לכל הליכודניקים

לכל הליכודניקים

מורה בכיתה ה' בירושלים שאלה את הילדים במה עוסק אביהם. כמובן שהתקבלו כל התשובות הנפוצות: כבאי, מתכנת, רופא, איש מכירות... רק ילד אחד מאחורה לא ענה. "ומה איתך?", שאלה המורה. "אבא שלי רוקד בעירום במועדונים של הומואים, ולפעמים, אם הם מציעים ממש הרבה כסף, הוא שוכב איתם", ענה. המורה, מזועזעת כולה, שלחה את שאר הילדים לעשות שיעורים, לקחה את הילד לצד ושאלה אותו: "זה באמת מה שאבא שלך עושה?". "לא", ענה הילד, "הוא עובד בשביל אריק שרון, אבל התביישתי להגיד את זה מול כל הילדים".

תגובה

למה אתה מקלל את אריאל שרון? הוא איש טוב שנלחם בכל מלחמות ישראל למען מדינת ישראל, ואני לא מאמין שהוא באמת ימסור לערבים שטחים.

טל ר

New member
יש שאלות

ברצוני לחזור על שאלתו של דוד בן גוריון לאריאל שרון משנת 1962: "האם נגמלת מאמירת אי-אמת?" ואצטט את עוזי בנזימן, שחיווה את דעתו כי "מנחם בגין אמנם יודע היטב כי שרון רימה אותו".

MS6

New member
מצחיק! יש לי גם בדיחה בשבילך

יום אחד אהוד ברק {בחודש שכיהן כראש ממשלה} פוגש את ביל קלינטון ושואל אותו "תגיד ביל איך זה שהאנשים שלך כ"כ מסורים ומקצוענים?" ביל עונה "זה בגלל שהם חכמים מאוד, רוצה דוגמא: בבקשה! מדלן!!" קורא ביל קלינטון למדלן אוברייט ושואל אותה "מי זה הבן של ההורים שלך אבל לא אחיך" מדלן בלי היסוס עונה "אני!" ביל אומר:" אתה רואה לך לארץ ותבדוק עם החבר'ה שלך חכמים כ"כ". אהוד ברק חוזר לארץ ורואה את איתן כבל מטייל בכנסת. שואל אותו "תגיד איתן מי הבן של ההורים שלך אבל לא אחיך?" איתן עונה "תן לי שנייה לחשוב" איתן מטייל במסדרונות הכנסת ופתאום רואה את מאיר שטרית שואל אותו "תגיד מאיר מי הבן של ההורים שלך אבל לא אחיך?" מאיר שטרית עונה "אני" חוזר איתן שמח וטוב לב לאהוד ואהוד שואל "נו אתה יודע מי זה הבן של ההורים שלך אבל לא אחיך?" איתן עונה בשמחה "כן.. מאיר שטרית" אהוד ברק עונה באכזבה" לא נכון, זאת מדלן אולברייט"..

Roobie

New member
יפה, רק חבל

שזאת בדיחה על ביבי עוד מהתקופה שהוא היה ראש-ממשלה.. אבל לא נורא, העיקר שניסית

Roobie

New member
היי גם לך ../images/Emo24.gif

אממ.. סיימתי את הטירונות בשיבטה ואני בקורס חובשים קרביים בבה"ד 10. חוץ מזה, יש לי רישיון לנגמ"ש. כלי די מגניב

מעולה ../images/Emo9.gif

באיזה חייל אתה?? בני הגדול היה חובש בצנחנים...השני משרת כרגע. ספר לנו קצת חוויות!! ושיהיה חג פורים שמח לך ולמשפחתך

Roobie

New member
כמו שאמרתי כבר..

אני תותחן, והיום, בעיקר בגלל המצב בשלוש שנים האחרונות, יש לא מעט פעולות חי"ר ותפקיד החובש הוא בהתאם. אבל יש לי עוד זמן, צריך גם לעבור את הקורס...

ראש הממשלה אריאל שרון

42 % חושבים שעל ראש הממשלה להתפטר! (לפי עיתון מעריב) 47 % מאמינים ששרון ידע על הקשר המשפחתי (לפי עיתון מעריב) רק אחרי כמה שנים לקח לחצי מהציבור בישראל להבין את מה שיהדות התורה וש"ס ידעו ואמרו מיום הקמת הקואליציה. אנחנו רואים את הליכוד המושחת מסתבך-ומסבך את עם ישראל כולו רק כדי לשרוד עוד יום ועוד יום. ממשלת ליכוד-שינוי גרמה לנזק בלתי הפיך שירשם כאות קלון על צווארי הליכוד לדורתיו בפרשת אלחנן טננבוים וידיד המשפחה אריאל שרון. כואב הלב לקרוא את תגובת משפחת הנווט השבוי רון ארד- זו עסקה שבה מכרו את רון בנזיד עדשים, והשאירו אותו להירקב בכלא האיראני, רק בגלל שאין לנו קשרים אם ראש הממשלה לא עושים מאמצים להחזיר את גיא- אומרת אמו של החייל הנעדר גיא חבר. בושה-בושה-בושה. ל י כ ו ד מ ו ש ח ת ! ! !

רב יהודי - מוסר כפול ../images/Emo70.gif

פרשת טננבאום היא אכן בושה לממשלת שרון!! אכן מכרו אל רון ארד בנזיד עדשים!! אכן גרמו לו ולמשפחתו עוול!! ומי שיצטרך לתת את הדין מבין חברי הממשלה-אכן יתן את הדין!! בין זה לבין המוסר הכפול שלך ושל שולחיך סחטני ש"ס ויהדות התורה אין ולא כלום. הנזק הבלתי הפיך לו גרמו ממשלת הליכוד-שינוי הוא רק לפראזטים של ש"ס ויהדות התורה!! בוודאי כואב לך שאתם לא יושבים יותר על ברז הכספים במשרד הפנים. עמותות...מכלאות...עמייאת!! הכאב מובן-אלא שאותנו החילוניים, הדתיים הלאומיים והמסורתיים, זה משמח כל יום מחדש. ואתם, אוסף פארזיטים, שלא שרתתם בצה"ל יום אחד בחייכם (כן...צבא השם...מכירים את הפזמון הנדוש!!), ולא תרמתם דבר למדינה אלא רק ידעתם לסחוט, לקחת ולגנוב, שלא תעיזו להשתמש ברון ארד!! אתם מזהמים את טוהר האיש בכך ששמו מופיע על שפתותיכם!!

טוב שאתה מודה שהליכוד מושחת!

זה המעלה היחידה שמצאתי בך-אתה מודה שתנועת הליכוד היא מושחתת מהיסוד, ואין לה מקום בפוליטיקה הישראלית. קודם כל להתבטאות שלך סחטני ש"ס אם יש סחטנים יש ניסחטים, תאמר לי מי הניסחט כאן? (הליכוד?) כואב לי שהכסף שלי ושל מצביעי תנועת ש"ס ויהדות התורה הולכת לשטיות של הליכוד כמו הקמת הגדר במיליוני דולרים ואז הריסתו בעוד מיליוני דולרים! למה?כי הליכוד מושחת,אין לו דרך פוליטית! הוא בונה גדר כי לוחצים אותו מהציבור המתנחלים,אבל אז הוא צריך לרצות את ארצות הברית אז הליכוד הורס את מה שבנה! אם היה לליכוד דרך פוליטית זה לא היה קורה! תיסתכל על יו"ר העבודה שמעון פרס (אני חלוק על דיעותיו הפוליטיות) יש לו דרך פוליטית שהוא מאמין בה, לפי זה הוא פועל ועובד, תיסתכל על ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק (שהוא אסון לא פחות...) היה לו אג'נדה מסויימת והלך לפי זה! אבל הליכוד?! כלום! אני שמח מאוד שתנועת ש"ס ויהדות התורה אינם בממשלה ואחראיים לאסונות שפוקדים אותנו כל יום! אני לא מכיר בן ישיבה פארזיטים (אני מכיר כמה ליכודניקים שהולכים לקב"ן כדי לברוח מהשרות...) אני יודע שבני הישיבות דוחים את גיוס השרות לפי חוק! (לצערי, שרתתי בצבא..כגו'בניק) אל תיתן לחרדים מוסר במה לחוות דיעות ובמה לא! אלפי בחורים חילוניים משתמטים משרות צבאי או משרות מילואים ואתה יודע זאת טוב מאוד! הליכוד מזהם את טוהר האיש בכך שהפקיר אותו!

לא ראית

בשום מקום שאני מודה שהליכוד מושחת!! כסף שלי ושל מצביעי תנועת ש"ס ויהדות התורה-זה לא כסף שלכם. זה כספי עמותות ואמיית שאתם מקבלים מתשלומי המיסים שלי ושל אזרחי המדינה השפויים. אתם אוסף פאראזיטים "פיגויינים" שיושבים מבוקר עד ערב ב"כוללים". שמח מאוד שתנועת ש"ס ויהדות התורה אינם בממשלה-הם לא בממשלה כי הציבור זרק אתכם ואת המטורף שלכם "הרב" עובדייה לאלף עזאזל!! אני לא מכיר בן ישיבה פארזיטים ...אני יודע שבני הישיבות דוחים את גיוס השרות לפי חוק-דוחים בתחת שלי!! אתם משתמטים!! וכמוכם גם בחן האזרחים הנורמאלים יש משתמטים. למה?? קר לכם מותר?? העיניין הוא שאתם משתמטים באלפים (כמה אלפי "פיגווינים" פאראזיטים), אצלנו אין אפילו כמה מאות?? אל תיתן לחרדים מוסר -אין סיכוי, התינופת והסרחון שלכם מרחיק אותי מכם למרחק של עשרות ק"מ!! תשארו בגטאות שלכם ואל תבואו להטיף מוסר לאילו שמאכילים אתכם. בסך הכל אתם בדיוק כמו החזיר-בועטים ביד שמאכילה אתכם!!

בני ברק

New member
בני ברק=רב יהודי

לבקשת חלק מאנשים בפורומים אימצתי לי שם אחר--בני ברק (במקום רב יהודי) אתה לא מודה שהליכוד מושחת-אבל המציאות הוא כזאת!|סדגש הקשבת לערוץ 10 אתמול? היום מתברר שראש הממשלה העלים ממס הכנסה!!!! שר האוצר בנימין נתניהו מטיף לנו לא להעסיק עובדות זרות-אבל הוא העסיק בניגוד לחוק 5 עובדות זרות ולא דיווח לשילטונות!!!!!! אתם הליכוד כל כך מושחתים שלא צריך אפילו להכביר במילים-רואים את זה כשמש בצהריים! אין ספק שאתם הורסים את כל אושיות המדינה. הציבור לא זרק את ש"ס ויהדות התורה-הליכוד זרק את ש"ס ויהדות התורה בגלל שאתם רציתם את מפלגת שינוי-המפלגה שנבנתה ע"י השינאה. ש"ס ויהדות התורה=16 מנדטים-שינוי =15 מנדטים! אז לשינוי אתם טוענים שהם הצליחו בגדול...לש"ס ויהדות התורה אתם אומרים הציבור זרק אותם? אנחנו הצלחנו הרבה מעבר למה שאתה חושב! הליכוד בחירות שעברו היו לו 19 מנדטים...לא הרבה מעל ליהדות התורה וש"ס! הגיע הזמן שבבחירות הבאות הליכוד יהיה רק היסטוריה!אף אחד נורמלי לא ישים פתק מ ח ל בקלפי! אתם הליכוד תיפלו ותיזרקו לפח הזבל של ההיסטוריה! תנועת יהדות התורה וש"ס יצמחו ויעלו על אפכם וחמתכם! כי החרדים הם האנשים האמיתיים שיודעים לנהל את המדינה בצורה אמיתית. יש לחרדים דרך ויש כיוון! אני מציע למצביעי הליכוד להנות מהשילטון כי עוד מעט אתם תהיו זבל,פשוט זבל כי זה מה שאתם! מושחתים-נמאסתם!

MoonShield

New member
אני לא רואה פה סתירה...

נכון, הליכוד מושחת - אבל איך זה סותר את מה שהוא אמר על שס ויהדות התורה? החרדים יודעים לנהל את המדינה? נו באמת... איזה דרך ואיזה כיוון יש להם? הדרך שלהם הולכת לכיוון מי שיש לו כסף...

למעלה