לכל היצורים

Human Nature

New member
בדיוק ככה ביורק התמכרה

הוא גם די מיצה את עצמו!! ../images/Emo117.gif

כל הזמן אותם חיקויים של ערבים אז קלטנו!! אח אח אחמד טיבי... מגניב מגניב... אבל זה מיצה את עצמו!! ואמא שלו המעצבנת הזאת... וגם סיוון המעפנה... קלטנו!! אז אתה לא אוהב סנוביות!! קלטנו ת'קטע!! וגם הקטע הזה שהוא יורד על הקהל!! אני בטוחה שהקהל מאוד אוהב את זה!!

S H I L G I

New member
א-ת-י!!!

בפורום 67 "בנות" עושים בלוח אירועים ימי הולדת... לוק אנד לרן

PopPy

New member
ללמוד מה?

שכשיהיו להם אירועים הם לא ישולבו בלוח האירועים הכולל של תפוז? עד היום לא היה משהו בפורום שאנשים ביקשו ולא התממש, נכון? אני מבטיחה שכשיהיה לי קצת זמן אני אפתח שרשור ימי הולדת ואשלב אותו במאמרי הפורום, אבל כרגע זמן זה מושג שלא כ"כ מוכר לי כך שזה יידחה קצת, טוף? בינתיים למי שיש יומולדת בקרוב (שבועיים הקרובים) יכול לשלוח לי מסר כדי שיום ההולדת לא ישכח וכווולם יזכו לשרשור יומולדת צבעוני

Kryptonite

New member
מה? מה?? מה???? מה?????../images/Emo168.gif

אלוהים, איפה את חיה? התוכנית של אדיר מילר כל כך נמוכה, שזה לא יאומן! הדברים שם ילדותיים בצורה משעממת! אדיר מילר מתאים למופע של חמש דקות נניח, לא יותר. 45 דקות זה יותר מידי בשבילו! הוא לא מצחיק!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אדיר מילר לא מתחיל להתקרב לכפות רגלים של רק בישראל! לי לא קרה אף פעם שצחקתי ממנו - חייכתי אולי פעם... הוא סתם מפגר, ואסור בכלל לכתוב אדיר מילר' ליד רק בישראל!! זה להעליב את התכנית האדירה הזו ע"י אדיר מילר, שהוא סתם חרא לא מצחיק. (טוב אולי קצת הגזמתי, אבל שאף אחד לא יעיז ככה לדבר על רק בישראל
)

אור007

New member
תקשיבי שניה....

אדיר מילר הוא בהחלט מצחיק אבל רק בישראל פי אלף!!!!!!! אף פעם לא הייתה לי בעיה עם אדיר מילר אבל אני מת על רק בישראל!!!!!! אז אפשר לכתוב בצורה יפה יותר לגבי התכנית מספר 1 של הטלוויזיה.

שימי ../images/Emo23.gif... ../images/Emo117.gif

אדיר מילר הוא מעתיקן... אני רואה מידי פעם את התוכנית שלו, יש לו בדיחות טפלות!! הם לא מצחיקות!! ברב"י אני רק רואה את לימור ומתה מצחוק!!

למעלה