לכל הטושים...

• פותח הנושא MC J
  • פורסם בתאריך

MC J

New member
לכל הטושים...

אתם לא מעוצבים כיאות כפי שנדמה לכם!!! לכולכם יש טוש גדול או חסר פרופורציה!!! ראיתי טושים הרבה יותר מוצלחים בחיים שלי ואף אחד מכן לא ניחן באותו כישרון. להיות בעל טוש דורש עבודה מתמדת, כושר כיווץ והיכולת לשבת על ביצה מבלי לשבור אותה (כן , כן ראיתי אנשים עם כישרון כזה). אתם אינכם מתאימים!!! יונתן נ.ב פרופורציה חברים, פרופורציה!!!

יונתן... ידיד משכבר הימים...

טושי לא פרופורציונלי...?! אנחנו מעוצבים בדיוק כמו שצריך.. אם כ"כ הפריע לך לראות את הטושים שלנו מרקדים בתוך אחווה חמימה אחת, פשוט כל מה שהיית צריך לעשות הוא, לבקש להצטרף, ואנו היינו שוקלים את הצעתך. בתור חברה וותיקה ומהותית באחווה, אני חושבת שמיותר לציין, שגם אם תגיש בקשה, לא תוכל להיות חבר באחווה, משמע, אין לך טושי מושי ראוי. אבל אם בכל זאת בוער לך, תוכל לבוא להסתכלות. תחת לא פרורפורציונלי.. לא נראה לי.. הממ.. מישהו אמר עקמת..?

MC J

New member
תיקון....

לא הייתי מצטרף לאחווה שלכם גם אם היו מכניסים אותי למחנה ריכוז!!! וכן אתם לא פרופורציונלים!!! לא הייתי נוגע בטושים האלה עם מקל!!! אלא אם זה על מנת להרביץ להם!!! תפסיקו להתלהב ותנסו לצמצם את הגודל שלהם!!! ומהר!!! זוהי המלצה! יונתן

יונתן, בובי.. בוא ותלמד קצת...

די לקנאה, היא לא בריאה בשבילך... אם באמת כ"כ חשוב לך, באמת שאתה יותר ממוזמן לבוא להסתכלות, גם טושים פגומים יתקבלו, בסופו של דבר. קשה לך עם טושים מושלמים- אתה פשוט עוד אחד מאלפי אכולי קנאה ממורמרים, אבל זה בסדר, לגיטימי, ושוב, אתה באמת יכול להגיש מועמדות, מי יודע, אולי תהיה הטוש שבטושים. תראה, חברי האחווה הסכימו על איסור מוחלט של סאדו, ואם זה מה שמושך אותך- תקים אחווה אחרת, אצלנו לא מרביצים עם מקלות, אבל רעיונות אחרים יתקבלו בברכה:) יש לנו שעה שבועית של כיווץ ויוגת הרפייה לטושים המטופחים, ואנחנו מאמינים שמוש טוש טוב, זה מוש טוש חופשי, אנו לא מאמינים בצמצומים. אתה בהחלט מפגין התרגשות רבה לקראת רצונך להצטרפות לאחווה, וניקח זאת בחשבון. עד להסתכלות, תשתדל שהקנאה לא תאכל אותך...

למעלה