה פשוט לא הולך מתמטית....

נטלישו

New member
נכון! זה לא הולך ככה!

עושים את ממוצע ההצבעות של שמעון ויעל- ואז משווים לשל הראל סקעת!!!

למעלה