לכל היצורים

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif קול שרגא זה קול שהמצאתי, אני

אשמיע לכם אותו ביום חמישי...

Human Nature

New member
I can't wait!

אבל בטח תבריזי שוב. אגב, אני יודע את הסּיבה האמיתית להברזות שלך: את מפחדת שאני אנצח אותך בתחרות מבטאים בריטים!

LoLo16

New member
Not a chance sir../images/Emo70.gif

רק בשביל לנצח אותך אני אבוא

Human Nature

New member
I've practiced my accent by watchin

non-stop "Neighbours" and repeating phrases. I'm gonna win this battle, love. Nothing can stop us.....

Human Nature

New member
"Harry Potter", unlike "Neighbours"

is about 6 (the first film and the second one). "Neighbours" is more than 2,000 hours (it's an Australian soup-opera
). You can learn much more. Therefore, I'm gonna win!

f o x g i r l

New member
זה פורום מאוד חינוכי פה...../images/Emo39.gif

שיעורי לשון, אנגלית, יש פה מורה לגאוגרפיה

Kryptonite

New member
ללללאאא!!!!! רק לא שכנים../images/Emo168.gif

שכנים! אאאאאאאאאאאהההההה!!!!!!!!! *נחרד מהמחשבה על שיר הפתיחה של הסידרה* סססידדדדרררההה גגגגררררוווועעעעעההההההה התתתתעעעעלללללללללללות בגזע האנושי! וחוצמזה ש"שכנים שכנים" זה אוסטרלי, אז יש להם מבט קצת שונה...

Human Nature

New member
אממ...

קודם כל, זה "שכנים". ההכפלה המטופשת היא מערוץ 3 המטופש בעצמו. שנית, לכל אחד יש טעם שונה. אני לא חושב שזה הוגן או נכון לבוא ולהגיד שזו סדרה גרועה. בעיניי היא לא סדרה גרועה. נכון, היא לא טומנת בחובה את שיא האינטילגנציה, אבל יחסית לאופרת-סבון היא מצויינת. אני אוהב לראות אותה. שלישית, המבטא האוסטרלי בעקרון הוא בריטי-מעוות. נכון, יש דברים שונים, אבל בעקרון המבטא האוסטרלי לא יותר מדיי שונה מזה הבריטי. להזכירך, אוסטרליה שייכת לממלכה הבריטית (בערך
). ואם לטעמך השיר נושא של הסדרה נוראי כל-כך, אני חושב שלא שמעת את כל שירי הפתיחה של "המורדים" וכו'.

f o x g i r l

New member
../images/Emo79.gifהשיר של "שכנים-שכנים"../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif.

neighbors, everbody need good neighbors..... ובסוף יש: neighbors become good friends...........

Human Nature

New member
השיר:

Neighbours, everybody needs good neighbours With a little understanding You can find the perfect bland That's when good neighbours, become good friends. בהחלט לא ביורק (
), אבל זה לא מה שיר פתיחה טוב זה לא הדבר העיקרי בסדרה (עובדה, השיר של "מלקולם" די טיפשי).
זה הזכיר לי שהיום מצאתי את עצמי שר את "American Pie" בבית-ספר. וזכרתי את כל המילים

f o x g i r l

New member
אני לא רואה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

באיזה לילה שחזרנו מים המלח לא הרגשתי טוב
, אז קמתי באמצע הלילה, והערתי את אבא שלי כדי שיכין לי כוס תה, ואז לא היה לי כח לחכות עד שהתה תתקרר אז התיישבתי בחדר המשפחה שלנו הדלקתי את הטלויזיה, התכרבלתי מתחת לשמיכה וזה מה שהיה לראות בערוץ 3

למעלה