לכל היצורים

shiranbs

New member
לכל היצורים

שאמרו את מה שהם אמרו על התוכנית של אדיר מילר:רק בישראל הייתה מתה להגיע לרמה של התוכנית הקורעת של אדיר מילר!!! רק בישראל מעלים לי לפעמים חיוכון קטן..אבל אדיר מילר גורם לי לצחוק מכל הלב!!! ולזה שרשם שאף אחד בקהל לא צחק מנדב אבוקסיס, אז יש לך בעיות רציניות! יש לי את זה מוקלט והקהל נשפך מצחוק! הוא היה מצוין! אז כולכם לא יודעים בכלל על מה אתם מדברים!!! ולזאת שרשמה שהקהל משוחד וחייב לשמוע את הבדיחות אז - עד כמה מפגרת את יכולה להיות???!!! אף אחד לא קונה כרטיס להופעה שהוא לא רוצה לראות!!! ועוד משהו, אני הייתי בהופעה של אדיר מילר בצוותא הוא היה ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ק-ו-ר-ע!!!!!!!!!!!!!! אז כולכם בכלל לא יודעים מה אתם מדברים! וגם הרייטינג שלו הרבה אבל הרבה יותר גבוה משל "רק בישראל"!!!!!!

f o x g i r l

New member
טוב...../images/Emo39.gif

תשמעי, אני לא רוצה להיכנס פה לריב... אבל לכל אחד יש דעות משלו..., לא את כולם אדיר מילר מצחיק, ולא את כולם נדב אבוקסיס הזה מצחיק...., וחוץ מזה, זה פורום רק בישראל לא פורום אדיר מילר או משהו..., ופה לדעתנו רק בישראל זאת תוכנית מצחיקה

LoLo16

New member
אוקיי יצורה....

עכשיו כולכם תוכלו לחזות באופי המרוקאי שלי: חמודה שלי, הרייטינג שלו השבוע עמד בדיוק על אותה נקודה עם רק בישראל (17.8), אז אל תתחילי להמציא לי כל מיני שטויות. אדיר מילר מגיע לדרגת איכות של נמלה. התכנית שלו בנויה מגניבה של קטעים מתכניות בידור אחרות והוא מצליח להצחיק רק בכך שהוא יורד ומשפיל אמנים אחרים. חבל שהוא לא מספיק מוכשר כדי להמציא פורמט משלו שהוא הולך וגונב רעיונות של אחרים. שיישאר בסטאנד-אפ. רק לשם הוא שייך. (דרך אגב- לא קונים כרטיסים להיכנס לתכנית...)

Human Nature

New member
../images/Emo6.gif

היי לשירן, אני לא יודע מה בקשר לשאר, אבל לי יש בעיות רציניות. אני לא צוחק מאדיר מילר; נדב אבוקסיס מצחיק בעיניי כקליפת השום. מטומטם אני, הא? וואו, איזה מגניב למילר שהרייטינג שלו יותר גבוהַּ מזה של רב"י. מה אני אגיד לך, הדרך שבהּ מודדים עכשיו את הרייטינג אומרת בדיוק מה כולם רואים במדינה. אבל לשם הדבר, נקּח את מה שאמרת ונתייחס אליו כאל אמיתה. זה שהרייטינג של מילר יותר גבוהַּ, לא אומר בהכרח שהוא יותר טוב או מצחיק- זה רק מוכיח שהוא יותר פופולרי. ואני (כמו שכבר אמרתי- אני דפוק) לא רואה דברים בגלל שהם פופולרים (Let's kill the three Heathers!!), אני רואה אותם בגלל שהם טובים. ומילר לא טוב- הוא משעמם. האמת היא שקשה לי למצוא סיבה למה עניתי להודעה שלך. היא מטופשת (!!!) וחסרת טעם (!!!), עם ניסוח של ילדה שלא ממש התבגרה. אבל בכל זאת, החלטתי ללכת אליך בגישה בוגרת, שכולי תקווה שתאמצי בפעם הבאה שתכתבי כאן. עכשיו, ברשותך או בלעדיה, אני הולך לשמוע קצת ג'ורג'י.

כן...../images/Emo95.gif

אדיר מילר ממש מצחיק...איזה אורחים הוא מביא...את אמא שלו, מה? היא ריחמה עליו או משהו אז היא באה כל שבוע לתוכנית? והדבר הדפוק הזה בעונה שעברה שהוא עובד על האורחים שלו - פעם הייתה אצלו איזה אורחת, והוא דיבר איתה שעה בחרוזים, ובסוף היא כזאת אומרת "אתה מדבר איתי בחרוזים"? פששש.. נראה כל כך אמיתי...והקהל מריע לה על חוכמתה.. הדבר היחיד שמצחיק שם זה שלישיית פרוצתוגם זה לא משהו...

f o x g i r l

New member
הנדב אבוקסיס הזה...../images/Emo39.gif

הוא כל הזמן עושה חיקויים שחוזרים על עצמם של נשים מבוגרות וזקנות אז תעשי לי טובה
, ואדיר מילר הזה, הוא ממש אבל ממש לא מצחיק, במערכונים שלו הוא כל הזמן ממחזר דברים ומשחזר וזה ממש נמאס
"מותק", אני רוצה להזכיר לך שרק בישראל זאת תוכנית שנמצאת על מסך הטלויזיה כבר 5 עונות, וכמה זמן אדיר מילר נמצא עונה 1, אז תעשי לי טובה, כי אם רק בישראל לא הייתה מוצלחת אז היא לא הייתה על המסכים עד עכשיו
, אז בקיצר, פה לא מדברים על "הצלחתם" של נדב אבוקסיס ואדיר מילר כי פה זה לא המקום אז צ'-א-ו... וחברי הפורום: ~~~~~~~~~~~~~~ אנשים כאלה שכותבים את כל החרטה ברטה הזה כמה התוכנית לא מוצלחת--->מטרתם לעצבן
,

shiranbs

New member
אז זהו שלא!

אם כבר רק בישראל ממחזרים את החומר של עצמם! מילא בעונות הראשונות, היה דיי מעניין ומצחיק (במיוחד אסי וגורי המתוקים שלי!) אבל בעונה הזאת הם ממש נמאסו! לימור כל הזמן חוזרת על אותם הקטעים בסגנון שכבר משעמם ר-צ-ח!!! ואולי עכשיו הרייטינג באמת עומד על אותה הנקודה, אבל זה לא היה לפני שבועיים.... ולמפגר שאמר לי שלא קונים כרטיסים לתוכנית שלא, אז קניתי כרטיסים להופעה שלו בצוותא ולא לתוכנית!!! רק בישראל תוכנית מאוסה! ומי שלא צוחק מאדיר מילר או מנדב אבוקסיס- מצבו על הפנים! רק אנשים קרים ויבשים לא צוחקים ממה שבאמת מצחיק! וחוץ מזה לעומת "רק בישראל" אדיר לא מדבר כמעט ורק על פוליטיקה משעממת ששומעים עליה כל היום, אלא על דברים מהחיים האמיתיים.....

LoLo16

New member
ברור שאדיר מדבר על הדברים מהחיים

האמיתיים... הרי מי לא חושב יומיום על סרטי הפורנו במגזר הערבי
חמודה שלי, תעשי לי טובה, בלי רק בישראל אדיר מילר היה יורד אחרי שתי תכניות או פחות. הם פילסו את הדרך לתכניות ביום שישי, וגם זה הולך להיגמר בקרוב... ובקשר ל"פיגור" שלי, הנה המשפט שכתבת: "ולזאת שרשמה שהקהל משוחד וחייב לשמוע את הבדיחות אז - עד כמה מפגרת את יכולה להיות???!!! אף אחד לא קונה כרטיס להופעה שהוא לא רוצה לראות!!!" דיברת על הקהל בתכנית ואז על קניית כרטיסים. אני קוראת מחשבות?? תלמדי לבטא את עצמך כמו שצריך אם את מצפה מאנשים שיבינו אותך.

f o x g i r l

New member
אוייש אבי....../images/Emo39.gif

ממש בושה וחרפה לנו מה
, שירן, בקיצר, לדעתי את סתם באה לעצבן פה, ואת מתווכחת איתנו על דברים שהם ממש לא נכונים
... לסיכום
רק בישראל זאת תוכנית פ33ה פי 10000000000000000000000000000 ויותר מאדיר מילר ונדב אבוקסיס שני "בדחני העולם"
אבל לחברי הפורום בואו נפסיק את הדיון הזה פה
DONT FEED THE TROL היא ממש טרול

אחותי... את טועה... ../images/Emo117.gif

הם לא רוצים לעצבן, הם מחפשים צומי (צומת לב) כי מכל שאר הפורומים העיפו אותם... ככה זה בפורום בריטני והשבט ובכלל בכל פורום כמעט.. אז... נא להתעלם... לא שאני עשיתי את זה...

עמיתוש

New member
אני רשמתי את העניין של השוחד -

ורק לדרך אגב - אני בן. האמת שרשמתי את זה בציניות, כי אני ממש ממש לא אוהב את התוכנית. אני מצטער אם נעלבת. אחותי צופה בתוכנית הזאת וחושבת שהיא נחמדה וקשה לי לראות.. אני ממש חושב שהוא מעתיקן, והתוכנית שלו פתטית וכפי שזוהר אמרה, ללא רק בישראל אין סיכוי שהתוכנית הזאת הייתה שורדת שתי תוכניות. הבדיחות היחידות הטובות שלו זה גניבה מכל מיני אתרי בדיחות (אקסמפל - www.jokes.co.il), ותוכניות טלוויזיה כמו רב"י. אני ממש מצטער עליו, אמרו לי שהוא סטנדאפיסט חבל"ז, ואני מאמין לזה ואני אפילו מתכנן ללכת למופע שלו בקרוב, אבל בתור תוכנית טלוויזיה, הוא ממש לא זה. מ-מ-ש לא.
זוהי דעתי לפחות.

Piglett

New member
../images/Emo45.gif

רק בישראל תוכנית דפוקה שעבר זמנהההה!!!!!!!!!!!!! אדיר מילר המלךךך חחח איזה צחוקים שהביא את ליאור אבוכסיס הזה פחחח

PopPy

New member
חברה להירגע קצת..

כל אחד זכאי לראות את התוכנית האהובה עליו, אם זה אדיר מילר ואם זה רב"י. הגעת לפורום "רק בישראל" אז מן הסתם את בודדה במערכה כי כל חברי הפורום פה מעריצים את רב"י. נא להעביר את הדיון לטונים קצת יותר נעימים, לטובת כולנו
. ובענין דעתי האישית, אדיר מילר לא שנון במיוחד, ואין לו את החן שיש לרב"י. אין לו את הציניות או המקוריות, הוא סתם עוד תוכנית בידור מרצף שאפשר להעביר איתה שעה בכיף עם העלאת חיוך מדי פעם על הפרצוף, לא יותר. "רק בישראל" שנונה, והיא תוכנית סאטירית, לא תוכנית שממחזרת דברים לא מצחיקים (יש הבדל רציני בין שימוש חוזר של חומר מצחיק עם חידוש כלשהו לבין מחזור טיפשי כמו טראנס ה'אחמד טיבי' המיותר שחזר על עצמו לפחות שלוש פעמים, ומהפרומו האחרון נראה שזה עוד לא נגמר) ועם אדיר מילר שמתנהג כמו ילד חרמן בן 14 עם ראש כחול מדי, חסר כל סאטירה ומותח את החברים הכוכבים שלו כמו ילד שנתקע איפשהו ביסודי. נקודת האור היחידה בתוכנית שלו זו פריצי/הפולניה הקורעות שמגולמות ע"י יוצא דומינו, שכל פעם מחדש עם כל המיחזור קורעות מצחוק. וזהו. פה ושם הוא מוציא איזה חיוך מהפרצוף, ובשאר המקרים הוא מביא כותרות שכבר נחרשו ע"י כל התוכניות לפניו וצוחק עליהן באופן הרבה פחות מצחיק מקודמיו, ורעיונות שחוזרים על עצמם ופשוט לא מצחיקים (מישהו אמר גיא פינס עושה מעצמו צוחק בתור אריאל שרון, או שלום אסייג עם חיתול?). ובעניין הרייטינג, גם לדודו טופז יש רייטינג, והרבה. זה מעיד על איכות התוכנית האינפנטילית של האיש הדוחה הזה? לא נראה לי.

עמיתוש

New member
נ.ב -

שמתם לב שבכל אבל כל החיקויים של אדיר מילר הם באותו קול מעצבן מעוות ומסריח?
. י-א-ק.

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif נכון../images/Emo70.gif קול שרגא../images/Emo70.gif

למעלה